BUXWL (SCAM)

Başlatan gokovic, 10 Şubat 2012, 21:32:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Şubat 2012, 23:08:48
Alıntı yapılan: gokovic - 10 Şubat 2012, 23:02:52
Ustad siteye en az nekdr yatiliyor dedigin örnek olraka premium almak degilmi.
1 Aylık 1bucuk $ diyor..
Ap telefon edilerek onaylatiliyormus sanırım .. Eger oyleyse onaylatirim.
Fakat icine para yatiramadiktan sonra ne isime yarar ( banka veya kredi karti ile yatirilmiyormus demislerdi sorun warmı )

İçine yatırmak dert değil, onaylamak dert. SAonuç olarak yüzlerce dolar lazım değil.. Elinde olan 1.5$ paypalı alertpayı olani biriyle karşılıklı takas edebilirsin (isteyen olursa)
Ama telefonla falan naylı olmuyor maalesef Alertpay. Yatırım yapma şartı varsa, sadece Alertpay kabul ediyorsa, ve senin onaylı bir alerpay in yoksa, boşuna uğraşmanın da anlamı yok bu siteyle.

Ustad ozur dilerim. sayfa pauyot stiesinde odnmu bende acele ile yanlıs yere bakmisim.
Paypa alertpay hepsi war burda.
İste tabloda gosterdigi gibi.
1 Senelik premium 4$
Ama yazdıgınız bosa gitmedi soyleki zaten payoubx sitesinde aynen o olay war alertpay olayı sadece o bilgiyide ayrıca vermis oldunuz eliyorum orayi saolun.
Buxwl ye gelince Prmeium 4 $ Elite 6 $ ultime 8$ paypal da war. sizce yatirim yapmalimi miktarlar kucuk min cekem 1 $ iken

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 10 Şubat 2012, 23:17:43
Ustad ozur dilerim. sayfa pauyot stiesinde odnmu bende acele ile yanlıs yere bakmisim.
1 Senelik premium 4$
Ama yazdıgınız bosa gitmedi soyleki zaten payoubx sitesinde aynen o olay war alertpay olayı sadece o bilgiyide ayrıca vermis oldunuz eliyorum orayi saolun.
Buxwl ye gelince Prmeium 4 $ Elite 6 $ ultime 8$ paypal da war. sizce yatirim yapmalimi miktarlar kucuk min cekem 1 $ iken

Parayı ne için yatırsığınızın bir çnemi yok ki.
İlle de onlaran birini almak zorunda değilsiniz. Reklam ya da ref için rental balance a da para atabilirsiniz.
Ama bunun için acele etmeyin zaten...
rental balance a para aktarmak istediğinizde bir minimum rakam var mı ?
0,50$ atabiliyorsanız, 1$ içerde biriktiğinde denemek için önce yatırır sonra birikeni çekersiniz.
Ödüyorsa karar sizin.

gokovic

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Şubat 2012, 23:25:42
Alıntı yapılan: gokovic - 10 Şubat 2012, 23:17:43
1 Senelik premium 4$

Parayı ne için yatırsığınızın bir çnemi yok ki.
İlle de onlaran birini almak zorunda değilsiniz. Reklam ya da ref için rental balance a da para atabilirsiniz.
Ama bunun için acele etmeyin zaten...
rental balance a para aktarmak istediğinizde bir minimum rakam var mı ?
0,50$ atabiliyorsanız, 1$ içerde biriktiğinde denemek için önce yatırır sonra birikeni çekersiniz.
Ödüyorsa karar sizin.

Tamam ustad ben 1 $ biriktireyim bi deneyim tekrar yardım isteyebilrim.
Bilgiler için çok teşekkürler..
Bana kalsa hemen ptcbox a yatirim yapcmda birkac odemem war onlari halletmeyi bekliyorum.. en mantikli yer orasi gozukuyor.. tekrar tesekkurler

ikose