webtransfer yatırım grubu - 2

Başlatan sevdayagmu, 13 Ağustos 2015, 20:45:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

letal

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Aralık 2015, 02:26:33
Ehehe Ata bu yazıyı görmesin :D

:) ben gözlemciyim üstad olanı yazdım napayım :D

Coulers79

O isim Aliberk'ti, umarım @Sevda'da gelir ne gerekiyorsa yapar en dispute'sizinden.

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Aralık 2015, 04:00:07
Dandik internetli ne olacak :D Açılıyor bende :)

Üşenmedim gittim konusunu okudum :D

Benle alakalı değil bence yine virüs yüzündendir :PP

TMS açılsın geri Teferruat :PP :))

nebu

Kendim de dahil yatırım yapan herkese geçmiş olsun :( Öyle görünüyor ki "2015 yılına damgasını vuran, SCAM site hangisi?" anketimize "sevdayagmu" üyemizin ismini de eklemek gerekecek. Ya da yeni bir anket başlatıp "forum üyelerinden en çok para çarpan üye" anketi mi yapsak acaba (zopa)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: nebu - 29 Aralık 2015, 10:55:00
Kendim de dahil yatırım yapan herkese geçmiş olsun :( Öyle görünüyor ki "2015 yılına damgasını vuran, SCAM site hangisi?" anketimize "sevdayagmu" üyemizin ismini de eklemek gerekecek. Ya da yeni bir anket başlatıp "forum üyelerinden en çok para çarpan üye" anketi mi yapsak acaba (zopa)

Bak öyle diyince aklıma en çok kazandıran üye fikri geldi :)
Duy sesimizi @kıpkırmızım  :g

letal

Alıntı yapılan: nebu - 29 Aralık 2015, 10:55:00

Bakalim belki bi hastaligi vardir derdi vardir biraz daha sure taniyalim belki cikar gelir 4 ay paraniz bende kaldi icerde islettim onu paranizin 2 katini geri iade edeiyorum der karakter yoksunysa artik yapacak bisey yok ... Anket falan iflah etmez onu  (eht)

Coulers79

O kadar geri dönüş almış mıdır ki? Ne kurtardıysa o, ??? ya da biz, hepimiz ve PP yürüyoruz ninja en bilişiminden.

letal

Alıntı yapılan: Coulers79 - 29 Aralık 2015, 11:49:48
O kadar geri dönüş almış mıdır ki? Ne kurtardıysa o, ??? ya da biz, hepimiz ve PP yürüyoruz ninja en bilişiminden.

Kendileri aciklamadigi icin abartabilir eksik soylenebilir milletin agzi torba degil ki buzesin :))