Referans Değişim Grubu

Başlatan ata07, 16 Şubat 2012, 19:07:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

Alıntı yapılan: bekeli - 07 Mart 2012, 16:44:53
@gokovic,

delightbux da aynı adminin sitesi.

Risk almak istemiyorsan bence bekle..

Tmm hocm bekliyorum baya niyetliyim özellikle delightbux için.

Alıntı yapılan: nouma26 - 07 Mart 2012, 17:54:58
Bana uyar kardesim.degisiklik yaparsan haber ver.

Saolasın üstad. :) biyerlere yatırım yapmadn olmuck :) :y

ata07

Eğer güvenebiliriz diyorsanız bende Yourkingbux a yatırıcağım  :)

nouma26

Ben üye değilim.Benden yana sorun yok Ata...

gokovic

Ata oraya yapcaksan eger ben kendime baska bi yer bulayım.
Diger sitelerde sıkıntı oldugu için benim orda da içerde birikmiş para oldugu için bugun orayı sorcaktım.
Sen sormusun eger ref grubunda yairim yapcksan oraya baska yer bulayım.??

ata07

Alıntı yapılan: gokovic - 08 Mart 2012, 18:28:59
Diger sitelerde sıkıntı oldugu için benim orda da içerde birikmiş para oldugu için bugun orayı sorcaktım.

Gokhan valla benim hiç bir yerde birikmişim yok ben Delighte karar vermiştim sen söylemissin onuda eğer sen yourkinge yatırcaksan ben delighte yatırcam ?

gokovic

Alıntı yapılan: ata07 - 08 Mart 2012, 18:59:53
Alıntı yapılan: gokovic - 08 Mart 2012, 18:28:59

Gokhan valla benim hiç bir yerde birikmişim yok ben Delighte karar vermiştim sen söylemissin onuda eğer sen yourkinge yatırcaksan ben delighte yatırcam ?

BEn delightbux a yapıcam. bir kaç gun beklemedigim ödemelri tkp ediyorum. Sen YKB yap ozmn.

ata07

Ben başka yerden reff bulurum ben delight veya legit buxa yapıcağım öbürleri çok riskli geliyor yk bana çok sağlam gelmedi aynı admin ama yinede tedirgin oldum  ???

ata07

Ben legit-bux a yatırım yapacağım reffleride bekeliye engel olmayacak şekilde bulacağım :)

bekeli

Arkadaşlar,

Üzerine basark söylüyorum. Upgrade yaptığımdan beri ödeme alamadım. Sürekli bir şeyler çıkıyor ya da oluyor. Upgrade yapmadan önce almıştım ödeme. Şu anda proof kısmında ödeme yaptığı gözüküyor ama bana henüz ödemedi.

@ata07, sen bilirsin. Ref konusnda sıkıntım yok. Başka ptclerde reklam vermiştim. 3 gün ara ile maksimum 30 euro çekilebiliyor bux owner üyeler için. Benim şu anki reflerle 3 günde 30 euro birikiyor zaten. O yüzden senin üye olman veya üyelik yükseltmen benim için problem oluşturmuyor. Ama dediğim gibi ödeme alamadım. Büyük ihtimalle scam olacak.

Risk almak isterseniz siz bilirsiniz.

sterious

hemde kampanya  değişti aylıgı 6 £  idi şimdi 3 aylık pakete çevirmişler 20 £  benimde niyetim vardı saolsun bekeli aydınlattı risk almaya deymez bence heleki bu saatten sonra