Paypal yatırım sorunu

Başlatan koray4316, 13 Temmuz 2015, 23:28:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Elden yatır neden 1tl veriyorsun paypala :P Elden git 50-100tl yatır encardına yap yatırımını sonra paypaldaki bakiyeni çek,2-3gün sonra eline geçsin o çokta sorun olmaz :P paypala daha fazla para kaptırma forumda konuşmuştuk biz bu konuyuda ve paypal card almak çokta mantıklı gelmemişti anında hesaba gelse alınabilirdi ama zaten bekleyceksen bir anlamı yok :P

bir diğer noktayıda kaçırmıyorsun umarım :) normal bir bankamatik kartına çekiyorsan gene yatırım yapamayacaksındır bilgin olsun.yatırım için ya enparacard ya paypal card yada kredi kartı şart.Ziraat kartın kredi değil normal bankamatik kartıysa bir işine yaramaz.

koray4316

hocam hesaptaki paramı çekmek istersem ziraat bankamatk kart çekiyorum şimdi yatırım yapıcam diye paypal bakiyemi paypal nakite aktardım enpara kart alıcam zatende şu ziraatin 2 ayı kaldı kredi alıyorum o bitsin enparaya geçicem :D

hakanatik01

Sen şimdi kart aidatıda ödüyorsundur :P :D
Bekleme geç şimdi online başvur onlar ayağına kadar geliyor zaten(telefonla müsait olduğun gün için randevu alıyorlar) bekleme sebebin ne olacak ki ? 2 kartta dursun sende ,bu fırsat kaçmaz :D İşine hangisi gelirse onu kullanırsın bu enparacardda herhangi bir ücret ödemiyorsun zaten kart aidatı v.s. Eft,fatura ödeme v.b. herşeyi internetşubesinden hallediyorsun bu yüzden hizmetler bedava zaten  tek para istedikleri konu Finansbank dışında bankamatik kullandığında oluyor ki buda her bankada olan bir durum.

koray4316

öğrenci kartı olduğu için kart aidatı yok ama 2015 girdiğimizden beri eft ücreti arttı aynı soyadın olanların dışında havale ücreti felan getirdiler iyice kaz gözüyle bakmaya başladılar bize :D en parada eft ve  havale ücreti yokmuş ve hiçbir zamanda olmuyacakmış diyorlar bayramdan sonra başvururum artık :D

hakanatik01

Orasını sen bilirsin artık bizim 1 sene oldu herhalde gerçekten avanatjlı geliyor bana herhangi bir sorun yaşamadım yaşamamda umarım :)Paypal nakit kartı şöyle düşün her çekimde senden 1tl alacakmış ayda 3 kere çekim yapsan  al sana 3tl 10ref parası :PP :D paypal nakit kartın varsa onuda iptal ettir enpara alınca onun yıllık aidatıda vardı sanırım :P

sopcastsports

Encard sırf şu steam indirimi için bile alınabilir. Ah bir de seyahat indirimi yapsa :) Hakan hocam bilgilendirin de onlar da yapsınlar CepteTEB gibi bi seyahat kampanyası :)

kazims

şimdi bu paypal karta paypal hesabındaki $10 varsa onu aktarıp yurtdışı yabancı ptc lere yatırım yapabiliyor muyuz.
bir nevi kredi kartı şeklinde oluyor o zaman

sevdayagmu

Alıntı yapılan: kazims - 15 Temmuz 2015, 04:04:31
şimdi bu paypal karta paypal hesabındaki $10 varsa onu aktarıp yurtdışı yabancı ptc lere yatırım yapabiliyor muyuz.
bir nevi kredi kartı şeklinde oluyor o zaman
aynen ole kredı kartı misali

kazims

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 15 Temmuz 2015, 04:05:41
aynen ole kredı kartı misali

ama tl olarak yüklemek gerekli galiba. diğer konulara baktım öyle yazılmış. o zaman gene bize zarar kur farkı paypalda fazla çıkıyor

sevdayagmu

Alıntı yapılan: kazims - 15 Temmuz 2015, 04:09:29
ama tl olarak yüklemek gerekli galiba. diğer konulara baktım öyle yazılmış. o zaman gene bize zarar kur farkı paypalda fazla çıkıyor
malasef 1 tl de aktarım tutarı var