Crowdflower - Güncel Task ID ve Bilgi Paylaşım Platformu

Başlatan capaxa, 16 Eylül 2015, 18:00:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

capaxa

Alıntı yapılan: qolddraqon - 22 Şubat 2016, 20:59:36
Şimdi gördüm listede 255  (prt)  süper abi ya :D  kaç sn de bi gönderiyorsun @capaxa hocam

21 deyim ben şimdi. 3 4 dak bekliyorum en az

qolddraqon

Alıntı yapılan: capaxa - 22 Şubat 2016, 21:00:56
21 deyim ben şimdi. 3 4 dak bekliyorum en az

28:59 dan aşağı dedimi gönder hocam all comp olmuyor ben sen dahamı erken gönderion acaba diye sordum bitmeden sonuna kadar faydalanalım bekleme süresi 1 dk

chngrlp

çinceden expelled yedim denemeyin şansa bak.%79 ile expell oldum.

capaxa

@canozsoy mesaj kutun dolu atamadım mesaj , burdan yazıyorum

Verdiği iki linki de açıyorsun..Eğer aynı sanatçıdan , diziden , filmden bahsediyorsa relevant
alaksız ise ikisi de irrelavant.
Bu kadar sadece..

capaxa

Alıntı yapılan: qolddraqon - 22 Şubat 2016, 21:02:44
28:59 dan aşağı dedimi gönder hocam all comp olmuyor ben sen dahamı erken gönderion acaba diye sordum bitmeden sonuna kadar faydalanalım bekleme süresi 1 dk

Öyle de ben bekliyorum yine nolur nolmaz zaten riske girdik bu sefer de hızlı yaptn diye flaglamasınlar.. Çünkü 1 dak.da bitecek bir task değil bu normalde..

qolddraqon

2-3 senedir task yapıyorum quizli taskta hiç flag görmedim içiniz rahat olsun hatta daha önce 0,50 lik work task sallamışlığım var o da yüklüydü onda bile flag gelmedi

Ayrıca 255 limiti var yavaş yapmak bizim zararımıza diye düşünüyorum 1 dk ideal

1 Numara !

qolddraqon

Hata fazla çıkmaya başladı exp limiti kaçki :D limite ulaşamayacaz ama hatrı sayılır yaptım baya

capaxa

Alıntı yapılan: qolddraqon - 22 Şubat 2016, 21:21:45
2-3 senedir task yapıyorum quizli taskta hiç flag görmedim içiniz rahat olsun hatta daha önce 0,50 lik work task sallamışlığım var o da yüklüydü onda bile flag gelmedi

Ayrıca 255 limiti var yavaş yapmak bizim zararımıza diye düşünüyorum 1 dk ideal

Ben yemiştim , hatta quiz de exp olmamama rağmen flag vermişlerdi :D gerçi kaldırdılar hemen..
@messli de geçen yedi quizli tasktan , hızlı yaptın yazar beğenmemiş cevaplarını diye cevap gönderdiler adamlar hatta..