GKideas (Ptcbong) Yatırım Grubu

Başlatan 6il9in, 12 Temmuz 2015, 01:22:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilgin1490

Alıntı yapılan: illisionist - 15 Temmuz 2015, 01:09:35
bu saatten sonra bu laf söylenir mi bilmiyorum ama,
Ptcbong sitesi çok geleceği olan bir site olmayacak gibi bir his var içimde (inşallah sadece his olarak kalır)! bu site yerine familyclix, tvickerz gibi daha oturmuş (her ne kadar bugüne kadar var olması yarın da var olacak demek olmasa da) bir siteye yatırım yapmak daha mantıklı olmaz mı?
bilqin hocam zaten mantik aramadi pek :) daha ilk sayfadaki mesajlarinda belirtmisti , amac eglence olsun , riske girmek isteyenler gelsin diye :)
sizin de dediginiz gibi zaten hangi site olursa olsun eski ve saglammis gibi dursa bile her sitede risk vardir..

ya tutarsa ;)

ElisaMcCline

Şimdi bir reklamda gördüm :)
Resmi değiştir , yeni bir PTC sitesi olsun (d)   [spoiler]http://www.dogsptc.com/[/spoiler]

strenergy

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 15 Temmuz 2015, 01:18:21
Resmi değiştir , yeni bir PTC sitesi olsun (d)   [spoiler]http://www.dogsptc.com/[/spoiler]

Kız da değişmiş :P

Bu site iki haftadır bu haldeydi sonunda saçma reklamları da eklemiş demekki :D
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

bilgin1490

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 15 Temmuz 2015, 01:18:21

düzgün birde logo tasarımcı bulduk mu olur bence  :PP :PP

[spoiler][/spoiler]

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilgin1490 - 15 Temmuz 2015, 01:30:10
düzgün birde logo tasarımcı bulduk mu olur bence  :PP :PP

Olmadı ama, yeni site kurallarından en önemlisini atlamışsın ;)

[spoiler]Resimdeki hanımefendiyi de değiştirmek gerekiyor :))[/spoiler]

illisionist

Alıntı yapılan: bilgin1490 - 15 Temmuz 2015, 01:17:05
bilqin hocam zaten mantik aramadi pek :) daha ilk sayfadaki mesajlarinda belirtmisti , amac eglence olsun , riske girmek isteyenler gelsin diye :)
sizin de dediginiz gibi zaten hangi site olursa olsun eski ve saglammis gibi dursa bile her sitede risk vardir..

ya tutarsa ;)

öncelikle ben sadece bir his dedim :)
şartları belirtilmiş olsa bile netice de bu bir yatırım grubu! yatırım tutarı olan rakam kimseyi zengin de etmez fakir de. Amma bir önceki yeni nesil Grandbux yatırım grubunda 12 $ için yer yerinden oynadı (sebebi farklı olsa da) muhakkak ki 25 kişilik grup içinde öğrenci olan ve bu tutar kendisi için önemli olan arkadaşlarımız da vardır diye düşünüyorum, bu şartları kabul edilmiş bir faaliyet de olsa temel beklenti yatırım tutarının kazanılması hatta kar edilmesidir.
Bu söylemlerim yanlış anlaşılmasın, genel de içime doğan başıma gelir, sadece başlanmadan tekrar değerlendirilsin mi diye yazdım .
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

bilgin1490

Alıntı yapılan: illisionist - 15 Temmuz 2015, 01:42:42
öncelikle ben sadece bir his dedim :)
şartları belirtilmiş olsa bile netice de bu bir yatırım grubu! yatırım tutarı olan rakam kimseyi zengin de etmez fakir de. Amma bir önceki yeni nesil Grandbux yatırım grubunda 12 $ için yer yerinden oynadı (sebebi farklı olsa da) muhakkak ki 25 kişilik grup içinde öğrenci olan ve bu tutar kendisi için önemli olan arkadaşlarımız da vardır diye düşünüyorum, bu şartları kabul edilmiş bir faaliyet de olsa temel beklenti yatırım tutarının kazanılması hatta kar edilmesidir.
Bu söylemlerim yanlış anlaşılmasın, genel de içime doğan başıma gelir, sadece başlanmadan tekrar değerlendirilsin mi diye yazdım .

tabi ki sonuna kadar haklısınız , ben o konuda bir şey demiyorum zaten.
sadece kendi adıma bir görüş belirttim ve gruba dahil olma amacımı paylaştım diyelim :)

siz de bu gece yatarken sağınıza yatın da grup sağlam ilerlesin :PP

illisionist

Alıntı yapılan: bilgin1490 - 15 Temmuz 2015, 01:56:25
siz de bu gece yatarken sağınıza yatın da grup sağlam ilerlesin :PP

:DD :DD

bu yeterliyse bilgisayara bile sağıma dönerek yazarım ben  :DD
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

hakanatik01

@letal hesabının ayarlarında bir problem olabilir bende bugün yolladım aileme olarak kesinti olmadı (hani kurallar değiştimi acaba dedimde :) ) ki  çoğu kişide olmuyordur hesap premium yada ticaret mi ? o zaman kesinti olabiliyordu sanırım.

Bonguda pek sevemedim lexiadza girin :PP :D

6il9in

Ptcbong da yasanan sorun var ödemelere bakıyorum :) admin ilgili 20 sıne kadar reklam sorununu düzeltmezse değerlendiririz :)

Buxbery de de bu sorun yaşandı kazandığıma bakabılırsınız scam bölümünden  :D

Gozlemliyoruz siteyi arkadaşlar :) Cumartesi ptcbong reklamı dönecekti onu iptal ederiz en fazla :D