Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

silver

Dediğim gibi böyle bir işlem hiç yokmuş gibi bir şeydi. Sadece coinbase hesabımızın işlemleri bölümünde görünüyordu. Ben sürekli blockchainde arama yaptım. Gün içinde de 2 dk sonra fark ettim ve burada 2 dk önce geldiğini söyledim.

Mucahid

Alıntı yapılan: Dio - 08 Nisan 2016, 20:46:52
panelde yazmayabilir bir sorun olmuştur. Benim merak ettiğim işlemler gönderildiği an bitcoin ağına düştü mü acaba ??? Gönderdiği adresi blockchainden kontrol eden oldu mu?
Çünkü bugün atlantinv'e vedat coinbaseden yatırım yapmış. 15 dakika içinde işlem bitcoin ağına düşmüş olmalı yoksa yatırımı siteye geçmezdi.

Bu çok büyük bir sorun aslında. Çoğu sitede gönderim süresi olduğu için işlemler ağa hemen düşmediyse zarar edenler olmuştur.
@Mucahid gönderdiğinin hash'ini blockchainde aratır mısın? :) müsait değilsen bana verirsen ben de aratabilirim çünkü gerçekten merak ettim :m

ben bunu yazana kadar yazmışınız bile ne kadar hızlısınız yav :D

coinbase hesabına başka cüzdanda gönderim yapılabiliyordu
ancak coinbaseden başka bir yere btc gönderildiğinde pendingte bekletiyordu ve hash gözükmüyordu. tx hash kısmında bilinmeyen işlem yazıyordu

Dio

telefondan yazıyorumda anca yazıyorum :m mesajı gönderdiğimde cevap yazıldı diye uyarı gelirdi ama gelmedi bu sefer ??? Forum ayarlarımı bozdum ellam :m

cevaplarınız için teşekkürler :)
coinbaseden açıklama yapıldı mı? Veya başka cüzdan kullanıp benzer sorunlar yaşayan oldu mu?
Gerçekten büyük bir sorun bu. Mutlaka mağdurlar olmuştur

silver

Alıntı yapılan: Dio - 08 Nisan 2016, 21:07:29
telefondan yazıyorumda anca yazıyorum :m mesajı gönderdiğimde cevap yazıldı diye uyarı gelirdi ama gelmedi bu sefer ??? Forum ayarlarımı bozdum ellam :m

cevaplarınız için teşekkürler :)
coinbaseden açıklama yapıldı mı? Veya başka cüzdan kullanıp benzer sorunlar yaşayan oldu mu?
Gerçekten büyük bir sorun bu. Mutlaka mağdurlar olmuştur
Anladım :) Coinbasede çok fazla sorun oluyor. Tabi bunu neye dayanarak söylüyorum diğer cüzdanlarda hiçbir şekilde bir sorunla karşılaşmadığım için rahatlıkla söyleyebiliyorum. Coinbasede 1-2 ay önce yine sorun olmuştu sanırım. Tam hatırlamıyorum. Birçok cüzdan kullanmama rağmen en nihayetinde coinbase ve xapo yu sıklıkla kullanıyordum. Sanırım bir kaç sorun daha görmeye devam edersem sadece xapo kullanmaya karar vereceğim gibi görünüyor. Xaponun da şu yanını sevmiyorum 6 onay sonrası hesaba geçmesi. Sorun olmadıktan sonra her şekilde xapo önde olacak gibi duruyor. İşin garip tarafı ise coinbasede denildiği gibi alımlarda sorun yoktu. Sadece gönderimlerde böyle bir sorun yaşandı ve ben bu konu ile ilgili bir açıklama görmedim.

Dio

bugün bir şey paylaşmamışlar ??? Ben coinbaseyi bırakacağımı sanmıyorum ama inşAllah bir daha böyle sorunlar yaşatmaz.
[spoiler]https://coinbase.statuspage.io/[/spoiler]

silver

Alıntı yapılan: Dio - 08 Nisan 2016, 21:51:57
bugün bir şey paylaşmamışlar ??? Ben coinbaseyi bırakacağımı sanmıyorum ama inşAllah bir daha böyle sorunlar yaşatmaz.
[spoiler]https://coinbase.statuspage.io/[/spoiler]
Acil bir ödeme durumu olsa benim için çok büyük bir sorun olacaktı. Dediğim gibi sorun olmazsa kullanmayı düşünüyorum. Kendi açımdan cüzdan çeşitliliği iyi oluyor ama sürekli sorun çıkaran bir yeri de kimse kullanmak istemez.
Şuan daha da ilginç olanı belirttiğiniz adreste bir sorun olduğunu söylememeleri.

thehacker

Arkadaşlar Ben Bitcoin Cüzdanı Olarak Blockchain sitesini kullanıyorum sizce güvenilir mi?
Veya Xapo sitesi sizce hangisi? Veya hangi siteyi kullanmalıyım.

Mucahid

Alıntı yapılan: thehacker - 09 Nisan 2016, 16:41:12
Arkadaşlar Ben Bitcoin Cüzdanı Olarak Blockchain sitesini kullanıyorum sizce güvenilir mi?
Veya Xapo sitesi sizce hangisi? Veya hangi siteyi kullanmalıyım.

Cüzdan olarak en güveniliri blockchaindir.

thehacker

Alıntı yapılan: Mucahid - 09 Nisan 2016, 16:43:24
Cüzdan olarak en güveniliri blockchaindir.

Teşekkürler hocam. MMMTurkey'den görmüştümde yatırım sitesi olarak en güzel olan yer berki biliyorsunuzdur oraya başlıycamda.

Mucahid

Alıntı yapılan: thehacker - 09 Nisan 2016, 16:45:19
Teşekkürler hocam. MMMTurkey'den görmüştümde yatırım sitesi olarak en güzel olan yer berki biliyorsunuzdur oraya başlıycamda.

Şu an güncelleme var sistemde.Kazanç %100 den %30'a düşürüldü.Biraz bekleyin katılmak için.