Web sitesi yapımı

Başlatan Mesen, 03 Haziran 2011, 08:43:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

acayip9000

Selamın Aleyküm arkadaslar. Bir şirket için sayfa açmayı karar aldık. Fakat hostinglere güven yoktur. Yardımcı olabilecek arkadaslar varsa memnun olurum :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: acayip9000 - 09 Haziran 2015, 21:21:32
Selamın Aleyküm arkadaslar. Bir şirket için sayfa açmayı karar aldık. Fakat hostinglere güven yoktur. Yardımcı olabilecek arkadaslar varsa memnun olurum :)

Tam olarak ne gibi bir ihtiyacızız olacağı bellliyse, tavsiye konusunda yardımcı olabilirim.
Bu konuya müsait olmazsam gelemeyebilirim, PM le de bilgi gönderebilirsiniz.

gaddar

Öncelikle Selamün Aleyküm  (spk)
Evet arkadaşlar bi işe koyulduk artık dönüşü yok forum açmaya karar verdim biraz detaylı olacak ilk SMF kullanayım demiştim ama kodlarla uğraşmaktan, paket yüklemekten gına geldi. Sonra vbülten e gönlüm kaydı hemde Vbülten daha göze hoş geliyor. Aranızda olmaya devam edicem bir kullanıcı olarak uzun zamandan beri düşündüğüm birşeydi hem nettengelir elde etmek hemde  sohbet-muhabbet adına kendim de bi emniyet görevlisi olarak daha hukuki ve kayda değer can alıcı konularda bilgilendirmek adına böyle bi uğraşa girdim ayıp olmazsa kurduktan sonra hepinizi beklerim :) Lisanslı açıcam hangi sürümünü tavsiye edersiniz dicem ama :m sanırım lisanslı olacağı için son sürüm en mantıklısı senelik için 250 $ verebilirim . Tavsiyeleriniz benim için kaydadeğerdir. Hepinizi teşekkür ediyor canı gönülden selamlıyorum  8)

enderege

vbulletin forumda bence bir numaradır. Şimdiden hayırlı olsun.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

silver

Ve aleyküm selam :) Şimdiden hayırlı olsun @gaddar :)

gaddar

Teşekkürler arkadaşlar temmuz başında tamamen açılmış olur kurulumunu felan yapıcam bugün ya da yarın önümüzdeki ayda lisansını alırım. Zamanla görücez bakalım :)

Dio

MyBB var beleş hemde. ama paraya kıyacam diyorsan tabiki VBulletin (ok)
şimdiden hayırlı olsun

ikose

Şimdiden hayırlı olsun Gaddar  :y
Mutlaka ziyarete ilk üylerden olarak gelicem, sen yeterki haber ver..  :y

gaddar

Teşekkürler ikose :) bu gece kuruyorum uyuya kalmazsam inşAllah :)

hakanatik01

Hayırlısı olsun bol şanslar kolay gele şimdiden.