Önemli Güvenlik Uyarıları

Başlatan ElisaMcCline, 20 Şubat 2012, 01:28:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

recep1852

Teşekkürler.Yapacak birşey yok görünüyor.

gaddar

Bi nevi ihtimallerin dışında bişey şifrelerine dikkat et BTC den alma ihtimalin olsa da şifrelerinin hepsi mi aynı olur be recep. Geçmiş olsun :( başka bi durum olsa yardımcı olmaya çalışırdım ama seninki çok farklı .

recep1852

Teşekkürler tekrar . E-posta yönlendirmesini açık bırakmışım neyse zararın neresinden dönsek kardır

abcb

paragelsinde

geçmiş olsun hocam.. tırstım şimdi ya .. antivirüs programın yokmuydu hocam

hakanatik01

Geçmiş olsun.ucuz atlatmışsın iyiki çok birşey yokmuş genede şifrelerini değişmeyi unutma.

Antivirüslük/malwarelik bir durum yok Internet security bile birşey yapamaz bu durumda.Güvenmediğiniz hiçbir sitede aynı mail şifre hatta kullanıcı adını kullanmayın misal benim clixsense ve neo şifre ,mail adreslerim bile farklıdır genelde kolayımıza gelir aynı kullanıcı adıyla yeni açılan hersiteye üye olur ve en kolayımıza giden şifreleri gireriz bazı uyanık adminler napar bir site açar hem şifre toplar hem mail adresi eeee zaten ödeme için ödeme adreslerinide veriyorsunuz ya tutarsa diye deneynde çıkar ,kısaca her bilgi aslında ellerine geçiyor farkında olmuyoruz kötü niyetli site adminleri bunları kullanabilir.

Elektronick

Çok geçmiş olsun recep gerçekten üzüldüm  :( insan birşeyler yapmaya çalışsın sonra bir şerefsiz alsın götürsün zaten hayrını göremez böyle durumlarla karşılaşmamak için hakanatik moduma katılıyorum önlem almak gerekir heleki yönlendirme asla tekrar geçmiş olsun

efebakan

Alıntı yapılan: VoSToK - 12 Mart 2015, 17:42:05
İçini karartmak gibi olmasın ama bitcoinde gittimi geri alamazsınız.  Bilgisayarınıza cüzdan indirin bence. Electrum küçük boyutlu ve kullanışlı bir program.
merhaba programı en güvenilir nerden indirebilirim linki varmı birde nasıl yapıcamı anlatabilirmisiniz

VoSToK

Alıntı yapılan: efebakan - 13 Mart 2015, 00:46:45
     merhaba programı en güvenilir nerden indirebilirim linki varmı birde nasıl yapıcamı anlatabilirmisiniz
Bitcoin.org sitesinden cüzdan indirebilirsiniz. En güvenilir diye birşey olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Ama genelde Bitcoin core önerirler ama ben önermiyorum çünkü 20 gb kadar yer kaplıyor. Multibit veya electrumu kurabilirsiniz. Multibitte türkçe desteği var. Electrumda yok.

paragelsinde

o zaman yatırım yapılan sitelerin sifresi değişik olcak mecburen bide ödeme sağlayıcılar ...