Adprize'dan Golden Çıktı

Başlatan ertunctezcan, 17 Şubat 2012, 23:53:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Şubat 2012, 04:03:05
Mailin geldiği adres [email protected] ise gelen maili yanıtlaman yeterli.. PM le gönderiyorum.

Alıntı yapılan: yingyang16 - 18 Şubat 2012, 04:02:40
İngilizce dert anlatma benii aşıyor :D Elisamccline hocama sevgilerrr :)

:)
evet hocam ordan gelmiş lanet (d) Teşekkür ederim bekliyorum...

lovablegs

biraz geç kalmışım hayırlı olsun forumumuzun ilk golden şanslısı kafana takıp canını sıkma tüm sorunlarının  hepsi burdaki hocalarımız sayesinde çözülecektir buna inanabilirsin ... ;)

ertunctezcan

Alıntı yapılan: lovablegs - 18 Şubat 2012, 04:09:16
biraz geç kalmışım hayırlı olsun forumumuzun ilk golden şanslısı kafana takıp canını sıkma tüm sorunlarının  hepsi burdaki hocalarımız sayesinde çözülecektir buna inanabilirsin ... ;)
BU AKŞAM adlı romanımı pazartesiden sonra çıkartmayı düşünüyorum. Forum üyelerine imzalı bedava olarak dağıtılıcaktır. Sadece gülüyorum bu akşam yaşadıklarıma. Herşeyin hayırlısı böle olması gerekiyormuş demek ki. Hocalarımız olmasa biz naparız ya. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum...

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Şubat 2012, 04:17:57
Hadi tekrar geçmiş olsun... ;)
Tekrar teşekkürler herkese hocam özellikle size. Herkese iyi geceler bir gelişme olursa bilgilendiririm burdan. Artık yatalım geç oldu. İYİ GECELER.....

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 18 Şubat 2012, 04:21:42
Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Şubat 2012, 04:17:57
Hadi tekrar geçmiş olsun... ;)
Tekrar teşekkürler herkese hocam özellikle size. Herkese iyi geceler bir gelişme olursa bilgilendiririm burdan. Artık yatalım geç oldu. İYİ GECELER.....

Bekleriz tabii ki bilgileri.. iyi geceler :)

FilmsizKalma

Hayırlı olsun dilerim güzel bir golden dönemi geçirirsiniz iyi şanslar :)

oguzhan95

Hayırlı olsun.Bende her gün tıklıyorum 3 hafta falan oldu (yaklaşık 504 tık) sadece 2 tane 10 neopoints çıktı :(

universitely76

Golden prizeniz hayırlı olsun @ertunctezcan ama zevkine varamadan çilesini çekmeye başlamışsınız :) yine de PP ile olan sorununuzu hallettikten sonra işleriniz düzelir, merak etmeyin ;)

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 18 Şubat 2012, 03:53:51Bu akşam verdim bilgileri parayıda bu akşam gönderdim goldenıda bu akşam kazandım neodan suspendedıda bu akşam yedim sevgilimlede bu akşam kavga ettim hepsi ama hepsi bu akşam oldu hocam :g
Boşuna dememişler "kumarda kazanan aşkta kaybeder" diye (Adpizeleri öyle kabul edersek) :D
Ama bu söylemin tersine siz inş her iki kulvarda da kazanırsınız :y
Şu sıra imzasız'ım...

namrek

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 17 Şubat 2012, 23:53:31
Evet arkadaşlar golden çıktı. Bende inanamadım ama oldu valla :P ve malesef çok zamansız yakalandım. Malesef demek ne kadar doğru bilmiyorumda :g. Şimdi sizlerden ricam özellikle elisa hocam akıl verin bana. Paypal'a onaylı kredi kartım var para atabilirim. Şuan 40 tane refim var ve hiç memnun değilim ortalamalarından:D. Ayrıca goldenların şu ref kiralama saatlerinide iice araştırmam gerekicek sanırım neo forumdan. Gibi gibi arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

[IMG]http://img215.imageshack.us/img215/7208/goldensr.jpg[/img]
[IMG]http://img688.imageshack.us/img688/2844/golden2.png[/img]
Tebrikler. Bizden birine de golden çıkmış ya. Gerçekten çok sevindim. Şansının devamını dilerim.