webtransfer-fınance.com yatırım grubu-1 (odemeler tamamlanmıstır )

Başlatan sevdayagmu, 15 Temmuz 2015, 01:56:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 19 Temmuz 2015, 16:35:30
modum gıbı herkez nasıl odeme yapcagını bır solese burdan yada ozelden memnun kalcam .vazgecenlerde varsa solesınler kaldıralım.. bu arada elisa hocamın vazgectıgını sananlar olabılır yatırımdan vazgecmedı modumuzda ....

Ben bu yazıyı atlamışım sanırım.
ben zaten gruplara kazanç amaçlı girmiyorum arkadaşlar. Çorbada tuzum olsun, iyi/kötü herşeyi paylaşalım diye varım.
İlgilendiğim sitelerden zaten bireysel olarak kazanıyorum.
Kendi yatırımımı daha iyi değerlendirebileceğim halde, yatırım yaptığım sitelerle ilgili kurulan gruplara da mümkün olduğunca katılıyorum. :)

@sevdayagmu ,
Varidat arkadaşımızı konuya ben davet etmiştim, onun gönderisi de bana bağlı olduğu için konuya gelip rakam konusunda bilgi yazmamış.
Bilgisi o yüzden eksik :)

Bilginiz olsun :)

sevdayagmu

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Temmuz 2015, 23:02:12
Ben bu yazıyı atlamışım sanırım.
ben zaten gruplara kazanç amaçlı girmiyorum arkadaşlar. Çorbada tuzum olsun, iyi/kötü herşeyi paylaşalım diye varım.
İlgilendiğim sitelerden zaten bireysel olarak kazanıyorum.
Kendi yatırımımı daha iyi değerlendirebileceğim halde, yatırım yaptığım sitelerle ilgili kurulan gruplara da mümkün olduğunca katılıyorum. :)

@sevdayagmu ,
Varidat arkadaşımızı konuya ben davet etmiştim, onun gönderisi de bana bağlı olduğu için konuya gelip rakam konusunda bilgi yazmamış.
Bilgisi o yüzden eksik :)

Bilginiz olsun :)
bılıyorum aklımda modum :D

4ne1ka

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 21 Temmuz 2015, 17:12:42
https://www.youtube.com/watch?list=PL5EP8HmVZTTFhkMF4C3NoL8n5Qz9yttue&v=4mtV4YfToqk egıtım ofısınden goruntuler yayınlandıı gene bu sıte ınsanlara yanlıs yapmaz :D  bu arada bazı arkadaslardan rıca edıyorum tam katılacagı ucretı tam belırlemeden yada guvenı yoksa once su kadar deyıp sonra sukadar demezsenız sevınırım ptc gıbı basıt bır sıstem degıl bu sıstem hesap kıtap yapıyoum bende banada hak verın ııı gunler kımse ustune alınmasın  :y 

videodan da bir şey anlamadım, hesap kitap işinden de. monopoly mi oynuyorlar ne yapıyorlar :D

güven meselesine gelince, 50 ver 2 ay sonra 55 al diyen tms'ye bile güvenim yok benim :D 2 ver bir ay sonra 3 al diyen siteye hiç güven olmaz zaten ve mutlaka bir yerde patlar (dik) biz burada sana güveniyoruz sadece. şu hesap işinde ve ödeme tarihleri konusunda bizi aydınlatabilirsen iyi olur.

sevdayagmu

Alıntı yapılan: 4ne1ka - 22 Temmuz 2015, 03:38:52
videodan da bir şey anlamadım, hesap kitap işinden de. monopoly mi oynuyorlar ne yapıyorlar :D

güven meselesine gelince, 50 ver 2 ay sonra 55 al diyen tms'ye bile güvenim yok benim :D 2 ver bir ay sonra 3 al diyen siteye hiç güven olmaz zaten ve mutlaka bir yerde patlar (dik) biz burada sana güveniyoruz sadece. şu hesap işinde ve ödeme tarihleri konusunda bizi aydınlatabilirsen iyi olur.
sıte parayı kendı vermıyor zaten 6.5 mılyon kısı arasında para alısverısınden kazanıldıgı ıcın para , sıte zor patlar hee dıceksınız sıte nerden kazanıyor sıtede uyeler arası para alısverısınden kendı payını komısyon olarak kesıyor ve sıtenın hc bır zararı olmuyor  :y  odemeler konusunda ben odemelrı eylulun ılk haftası yapacagım..

4ne1ka

% 50 komisyon alamayacağına göre uzun vadeli de olamaz demek istiyorum ;) sırf katılımın sürekli artmasıyla bir süre gider sadece. neyse amacım konuyu baltalamak değil yanlış anlama. ödeme derken de biz ne zaman ödeme yapalım?

sevdayagmu

Alıntı yapılan: 4ne1ka - 22 Temmuz 2015, 04:06:14
% 50 komisyon alamayacağına göre uzun vadeli de olamaz demek istiyorum ;) sırf katılımın sürekli artmasıyla bir süre gider sadece. neyse amacım konuyu baltalamak değil yanlış anlama. ödeme derken de biz ne zaman ödeme yapalım?
%45 komısyon alıyor evet dıceksın kar nasıl yapıyorsun onunda ınce ayrıntıları var anlatılmaz resımde koydum suan cekıp :D  28-29 temmuzda katılcAkların odeme yapmaları gerekıyor ..

sevdayagmu

https://www.youtube.com/watch?t=17&v=yGyFG4_fRqI     13-14 eylul de antalya kemer de tanıtım ve bılgılendırme toplantısı var webtarsnfer ın  (dns)  (dns)

letal

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 22 Temmuz 2015, 04:22:23
%45 komısyon alıyor evet dıceksın kar nasıl yapıyorsun onunda ınce ayrıntıları var anlatılmaz resımde koydum suan cekıp :D  28-29 temmuzda katılcAkların odeme yapmaları gerekıyor ..

maruz gör ama bir sorum war o ince ayrıntılar neden anlatılmıyor ? biz anlayacak kadar zeki olmayabilir ama en azından denesen bence herkes mutlu olur...

nicotine

anladığım detay şu paranızı uluslararası bir şekilde internet üzerinden başkalarına yada şirketlere kredi olarak veriyor. Bu kiralamanın bedeli olarak da size -belirli bir komisyon almak şartı ile- ödeme yapıyor. Aynı işlemi karşı taraf içinde yaptığını düşünürsek. Bir nevi Tefecilik yapıyor diyebiliriz. Al gülüm ver gülüm mantığı. Belki ben yanlış anlamış olabilirim benim sitedeki izlenimim bu yönde bakalım bekleyip görecegiz durum ne olacak.

sevdayagmu

bunun sızın anlamanız yada anlamamanızla alakası yok ılk once bunu belırtmelıyım guvenıp 500 yada 1000 dolarla gırcek bırılerı varsa anlatmaya calısırım yoksa gerısıne anlatmaya calısmak zaman kaybı olacagını dusunuyorum uzun iş cunku sıstemden arbıtaj alıyorsun borc alıyorsun onları olumlu degerlendırıyorsun guvenecegın 2 - 3 ref buluyorsun ugrasıyorusunda ugrasıyorsun yoksa zaten anlatırdım beyefendı :D