Önemli Güvenlik Uyarıları

Başlatan ElisaMcCline, 20 Şubat 2012, 01:28:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Arkadaşlar bir az önce işbank ve yapı krediden aynı uyarıyı veren birer tane mail aldım demekki bu konuda çok canı yanan oldu dikkatli olmak için sizide bilgilendirmek istiyorum.

Şubeye girişte eğer telefon markası numarası vs gibi bilgiler soruluyorsa kesinlikle ama kesinlikle itibar etmeyin direk kapatın. Hatta işbankasından gelen mailde orada küçükde olsa bir resimde gösteriyor nasıl göründüğünü, adamlar aynı internet şubesine giriş ekranını dizayn etmişler tek fark telefon markasını ve numarasını istiyor altta.. ÇOK DİKKATLİ OLALIM..

Resim İçin Tıklayabilirsiniz;

http://gorsel.isbank.com.tr/kampanya/cmd/8840/index.html

enderege

Bilgilendirme için teşekkürler Tolga. Şerefsizlik ülkemizde artık diz boyu.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

lovablegs

teşekkürler tolga dikkat etmek lazım gerçekten :)

yingyang16

ballondor

Arkadaşlar bugün gördüğüm bir reklam beni gerçekten şok etti. sizinle paylaşmak istedim.Nasıl bir düşünceyle yapılmış acaba bu site ?

AnilK

:D :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ballondor - 10 Mart 2013, 22:49:34
Arkadaşlar bugün gördüğüm bir reklam beni gerçekten şok etti. sizinle paylaşmak istedim.Nasıl bir düşünceyle yapılmış acaba bu site ?

Bence asıl bu işlerden sıkılmaya başlayanları hedef alıp, büyük bir hizmet sunmak istemişler :g

Tüm dertlerinizden bir anda kurtulabilirsiniz :D :D :D

ballondor

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Mart 2013, 22:55:02
Bence asıl bu işlerden sıkılmaya başlayanları hedef alıp, büyük bir hizmet sunmak istemişler :g

sanırım en iyi yorum bu.

insanları saatlerce tıklama yapmaktan kurtarmış olurlar :D

abcb

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Mart 2013, 22:55:02

Evet evet Hocam bence de  :D