Önemli Güvenlik Uyarıları

Başlatan ElisaMcCline, 20 Şubat 2012, 01:28:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

efebakan

:'( :'( :'(   Çok Çok Sağolun Arkadaşlarmı Desem Kardeşlerim mi Desem Şaşırdım Allah Razı Olsun Bütün Herkesten Bu Forum Gerçek bir aile Çok Sağolun Tekrar :'(

enderege

Açtığım dispute lehime sonuçlandı. Paypal parayı kredi kartıma geri yükledi.

Bu saatten sonra da ürün gelirmi bilinmez.

Konu kilit.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

recep1852

Benim PM hesabımdaki ve Bitcoin hesabımdaki paraların hepsi çalınmış nasıl kurtarabilirim 1 saat önce biri yardımcı olabilir mi ?  :S

kazanpara

bitcoindeki paranızı alması için mail adresinize onay kodu gelmesi lazım şifreleriniz bütün hesaplarınızla aynıysa ordan yapmışlardır. genellikle şifrelerinizin farklı olması önerilir. Şu durumda geçmiş olsun diyorum. sanırım çözülebilecek bişey yoktur. ama pm de ip adresleri görünüyo orada belki ihtiyacınız olabilir ve aktarılan hesaplara bakabilirsiniz her iki hesapta da ordan bulabilirsiniz. kolay gelsin.

recep1852

Alıntı yapılan: kazanpara - 12 Mart 2015, 17:25:13
bitcoindeki paranızı alması için mail adresinize onay kodu gelmesi lazım şifreleriniz bütün hesaplarınızla aynıysa ordan yapmışlardır. genellikle şifrelerinizin farklı olması önerilir. Şu durumda geçmiş olsun diyorum. sanırım çözülebilecek bişey yoktur. ama pm de ip adresleri görünüyo orada belki ihtiyacınız olabilir ve aktarılan hesaplara bakabilirsiniz her iki hesapta da ordan bulabilirsiniz. kolay gelsin.

Galiba msnmin şifresini kırmış . Amstrong diye birine göndermiş

kazanpara

Alıntı yapılan: recep1852 - 12 Mart 2015, 17:27:23
Galiba msnmin şifresini kırmış . Amstrong diye birine göndermiş

bu durumda bitcoin e mail atabilirsiniz belki yardımcı olabilirler.

enderege

Geçmiş olsun recep1852. :S

Bitcoin hakkında bilgim yok ama PM de geri alman zor. :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

recep1852

Alıntı yapılan: kazanpara - 12 Mart 2015, 17:30:15
bu durumda bitcoin e mail atabilirsiniz belki yardımcı olabilirler.

Endonezya'dan biri çalmış sanırım benim gmail hesabımı çalmış ben hotmailden bir ara trafficmonsoon e-mail yollamıyor diye yönlendireyim dedim . Sonra öyle kalmış adamda bunu değerlendirmiş . Yapacak çok birşey yok heralde ama yapılabilecek birşeyler varsa biraz açarak anlatabilir misiniz ?

Alıntı yapılan: enderege - 12 Mart 2015, 17:35:27
Geçmiş olsun recep1852. :S

Bitcoin hakkında bilgim yok ama PM de geri alman zor. :(

Teşekkürler . İyiki çok fazla miktar yoktu neyseki çok olduğu bir zamana gelmedim

fkork

VoSToK

İçini karartmak gibi olmasın ama bitcoinde gittimi geri alamazsınız.  Bilgisayarınıza cüzdan indirin bence. Electrum küçük boyutlu ve kullanışlı bir program.