webtransfer yatırım grubu - 2

Başlatan sevdayagmu, 13 Ağustos 2015, 20:45:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

illisionist

Telefonlara ve whatsapp mesajlarına cevap verilmemesi,
Haftasonu itibariyle, sisteme böyle bir numaranın kayıtlı olmadığı mesajı gelmesi,
sevdayagmu'nun sisteme en son 21 Aralık 2015, 22:46:55'de girmiş olması

bu veriler ışığında, bence iyi niyetli düşünmek sadece polyannacılık olur   (d)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

amateur15

..........

6arti9

bana cok eski bir ödemesi var haziran ayında kontrol ettim dedigin sitenin ismi yer alıyor. anladıgım kadarıyla sonradan yapılmış birsey bu değişiklik şirket ismi olarak gözükyor
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

oguz2015

6il9in

Katılım listesine baktım da epey kalabalıkmış.

Kaçarsa arkadaşımız epey ah alacak :)

Kaçmıyorum buradayım dediği zamanlar aklıma geldi de peki şimdi neredesin @sevdayagmu :)

letal

Alıntı yapılan: blqn - 29 Aralık 2015, 18:00:31
Katılım listesine baktım da epey kalabalıkmış.

Kaçarsa arkadaşımız epey ah alacak :)

Kaçmıyorum buradayım dediği zamanlar aklıma geldi de peki şimdi neredesin @sevdayagmu :)

aynen üstad bende demin yazılanları okudum cenge mi cıksak ne etsek :))

ata07

Alıntı yapılan: letal - 29 Aralık 2015, 02:05:51
bundan 3 4 ay once ata mıydı biseydi bir kullanıcı grup kurum dolandırıcılık yapmıstı grupca paypalla görüstüler ve paralarını iade aldılar. olmadı gönderimde bir telefon var orayı arayalım o da olmadı bir tarih belirleyelim iyi niyet göstergesi olarak sonra hep beraber paypaldan itiraz deneriz sonucta paypaldan olumlu sonuc alırsak problem olmaz olumsuz sonucta zaten grup kendini imha etmiş durumda :D

@letal

Haydaaaa (d) (d) Edit alalım bu yazıya lütfen bu forumdaki tek Ata benim bendede öyle bir şey söz konusu olamaz :D :D

letal

Alıntı yapılan: ata07 - 29 Aralık 2015, 18:40:05
@letal

Haydaaaa (d) (d) Edit alalım bu yazıya lütfen bu forumdaki tek Ata benim bendede öyle bir şey söz konusu olamaz :D :D

:D tamam aliberk miş sen degilmişssin editledim :D

silver

Yazılanları şöyle bir göz gezdirerek okudum. Kimsenin günahını almayı kimse istemez ama malesef bu tür olayları çok sık yaşadık ve hâlâ yaşamaya devam ediyoruz. Her zaman iyi niyet önce geliyor tabi ve inşallah durum yanlış anlaşılmadan ibarettir ama eğer göründüğü gibiyse herkes için geçmiş olsun. Buraya yazmamın sebebi ise Paypal ile olan yatırımlarla ilgili bilgi vermek için. Malesef ben ve birkaç forum arkadaşımız @osibios tarafından dolandırıldığımız için bizde aynı şekilde Paypal a toplu bir şekilde anlaşarak mesaj gönderdik ama malesef bütün uğraşlara rağmen olumlu bir sonuç almadık. Yani eğer paranızı aile-arkadaş olarak gönderdiyseniz bu konuda yapabileceğiniz herhangi bir şey yok malesef. Çünkü Paypal bu tür ödemelerin herhangi bir alıcı koruması kapsamında olmadığını üstüne basa basa belirtmiş ve mesaj yazdığınızda direk bunu önünüze koyuyorlar. O yüzden bu gibi durumlarda geleceğe dönük herhangi bir sorunla karşılaşmamak için gönderimlerinizi diğer şekilde yapmanızı tavsiye ederim. O gün için belki 3-5 lira ücret ödemiş olursunuz ama elinizde şimdiki durumdan daha fazla garanti koşulları olmuş olur.

ptcsite46

Ya bi durun @sevdayagmu annesi kanser hastası ile psikolojik olarak da etkilenmiş olabilirler. Durun bakalım giden gitti zaten site battı dendiğinde şimdi hala ne ümitleniyorsunuz. Eğer Annesinin rahtsızlığı falan da sahte ise Allah'a havale edin. Ama Annesi gerçketen kanser ise biraz da empati yapmanızı tavsiye ederim.
Siz yinede site daha ücret ödemiyor düşüncesinde takılın...

.