TrafficMonsoon yatırımlarlarınızdan gelen ref gelirlerinin %50 si iade

Başlatan ElisaMcCline, 30 Ağustos 2015, 19:07:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: letal - 21 Ocak 2016, 01:42:30
Soru: Verimisiz geçirdiğiniz önemli bir 40 dk sonrasında bir bireyin tüm hayatını etkileyecek bir durum oluşuyo mu çalışma zamanınızda üstad?

Öğretmenlerimize verdiğimiz değer ve önemleri, hayatımızdaki hakları ile bu konu karıştırılmamalı :)
Her daim bu konuda fikirlerimizi zaten dile getiriyoruz.

Yapılan işin önemi, daha çok çaba gerektiriyor ve daha yorucu oluyor anlamına gelmiyor maalesef :)

letal

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Ocak 2016, 01:48:55
Öğretmenlerimize verdiğimiz değer ve önemleri, hayatımızdaki hakları ile bu konu karıştırılmamalı :)
Her daim bu konuda fikirlerimizi zaten dile getiriyoruz.

Yapılan işin önemi, daha çok çaba gerektiriyor ve daha yorucu oluyor anlamına gelmiyor maalesef :)

mantıklı ama hakikaten cok yorumluyorum kendi adıma hele bu sene ama olsun sonuclar memnun edici matematik 56.56 ortalamamız var TEOG da :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: letal - 21 Ocak 2016, 01:51:39
mantıklı ama hakikaten cok yorumluyorum kendi adıma hele bu sene ama olsun sonuclar memnun edici matematik 56.56 ortalamamız var TEOG da :)

TEOG, genel bilgimiz var da pratiğimiz yok  :) Onun ne olduğunu biz daha bu sene öğreneceğiz :) Bilmediğim yerden sorma :D
şimdilik matematik kayıpsız gdiyoruz maaşallah :D
Karne ortalamamız da 96 :P

letal

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Ocak 2016, 01:56:01
TEOG, genel bilgimiz var da pratiğimiz yok  :) Onun ne olduğunu biz daha bu sene öğreneceğiz :) Bilmediğim yerden sorma :D
şimdilik matematik kayıpsız gdiyoruz maaşallah :D
Karne ortalamamız da 96 :P

maasallah @ibrhmsny  rehberlik öğretmenimiz mevcut ama bilgi lazım olursa haberimiz olsun her türlü yardımcı oluruz elimizden geldiğince :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: letal - 21 Ocak 2016, 02:01:19
maasallah @ibrhmsny  rehberlik öğretmenimiz mevcut ama bilgi lazım olursa haberimiz olsun her türlü yardımcı oluruz elimizden geldiğince :)

Yakında olur, sorarım zaten buradaki tüm arkadaşlara :) :y

6il9in

bilalyuzugullu

hee yaaa :D biz yapsak hemen sepetlerler dimi gülümcüm :D çifte standartçı bunlar hep :PP

6il9in

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 21 Ocak 2016, 04:18:47
hee yaaa :D biz yapsak hemen sepetlerler dimi gülümcüm :D çifte standartçı bunlar hep :PP

Gülüm 3 tuş baskısı var üstümde belkide son postum dum :D

malum 10000 postu da geçtim :))

bilalyuzugullu