Crowdflower - Güncel Task ID ve Bilgi Paylaşım Platformu

Başlatan capaxa, 16 Eylül 2015, 18:00:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sterkamed

bert

bert

905326   Analyze Online Customer Comments (Explicit Content)   Level 2 Contributors - Great   $0.10   11

Basit bir task, sayfa başı 3 soru ancak %100 doğruluk oranı istiyor.

Kullanıcıların kullandığı bir flört programından alıntı mesajlar. Resimden kolayca anlayabilirsiniz. 5 adet verdi, sayfası 30 saniye, 2.5 dakika da 0.50 cent :)

capaxa

Alıntı yapılan: bert - 05 Mayıs 2016, 18:59:19
Selam herkese, resimli task paylaşabiliyormuyuz?

Hoşgeldin foruma :)
Crowdflower adamlarının buraya karışacağını zannetmiyorum :D Rahatça paylaşabilirsin.. Daha rahat oluruz burda , diğer arkadaşlar da gelirse..
Olmadı en son facebook sayfası açıp ordan devam ederiz..

905323   Look At Advertisements And Judge Them.

capaxa

Alıntı yapılan: bert - 05 Mayıs 2016, 19:51:49
905326   Analyze Online Customer Comments (Explicit Content)   Level 2 Contributors - Great   $0.10   11

Basit bir task, sayfa başı 3 soru ancak %100 doğruluk oranı istiyor.

Kullanıcıların kullandığı bir flört programından alıntı mesajlar. Resimden kolayca anlayabilirsiniz. 5 adet verdi, sayfası 30 saniye, 2.5 dakika da 0.50 cent :)

Quizle beraber 4 tane verdi bana bu , hepsi de not about relationship çıktı zaten

bert

905028   Identify The Type Of Romantic Theme Of The Show   Level 3 Contributors - Best   $0.10   11

Alayına none of the above - no dedim romantic tema gelmedi hiç, hepsi doğru çıktı, ayrıca direk work mode quiz yok...

capaxa

Alıntı yapılan: bert - 05 Mayıs 2016, 20:38:09
905028   Identify The Type Of Romantic Theme Of The Show   Level 3 Contributors - Best   $0.10   11

Alayına none of the above - no dedim romantic tema gelmedi hiç, hepsi doğru çıktı, ayrıca direk work mode quiz yok...

Ben bu mesajı görmemişim , neye dikkat edelim diye soracaktım ama geç kaldım bitmiş task :)

MSG

Selam, task paylaşımlarına buradan devam aynen.

MSG

Searchreleval

3 tane bunla başlayan görev var doğruluk görünmüyor, flag yeme ihtimali var mıdır acaba, yapsak mı

MSG

Arkadaşlar face lerinizi de paylaşın sizi konuşma grubuna alayım canlı da yazışalım, benimki imzada var.