Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

atsilak

arkadaşlar cex.io da 5 ghs gücüm ama bir türlü kazım yapamıyorum nasıl yapılıyor bilginiz var mı?

CH4TTY

Alıntı yapılan: atsilak - 09 Mayıs 2016, 13:38:58
arkadaşlar cex.io da 5 ghs gücüm ama bir türlü kazım yapamıyorum nasıl yapılıyor bilginiz var mı?

Cex.io 1 yıl önce kazımı durdurdu. ghslerini satmanı öneririm (en son 10 satoshiydi :d)

ikose

ırmakk

ben bu BTC işinede bi el atim dedim ama çokta bişi anlamadım biraz karışık mı ne ???

sanırım öncelikle bi cüzdan edinmek gerekiyor
BtcTurk  sanırım cüzdan alma sitesi..
peki cüzdanı burdan mı edineyim yoksa yabancı bir siteden edinmek daha mı iyi olur öneriniz varmı?

2. mesele bu satoshileri nasıl kazanıyoruz kod çözümleyerek mi? oyun mu oynamak gerekiyo peki oyun oynuyoruz diye niçin para kazanıyoruz  ??? ve ayrıca bu faucet  ne demek o da ayrı bir konu sanırım.  bir sürü  de site paylaşılmış kafam iyice karıştı. arldaşlar beni aydınlatın lütfennn yokmudur bunu basit bir şekilde  anlamanın yolu :-[

Futurenet

Bu soruları en çok ben sorup deneme yanılma ve arkadaşların cevaplarıyla az çok öğrenen biriyim BTC Türk de hesabım var fakat onu kullanmıyorum yeni bir hesap aç ama bu hesabı coinbaseden aç coinbasede bir hesap türü ara kısmından bulup arkadaş nasıl anlattıysa o şekilde aç sonra btc diye söylenen bitcoin topluyoruz onu söyle çok basit bir şekilde anlatayım bazı faucet siteleri var mesela kimi site direk coinbase hesabına gönderirken çoğu da küçük küçük miktar da sathoshileri faucet hesabında biriktirir 48saat içindede eğer tutarı geçersen (13000sathosi alt limit) coinbase hesabına otomatik olarak gönderir

Mucahid

Alıntı yapılan: ırmakk - 10 Mayıs 2016, 11:20:20
ben bu BTC işinede bi el atim dedim ama çokta bişi anlamadım biraz karışık mı ne ???

sanırım öncelikle bi cüzdan edinmek gerekiyor
BtcTurk  sanırım cüzdan alma sitesi..
peki cüzdanı burdan mı edineyim yoksa yabancı bir siteden edinmek daha mı iyi olur öneriniz varmı?

2. mesele bu satoshileri nasıl kazanıyoruz kod çözümleyerek mi? oyun mu oynamak gerekiyo peki oyun oynuyoruz diye niçin para kazanıyoruz  ??? ve ayrıca bu faucet  ne demek o da ayrı bir konu sanırım.  bir sürü  de site paylaşılmış kafam iyice karıştı. arldaşlar beni aydınlatın lütfennn yokmudur bunu basit bir şekilde  anlamanın yolu :-[

Btc bulundurabilmek için bitcoin cüzdanı açmak şart.Açmak ücretsizdir.Blockchain,coinbase,xapo,Btc Turk kullanabilirsiniz.Tavsiyem blockchaindir.
Btc Turk'u cüzdan olarak kullanmak biraz yanlış olabilir.Btc Turk aynı zamanda bitcoin borsasıdır.Btc alım ve satımı yapabilirsiniz.  :y
Btc Turku bitcoin toplamak için değil de TL ile bitcoin alıp kullanmak için veya Btc'yi TL'ye çevirip banka hesabınıza çekmek için kullanabilirsiniz.

Cüzdan için en güvenlisi blockchaindir.  :y

1 BTC: 100 Milyon satoshidir.Satoshi yani btc kazandıran siteler var.Oralardan düşükte olsa btc kazanabilirsiniz.  :y
Bitcoin gönderimlerinde madenci ücreti alınır.Bu nedenle toplu göndermek daha mantıklıdır.Bu siteler küçük miktarlar ödediği için bitcoinler faucet denen cüzdanda toplanır,belli bir miktara ulaştığında ise toplu olarak cüzdanınıza gönderilir.Ben öyle biliyorum tabii.  :g

ırmakk

cevaplarınız için tşk ederim.

sanırım uğraşmaya başlayınca anlayabileceğim. bi cüzdan açıp bakim duruma bakalım neler olcak  ???

Futurenet

Peki ne yapacaksın çok basit faucet siteleri var bu forumda takip et bitcoin başlığı altında faucet (musluk) şöyle düşün küçük paraları kumbaranda topluyorsun daha sonra o kumbarayı bankadaki hesabına yatırıyorsun bu o demektir bu siteler her 10dk da yada 5dk hatta her 60 dk da bir sathosi dediğimiz küçük pozuk paraları veren sitelerdir burada sen coinbasede açtığın hesabını(1Uqst1....) uzunca bir numara veriyor onu enter bitcoinnyazan yere giriyorsun recaptcha yapıp claime basıp topluyorsun yine anlamazsan çekinme görsel olarak anlatırım sana

Cromwelle

Arkadaşlar Btc türkde herhangi bir hesaba para transferi olabiliyormu acaba? Mesela enpara,cepteteb veya Nuvo gibi hesap numarası veya iban ile bunlara olabiliyormu acaba baktım btctürke ama göremedim işlem ücreti 5 tl sanırım?