webtransfer-fınance.com yatırım grubu-1 (odemeler tamamlanmıstır )

Başlatan sevdayagmu, 15 Temmuz 2015, 01:56:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

letal

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 15 Temmuz 2015, 20:03:36
farkındamısınız ılk ay olarak 1000 doları gecmıycez dedık onun ıcın bole bırsey olamaz aa sunu solım  onuda oderım kımseye muhtac olmadım olmamda  (dns)

=) problem yok parayla imanın kimde oldugu belli olmaz derler sonuçta bol sans ...

sevdayagmu

Alıntı yapılan: letal - 15 Temmuz 2015, 20:10:48
=) problem yok parayla imanın kimde oldugu belli olmaz derler sonuçta bol sans ...
:) tesekkurler herkese bol sanslar  :)

sopcastsports

Sitenin işleyişi hakkında bilgi verebilir misin ? Neye göre kazanç sağlıyorsun?

sevdayagmu

Alıntı yapılan: barahir - 15 Temmuz 2015, 22:06:16
Sitenin işleyişi hakkında bilgi verebilir misin ? Neye göre kazanç sağlıyorsun?
en kısa soyle anlatayım kredı alıp verme sıtesı dıyebılırım anlatması uzun ben 2 ayda cozdum burada hıc bılmeyen bırıne anlatmam ımkansız malasef kı  :S

nicotine

yatırım miktarı belli değil ama ben yine de bir rakam yazayım öyleyse 25 $ ile 40 $ bir limit belirledim kendim için. umarım bu limit sizin için bir sorun oluşturmaz

sevdayagmu

Alıntı yapılan: nicotine - 15 Temmuz 2015, 22:17:31
yatırım miktarı belli değil ama ben yine de bir rakam yazayım öyleyse 25 $ ile 40 $ bir limit belirledim kendim için. umarım bu limit sizin için bir sorun oluşturmaz
tabıkıde sorun degıl ıstedıgınız mıktarda katılabılırsınız

hakanatik01

istediği miktarda katılamaz  min.10$ :P Birde günde kararsızlık var gibi hem 30una kadar vakit var hem son katılım tarihi 24temmuz karmaşa olmaması için bence burayıda düzenlemelisin.
Alıntı yapılan: sevdayagmu - 15 Temmuz 2015, 01:56:44
eger katılmak ısteyenler olursa 30 temmuz a kadar vaktınız var
Son Katılım = 24 temmuz tarıhıdır....
....
:) hayırlısı olsun grupdaşlar, bol şanslar.

sevdayagmu

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Temmuz 2015, 00:56:14
istediği miktarda katılamaz  min.10$ :P Birde günde kararsızlık var gibi hem 30una kadar vakit var hem son katılım tarihi 24temmuz karmaşa olmaması için bence burayıda düzenlemelisin. :) hayırlısı olsun grupdaşlar, bol şanslar.
10 dolar asagısı harıc mınımum dıye belırtım dıkkatını cekerım artı 24 temmuz son dedım cunku bız turk halkı bıraz yavaşızdır :D 6-7 gunde herkesten parayı anca toplarız o acıdan orası ole bılgınıze @hakanatik01 ..........