Önemli Güvenlik Uyarıları

Başlatan ElisaMcCline, 20 Şubat 2012, 01:28:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: efebakan - 07 Ağustos 2014, 21:17:42
Merhaba arkadaşlar biz bir tanıdımızın ortaklaşa bizim üzerimizden sigortasını ödüyorduk ve bizim sigorta ödememiz bitti ama tanıdımız bizim üstümüzden sigortasını ödemeye devam etmek istedi ve musabeci bu kişiden ödemeyi almış ama parayı yatırmamış biz borçlu gözüküyoruz bu durumda ne yapabiliriz elimiz de muhasebeciyle ilgili sözleşme yok sadece şahitler var yardımcı olabilirmisiniz forum da herkesin beni az çok tanıdını düşünüyorum ve yardımlarınızı bekliyorum çok teşekkürler

Geçmiş olsun,

Muhasebeci ile bir akit yok, parayı elden ödediniz. (sanırım durum bu)
Bu parayı verdiğinizi ve hangi amaçla verdiğinizi nasıl beyan edebilirsiniz diye bakınca, durum pek keyifli görünmüyor.

ricci

Yinede savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz diye biliyorum, fakat zaman olarak sizi tatmin etmeyecektir bu şikayet. Bence muhasebeci ile tekrar görüşülüp bu yola başvurulmasını tavsiye ederim. Çünkü ikinci yol uzun ve yorucu bir süreç  ???

nukhet

Her şehirde bir MALİ MÜŞAVİRLER ODASI vardır, gidip oda başkanına durumu anlatın, Muhasebeciler mükelleflerinden para alırken alındı makbuzu vermek zorundalar, sırf bu nedenden ötürü bile o muhasebeciyi zor durumda bırakırsınız, kendisine oda tarafından oda kurallarına uymadığı için ceza verilir. Hatta bu zamana kadarki muhasebecinizle olan çalışmalarınızda size hiç makbuz kesmediğinide belirtirsiniz, tabi kesmediyse.....   Muhasebeci tıpış tıpış o parayı ödemek zorunda kalır.
Bu forumda ilk defa bir açıklama yapacağım, ben emekli bir MALİ MÜŞAVİRİM, bu konuyu daha önce söylememe nedenim ise:   arkadaşlar yaşım bir hayli ilerledi, kafam beynim çok yorgun, artık 2 + 2 toplarken zorlanıyorum.  Hesap kitaptan o kadar çok bıkmışım ve yorulmuşumki  kafam artık hiç bir şeyi tam almıyor, bu forumda bazen öyle sorular soruyorumki, şimdi bana diyeceklerki , SEN NE BİÇİM BİR MALİ MÜŞAVİRSİN?  ben de şöyle diyeceğim O ESKİDENDİ....
Ben , eşi ve çocuklarıyla sakin bir hayat geçiren bir ev hanımıyım şu anda ama arkadaşımızın sorduğu soruya cevap veremiyecek  kadarda unutmadım mesleğimi :)

HeadSh0t

Alıntı yapılan: nükhet - 14 Ağustos 2014, 18:29:47
..SEN NE BİÇİM BİR MALİ MÜŞAVİRSİN?..

Bu forumda böyle düşünen bir arkadaşımızın olacagını sanmıyorum. Bence bu konuda kaygıdan uzak ve rahat olmalısınız. O:-)

ricci

Nükhet hanım adı üstünde emekli olmuşsunuz :) olmayasaydınız derdik  :m

hakanatik01

Heyetteki kişi sayımız artıyormuş artık belli yaşı banlarım ben baanee :D :P Forumu gençleştirmek lazım ehteyarlarla olmaz :PP admin ehteyar,sağ kolu ehteyar,ustam ehteyar,nukhet ablada ehteyarmış forumun adını yakında değiştirmek gerekebilir :PP (gyk)   

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 14 Ağustos 2014, 23:40:10
Heyetteki kişi sayımız artıyormuş artık belli yaşı banlarım ben baanee :D :P Forumu gençleştirmek lazım ehteyarlarla olmaz :PP admin ehteyar,sağ kolu ehteyar,ustam ehteyar,nukhet ablada ehteyarmış forumun adını yakında değiştirmek gerekebilir :PP (gyk)   

Kulaklarım ağır işitiyor, Gözlerimde bulanık görüyor. Dediklerini anlamazlıktan geliyorum. :PP
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

ENDEREGE HOCAMMM NASSINIZ GÖRÜLÜYOR MU YAZDIKLARIM ?? :)) (gyk)

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Ağustos 2014, 21:09:32
ENDEREGE HOCAMMM NASSINIZ GÖRÜLÜYOR MU YAZDIKLARIM ?? :)) (gyk)

Seninde bayramın mübarek olsun. El öpenlerin çok olsun. :PP
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

Bu Metin boyutu iyiymiş heee, ne kaddar kolay okudum bir bilsen  -:))