webtransfer yatırım grubu - 2

Başlatan sevdayagmu, 13 Ağustos 2015, 20:45:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

Yahu benim 1 lira borcum olsa sabaha kadar uyku tutmaz. Çok yazık, hiç utanma kalmamış maalesef  :(

letal

o degilde güzel ahkam [spoiler]
Alıntı yapılan: sevdayagmu - 02 Eylül 2015, 04:28:54
gelecek ay hesaplarıma gore 10 000 tl den fazla odeme yapacagım katılmayanlar pişman olmasın belkı ılerde onlarada sans guler bu forumun rekorunu kırdım herhalde allh utandırmasın ınsallah (k) (k) (k)

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 25 Eylül 2015, 17:59:07
bılgılendirme arkadaslar
ılk once herkese hayırlı bayramlar dilerim......
Ailevi cok ciddi saglık sorunları yasamaktayım annem hastenede ve durumu kritik..
İnanmayan cıkabılır sımdı, ısteyene adres verırım gelır bakar ok.
artı webtransferde hala ucretler yansımıyor cekım ıslemlerı yapılmıyor cok ınceleyemedım bılmıyorum .
@ElisaMcCline  hocamda telim var zaten aklınıza bısey gelmesın .. yatırım suresı uzuycak malasef eger halledemezsem herkese ucretlerı gerı ıade edebılırım belki..kafam cok karısık kusura bakmasın ugrasamıycam bu gunlerde kımse kızmasın..
allaha emanet olun dualarınızı buy mubarek gunlerde eksık etmeyın rıca edıyorum ..
ııı bayramlar tekrardan gorusmek uzere   :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 06 Ekim 2015, 01:58:52
merhaba arkadaslar oncelıkle herkesten anlayıs beklıyorum bı yere gıttıgım yok sızın 10 tl nız varsa onun 100 tl sı var bende  abı sende ks.bakma zaten......
ayrıca Trakya Unıversıtesı Tıp Fakultesı Onkoloji bolumundeyım yakın varsa Ozelden bılgı ıstesın gelıp baksın yalan solemıyorum korkmayın.
artı wt de baktımda hala para cekım ıslemı yok yapılmıyor beklenen karlarda yok suan  .....
bendekı parasına cok acıl ıhtıyacı olan varsada iade ederım bır sekılde 5-10 gun sonra .
kendınıze ıı bakın ks.bakmayın  :'( :'( :'(

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 02 Kasım 2015, 19:25:15
merhaba arkadaslar sıtede  kredıler 2-3 gune hepsı gerı gelmıs olcak kısmetse hangı tarafa ne kadar para yatcak gorcez ona gore  işlemler yapılcak bıldıgınız gıbı sıtede Webtransfer USD ❤  Webtransfer USD1
C-CREDS (Cash)
gıbı sacma sapan bolumler geldı nereye ne kadar para gelcek hıc bır fıkrımız yok bu odemelerı payeer p.m yapcak mı bılmıyorum suan  .forumdada bı kac gune eskısı gıbı online olcam ınsallah sorunları halletmeye calıscaz arkadaslar sabrınız ıcın tesekkurler..
ayrıca 1 arkadas paypala sıkayet etmıs kım oldugunu solemek ıstemıyorum ama ayıpp calmadık etmedık en kotu  paranızı gerı vercegımı cok onceden soledım hatırlaaa o kendını bılıyorrrrrr ..hayırlı aksamlarrr )

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 03 Ocak 2016, 23:25:21
ohhhh maşallah tebrikler valahı atan tutan yalan dolan konusan vatandaslar yok acındırma yaptın dıyenler-yok annesı hasta para pesınde nasıl kostun dıyenlerrr bilip bilmeden konusan ınsanlar ve buyuk ıhtımal benden buyuksunuz yakıstı mı  sızeee alt tarafı 7 gun gırmedık dıye nerdeyse Fbı tutcakmısınız valahi  (d)   ben buraya 20 gunde gırmedımmm.
     ayrıca ben sıteden para cekemedım kımlık onaylatamadım bıraz sonra gene gondermeye calıscam kımlıkle fatura ama yaptıgınız ayıp  kımsenın parasını sıteden cekmeden gonderme zorunlulugum yokkkkk anladınız ama sız utanın dıye 2-3 gun arayla tek tek paralarınız ıade edılcek ........ cok bılenlere paypaldan dıspute acanlara siteden parayı cekınce gondercem bekleyıp durun umurumda degılll ok ...
      sesını cıkarmayan arkadaslarda baş tacısınız  (k)

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 03 Ocak 2016, 23:47:03
tartıscak  vaktim yok ayrıca sıze susun dıyen olmadı konusun istedıgınız kadar @letal   (ok) (ok)
hayırlı aksamlar iciniz rahat olsun iiii yılllarrr herkeseeeee
[/spoiler] kesiyodu arkadaş kaçmadık gitmedik ödeyecem 5 inde başlayacam falan... en cokta üstadı yorması sinir ediyo beni adam o kadar işin gücün içinde bide 23 kişiden banka hesap bilgilerini topladı. Çıkar ama bi şekilde o bizi taklaya getirdi elbet bir şekilde çıkar... [spoiler] :) + üstteki spoiler içerikte göründüğü üzere kendisi yatırımları içerde döndürmeye devam ediyormuş bu demek demektir ki kendisinden çıkma şekli katlanacak  (gyk) [/spoiler]

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: letal - 13 Ocak 2016, 19:50:13
+1 bu firarı arkadasların yatırımlarına el koyabilir miyiz? @ElisaMcCline böyle bir durum söz konusu olabilir mi?

Kendilerine bir sorun isterseniz.
Bu konuda ben söz sahibi olamam maalesef.

celomania

Arkadaşlar belki bir yardımı olur amacıyla bir bilgi geçmek istedim.

Arkadaşın bağlantısı olduğu düşünülen worldrevshare adlı siteye 40$ yatırım yapmıştım. Paypaldan.
Olay bu boyuta gelince dis açtım ve para geldi.

Bir mesajda gözüme çarpmıştı paypalda zaten bir şey yok ki gibi bir söz. Hesapta para vardı yada yoktu bilemem ama benim dis olumlu sonuçlandı ve para geldi bilginize...

ptcsite46

worldrevshare adlı sitenin bağlı lduğu mail adresi nedir?

istcool

arkadaşlar yasal yollara başvurmayı denesek mi?

6il9in

sevda bu formuma öyle yada böyle gelir ama başka kullanıcı ismi ile ama aynı isimle merak ediyorum bu işin sonu nasıl sonuçlanacak :)

ptcsite46

worldrevshare sitesinden ödeme alan acaba mnail adresini söyleyebilir mi?

Coulers79

Alıntı yapılan: istcool - 15 Ocak 2016, 10:57:53
Arkadaşlar yasal yollara başvurmayı denesek mi?

Yeterince beklenildi, cevap veya geri dönüş yoksa gereken yapılmalı.

6il9in

Kimse hala sövmedi sevda ya :D

Gelecek geri iade edecek diye umut var demek ki :PP