Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibrhmsny

İşlem ücreti evet 5 tl.
Çekmek için hesap eklemek lazım, eklemek için de o hesaptan para yatırmak lazım mı bilmiyorum.
Şu kural var ama ; aynı ad soyad olmalı.

Mucahid

Alıntı yapılan: Cromwelle - 10 Mayıs 2016, 11:45:02
Arkadaşlar Btc türkde herhangi bir hesaba para transferi olabiliyormu acaba? Mesela enpara,cepteteb veya Nuvo gibi hesap numarası veya iban ile bunlara olabiliyormu acaba baktım btctürke ama göremedim işlem ücreti 5 tl sanırım?

Size ait her türlü banka hesabınıza çekim yapabilirsiniz.  :y
İşlem ücreti 5 TL sabittir.

ırmakk

Alıntı yapılan: Futurenet - 10 Mayıs 2016, 11:33:49
Peki ne yapacaksın çok basit faucet siteleri var bu forumda takip et bitcoin başlığı altında faucet (musluk) şöyle düşün küçük paraları kumbaranda topluyorsun daha sonra o kumbarayı bankadaki hesabına yatırıyorsun bu o demektir bu siteler her 10dk da yada 5dk hatta her 60 dk da bir sathosi dediğimiz küçük pozuk paraları veren sitelerdir burada sen coinbasede açtığın hesabını(1Uqst1....) uzunca bir numara veriyor onu enter bitcoinnyazan yere giriyorsun recaptcha yapıp claime basıp topluyorsun yine anlamazsan çekinme görsel olarak anlatırım sana
ÇOK Teşekkür ederim açtm cüzdanı bu musluk olayını anlamaya çalışıyorum
faucetbox ta hesap açamıyorum siyete üye olmadan nasıl satoshi gelir ki ??? ama üye ol butonu da yok ???

znrcn

Alıntı yapılan: ırmakk - 10 Mayıs 2016, 12:05:30
ÇOK Teşekkür ederim açtm cüzdanı bu musluk olayını anlamaya çalışıyorum
faucetbox ta hesap açamıyorum siyete üye olmadan nasıl satoshi gelir ki ??? ama üye ol butonu da yok ???

Hesap açmanıza gerek yok. Musluk sahipleri hesap açıyorlar orada. adress checker kısmı olacak oraya bitcoin adresini yapıştırın. Bitvoin musluklarından direkt faucetbox hesabınıza düşecek satoshiler.

ırmakk

Alıntı yapılan: znrcn - 10 Mayıs 2016, 12:13:49
Hesap açmanıza gerek yok. Musluk sahipleri hesap açıyorlar orada. adress checker kısmı olacak oraya bitcoin adresini yapıştırın. Bitvoin musluklarından direkt faucetbox hesabınıza düşecek satoshiler.
teşekkür ederim cevap için

znrcn

Alıntı yapılan: ırmakk - 10 Mayıs 2016, 12:24:07
teşekkür ederim cevap için

Ödeme eşiğini de ayarlayabiliyorsun ama bence 13.000 satoshide kalsın. Ödeme eşiğine ulaşınca cüzdana geçiyor en geç 48 saatte sanırım.

Cromwelle

Alıntı yapılan: Mucahid - 10 Mayıs 2016, 11:46:42
Size ait her türlü banka hesabınıza çekim yapabilirsiniz.  :y
İşlem ücreti 5 TL sabittir.

Eywallah Saol cevap için.

AhmetSelim34

Bende fauceti kullaniyorum btc turk te min 100k depozit oluyor blockchain de ne kadar acaba bilgisi olan var mi acaba

Mucahid

Alıntı yapılan: AhmetSelim34 - 10 Mayıs 2016, 13:56:35
Bende fauceti kullaniyorum btc turk te min 100k depozit oluyor blockchain de ne kadar acaba bilgisi olan var mi acaba

Limit yok blockchainde.