Faydalı veya ilginç paylaşımlar

Başlatan TwofuN, 10 Temmuz 2012, 20:14:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Evet o madde benim içinde geçersiz. Senelerce o saatlere kahvaltı saati koydum ama yapmadım, :D abur cubur birşeyler atıştırdım.

abcb

İyiki annem değilsin Coulers  :PP
İkinci maddeden itibaren papaz olduyduk  :P

Coulers79

İnce içecek kutusunu kenarlarından yarım kesip modemininizin antenine takınca sinyal gücü artıyormuş.

ElisaMcCline

Denedin mi peki Coulers :D

Coulers79

İnce kutulu içecek alınca deneyebilirim, eski tencere kapağından çanak antenler gibi.  :))

aydyar13

Benim kblosuz modemimde öyle anten yok kutuyu geçirebileceğim acaba vardı da düştü mü ki ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: aydyar13 - 22 Şubat 2015, 15:33:32
Benim kblosuz modemimde öyle anten yok kutuyu geçirebileceğim acaba vardı da düştü mü ki ???

altta verdiğim resimde görünen, iki başta sarı metal bağlantılar var.
Modem üzerinde bunun gibi bağlantılar var ve boşta öyle duruyorsa, evet bağlanıyor ama bağlamamışsındır.
Modemin kutusu hala duruyorsa bir bak, bu gibi antenler zaten varsa da yanında takılmadan gönderilir, kutunun içinde olur.

Ama bazı yeni nesil modemlerde ( mesela ben Airties 5650 kullanıyorum ve ek anten gerekmiyor) dış kasa panel enten haline getirilmiş ve ek bir anten bağlanmıyor.
Zaten gerek de olmuyor.

Kafan karıştıysa, emi değilsen, modemin marka modelini söylersen yardımcı olur herkes :)

hakanatik01

Naptınız yahu  elisa hocama yarım kalmış yazı :D ehteyarlıktan nefesimi yetmedi ki ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Şubat 2015, 23:01:02
Naptınız yahu  elisa hocama yarım kalmış yazı :D ehteyarlıktan nefesimi yetmedi ki ?

(eht) lıktan yarım kalmamış, gençlikten biraz gaza gelip fazladan da yazmışım alta, :P
Fazlalığı sildim :) :y

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Şubat 2015, 23:01:02

:DD Hocam çok kötü sizin bu Modunuz  (d)
:DD