Referans Değişim Grubu

Başlatan ata07, 16 Şubat 2012, 19:07:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Şubat 2012, 16:21:58
O zaman konularıyla başbaşalar.... Kimle ne şekilde değişim yapacaklarsa yaptılar.. Grup olmaktan zaten çıkmak üzereler. Aynı adamın 1 sitesine 2 kişi diğer sitesine 1 kişi falan gibi değişimlerle amacına ulaşmazki bu durum. Pekala ref değişim alanında da yapabilirlerdi bunu.
Sürekli yeni site buluyor ama rf değişimine ısrarla eski tanıtılmış sitelerini sokmaya çalışıyorlar..

Kendi kafalarına göre hareket ediyorlarsa, kendi sorunlarını da kendileri çözecekler... ;)
:y

TwofuN

arkadaşlar 150cents.com adlı siteye kimse üye değildir herhalde :D bende katılayım gruba jl adam akıllı olmaktan çıktı
edit artık jl de takılmıyorum orada bozdu kendini demiyecem zaten bozuktu >:(

ata07

Zealbux kafayı yedi ya   (sinir) (sinir) Birgün açılıyor bir gün kapanıyor dün tıklayamadımda  (sns) Yeni bir site bulana kadar yakalabildğiniz kadar devam edin arkadşlar ben sizin sitelreinize tıklayacağım.  >:(

gokovic

Alıntı yapılan: ata07 - 21 Şubat 2012, 13:04:15
Zealbux kafayı yedi ya   (sinir) (sinir) Birgün açılıyor bir gün kapanıyor dün tıklayamadımda  (sns) Yeni bir site bulana kadar yakalabildğiniz kadar devam edin arkadşlar ben sizin sitelreinize tıklayacağım.  >:(

2 gundur benim siteye tıklamıyon ata..

ata07

Alıntı yapılan: gokovic - 21 Şubat 2012, 13:09:28
Alıntı yapılan: ata07 - 21 Şubat 2012, 13:04:15

2 gundur benim siteye tıklamıyon ata..

Onu söylemyi unuttum bigtrudetbux ioebux bigincome bux ve moneybokersbux un scam olduğu KESİNLEŞTİ yabancı formlrda usta lar söylemiş az çok anladım sende yeni site bul  :y

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 21 Şubat 2012, 14:13:00
Onu söylemyi unuttum bigtrudetbux ioebux bigincome bux ve moneybokersbux un scam olduğu KESİNLEŞTİ yabancı formlrda usta lar söylemiş az çok anladım sende yeni site bul  :y

Açıldıkları anda scam olarak başlayan sitelerden bahsediyoruz sanırım :D

Scam olduğunu bildiğiniz/öğrendiğiniz sitelerinize bu bilgileri yazar mısınız ....

gokovic

Benim Sİte SCAM olmustur arkadaşlar.
Bilginize.Ben sizin kilere tıklamaya dvm ediyorum.
Kendime yeni site belirleyince Haber vericem.
herkese BoL kazançlar..

gokovic

Arkadaşlar Bigtrustedbux Scam Oldugu için ben boşa çıkmısıtm ama sizinkilere tıklamaya dvm ediyordum.
Şimdlik guzl bi site bulamadıgım için boşta kalmamak adına bu siteyi benim için ekleyin.
Refimden uye olup tıklarsanız sevinirim..
Zaten uye olan varsa pm atsın bana ona gore ayarlama yapalım.
not : Ata ana sayfadaki benim linke bunu koyrmısın sen açtıgın için duzeltme yapamıyorum.

...

nouma26

Gökhan sitene üye oldum ve reklamları tıkladım  ;)

gokovic

Alıntı yapılan: nouma26 - 22 Şubat 2012, 17:42:36
Gökhan sitene üye oldum ve reklamları tıkladım  ;)

Teşekkür edeirm Tuncay abi :)
Buda scam olacak o kesinde belki ilk ödemesine yetişiriz :)
Digerinde ödeme talep ettim ama tam o ara scam oldu 3-4 gun once yetişebilsedim 1 tane zarzor alcaktık oda yalan oLdu :)