Adprize'dan Golden Çıktı

Başlatan ertunctezcan, 17 Şubat 2012, 23:53:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Şubat 2012, 02:41:18
Alıntı yapılan: ertunctezcan - 18 Şubat 2012, 02:39:53
[IMG]http://img84.imageshack.us/img84/5748/suspendedy.jpg[/img]
Haydaaa... ne bu şimdi.

Daha büyük bir görüntü paylaşabilir misin, ya da yazıyı.. Tam okunmuyor ...
[IMG]http://img841.imageshack.us/img841/7/suspended.jpg[/img]
Neo kaşıkla verip kepçeyle alıyor dicem ama banada kaşıkla vermediki :g

ElisaMcCline

Dediğim gibi... Asıl sorun Paypal ile....
Paypal önce ödemeyi göndermiş, sonra iptal edilmiş ödeme, Neo da ne oluyor ne yapıyorsun diye sana sorun çıkartıyor.

Acil neobux a ticket at. Hesabının durumunu ekran görüntüsüyle de belgele. Sonuç olarak o parayı harcamadın içerde henüz..
Bilgini düzeltip hesabını açsınlar...

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Şubat 2012, 02:53:40
Paypal önce ödemeyi göndermiş, sonra iptal edilmiş ödeme, Neo da ne oluyor ne yapıyorsun diye sana sorun çıkartıyor.

Acil neobux a ticket at. Hesabının durumunu ekran görüntüsüyle de belgele. Sonuç olarak o parayı harcamadın içerde henüz..
Ticket attım. Ben ödeme yaptım paypaldan 20$ çekti ama suspenden oldu falan dedim ne yapmam lazım gibi gibi. Ekran görüntüsü koy derken paypal 20$ çekmiş ayrıntıyatıkladığımda açılan hesap özetini mi gönderiyim. Bide önce cvp bekliyim mi ticket nosu gönderdiler çünkü e-postama

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 18 Şubat 2012, 02:56:42

Ticket attım. Ben ödeme yaptım paypaldan 20$ çekti ama suspenden oldu falan dedim ne yapmam lazım gibi gibi. Ekran görüntüsü koy derken paypal 20$ çekmiş ayrıntıyatıkladığımda açılan hesap özetini mi gönderiyim. Bide önce cvp bekliyim mi ticket nosu gönderdiler çünkü e-postama
Yok, gönderdiysen daha çok karıştırma, iki ayrı ticketa farklı farklı kişilere bakarsa çok uğraştırır.
Ama PP ile sorununu çözmen lazım... :( Bir taraftan da oraya saldır bence.... Gerekiyorsa telefonla...
Neo, Paypal ile sorununu çöz de diyebilir :(

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Şubat 2012, 02:59:44
Alıntı yapılan: ertunctezcan - 18 Şubat 2012, 02:56:42

Yok, gönderdiysen daha çok karıştırma, iki ayrı ticketa farklı farklı kişilere bakarsa çok uğraştırır.
Ama PP ile sorununu çözmen lazım... :( Bir taraftan da oraya saldır bence.... Gerekiyorsa telefonla...
Neo, Paypal ile sorununu çöz de diyebilir :(
[IMG]http://img703.imageshack.us/img703/9505/kantb.jpg[/img]
bu ekran görüntüsü yeterli mi

ertunctezcan

Şimdi cvp geldi neo'dan paypal soruşturma açtı diyor. Paypala git orda dediklerini yap dedi. Ama ben zaten neo suspend etmeden önce paypalımın suspendini kaldırdım. Şifremi değiştirtti kredi kartı nosunu istedi birde gizli soru ve cvplarını değişttirdi. Ben daha napıyımki bunlara :P

ElisaMcCline

Bu gönderdiğine ait bilgi.. Zaten onlarda var... Sorunu da belirten bir bilgiyi iliştirmende fayda var.
Hesaba girdiğinde içeriğini açmadan baktığında ödenmiş mi diyor ? Tamamlandı mı görünüyor ? Başla bilgi var mı o alanda ?

yingyang16

Geçmiş olsun  :( umarım bir an önce çözüme ulaşır :( Ticket konusunda Türkçe yazmadınız değil mi? çoğu kişi Türkçe yazıp gönderiyor da ???

ElisaMcCline

Yaa son durum ne şimdi... :D
PP sorununu çözdün mü yani :D
O zaman ona göre bilgi ver geriye de açsınlar hemen :)

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Şubat 2012, 03:07:19
Yaa son durum ne şimdi... :D
PP sorununu çözdün mü yani :D
O zaman ona göre bilgi ver geriye de açsınlar hemen :)
tamamlandı yazıyor birde utanmadan çekmişler ya parayı -20.00 diyede yazmışlar:D paypalı arıyım bi ama ing. konuşacaklarsa o kadar konuşamam ben:D