Doublerbitcoin (SCAM)

Başlatan yasin 83, 21 Eylül 2015, 14:10:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yasin 83

(scm)

[spoiler]

Site Adı:Doublerbitcoin
Kazanç Sistemi: Yatırım
Minimum Yatırım Oranı:0.001 BTC
Yatırımın Dönüş Süresi: 99 Saat.

Kayıt Olmak İçin Tıklayınız !
https://doublerbitcoin.com/ref/55ffe35fb4287

Not: Arkadaşlar bu site çok yeni açıldı; bir defa şanızını denemenizi tavsiye ederim. Yüksek yatırımlar başta işe yarıyor bunu hepiniz biliyorsunuz.Bu site 1 ay gider. Yüksek oranlı veya düşük oranlı yatırım yapabilirsiniz.Minimum yatırım oranı yukarı da yazmaktadır.. Sitede cloud koruması vb sistemler var şahsen hoşuma gitti. Umarım ödemeleri güzel gider. Yapılan yatırımlar ve geri dönüş saatleri ana sayfalarında mevcuttur.

Kayıt Olmak İçin Tıklayınız !
https://doublerbitcoin.com/ref/55ffe35fb4287
[/spoiler]

erenyener

en son böyle bir siteye girdigimde elimdeki herşeyi kaybetmiştim. Töbe ettim bir daha elimi bile sürmem bu double sitelerine

yasin 83

Alıntı yapılan: erenyener - 21 Eylül 2015, 16:19:47
en son böyle bir siteye girdigimde elimdeki herşeyi kaybetmiştim. Töbe ettim bir daha elimi bile sürmem bu double sitelerine

Bende kaybettim 3 dolarlık btc vardı oda dün gitti. Ama o site açılalı 28 gün olmuştu :) Anasayfadan bakabilirsin millet ne kadar yatırım yapmış :)

yasin 83

Alıntı yapılan: erenyener - 21 Eylül 2015, 17:08:27
20$+10$ gitti benden :D

ama suç sende :) o kadar parayla btc alıp mytraffic sitesinden hise alıp 2 ay sonra satsan 100 doların olurdu temiz :)

MURDERIGHT

Alıntı yapılan: yasin 83 - 21 Eylül 2015, 17:13:27
ama suç sende :) o kadar parayla btc alıp mytraffic sitesinden hise alıp 2 ay sonra satsan 100 doların olurdu temiz :)

senin linkinden girdim referans hemen geldi mi ?
0.005 gelmesi lazım ?
bu arada insanlara yüksek yatırım yaptırtıp referans toplaman hiç hoş değil dostum.

yasin 83

Alıntı yapılan: MURDERIGHT - 21 Eylül 2015, 17:27:34
0.005 gelmesi lazım ?
bu arada insanlara yüksek yatırım yaptırtıp referans toplaman hiç hoş değil dostum.

Yüksek yatırım derken 3-5 doları kastediyorum. 1 btc yatırın demiyorum. Şuan yüksek yatırmak sonradan düşük yatırmaktan daha karlı olur. Çünkü bu site en az 1 ay dayanır. Siteyi de inceledim yatırımlar yüksek sitenin güvenlik düzeyi görünüm de güzel. Herkesin ne yatırdığıda ana sayfadan şeffaf olarak gözüküyor. Elime btc geçsin 1 kaç gün içinde bende yatırım yapıcam. Geçen ben bir site vardı bir aylık ömrü dolmak üzereydi yatırım yaptım param gitti. Ama ne yapacaksan baştan yapıp çıkacaksın. Amacım benim ref kazancım değil burdaki herkesin elindekini ikiye katlayıp şu akıllılar çekip gidene dek çok kazanmamız. O kadar önemliyse paranız gelen oranı söyle sana atarım. Derin düşünme bence. Ben herşeyi açık ve net söylerim kıvırmam lafı. :)

yasin 83

Alıntı yapılan: MURDERIGHT - 21 Eylül 2015, 17:27:34
0.005 gelmesi lazım ?

Bu ara da benim ref linkimden yatırım yapıp yapmaman öneli değil ama, hiç bir ücret gelmedi bana :)

MURDERIGHT

Alıntı yapılan: yasin 83 - 21 Eylül 2015, 17:40:29
Bu ara da benim ref linkimden yatırım yapıp yapmaman öneli değil ama, hiç bir ücret gelmedi bana :)
yatırım yaptıktan sonra nasıl kontrol ediyoruz ?
giriş yokmu tekrar ?ben geçmişi sil dedim şimdi tekrar giremiyorum.

yasin 83

Alıntı yapılan: MURDERIGHT - 21 Eylül 2015, 17:47:07
yatırım yaptıktan sonra nasıl kontrol ediyoruz ?
giriş yokmu tekrar ?ben geçmişi sil dedim şimdi tekrar giremiyorum.

bitcoin adresini yazıp giriş yapıp yatırım yapıyorsun. Sitenin anasayfasında bir kutucuk çıkıyor oraya btc adresini yazıp giriş yapıyorsun. Hangi btc adresini oraya yazıp giriş yaptınsa onunla giriş yap başka adres yazma.