Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

Sathosiler yani ben onlara madeni para diyorum madeni paraların hani demiştim ya kumbaranda(faucette) birikiyor faucette 13000 limiti var yani 13 binden önce coinbase hesabına topladığın sathosilerin gitmez sınırı 13000 diğerlerinde bi fikrim yok henüz

Mucahid

Alıntı yapılan: ırmakk - 10 Mayıs 2016, 14:53:06
coinbase de varmı? ben ordan aldm cüzdanı :)

Hayır orada da limit yok.Ben aktif olarak orayı kullanıyorum.Çünkü diğer cüzdanların aksine gönderim yaparken ücret almıyor.Sıfır komisyon.  :y

ırmakk

Alıntı yapılan: Mucahid - 10 Mayıs 2016, 15:47:20
Hayır orada da limit yok.Ben aktif olarak orayı kullanıyorum.Çünkü diğer cüzdanların aksine gönderim yaparken ücret almıyor.Sıfır komisyon.  :y
ooo çok iyi süpermiş o zaman :)

Futurenet

@Mucahid bey faucet muslukta bende 13000 limiti var coinbaseye direk göndermiyor ki faucetboxda toplanan sathoshileri yanlış mı biliyorum

Mucahid

Alıntı yapılan: Futurenet - 10 Mayıs 2016, 16:02:15
@Mucahid bey faucet muslukta bende 13000 limiti var coinbaseye direk göndermiyor ki faucetboxda toplanan sathoshileri yanlış mı biliyorum

Limit coinbase de değil,faucetboxta.Bu nedenle belirli bir miktar altını ödemiyor.

ırmakk

coinbase de herhangi bir limit ayarı yapmamız gerekiyormu?

bu arada faucetbox ta 13 bin limitine ulaştığımızda ödemeyi otomatik mi yapıyor yoksa istemde mi bulunmamz gerekiyor? autopay yazıyor ama sormak istedim yinede. kusura bakmayın yeni öğreniyorum O:-)

Mucahid

Alıntı yapılan: ırmakk - 10 Mayıs 2016, 16:15:10
coinbase de herhangi bir limit ayarı yapmamız gerekiyormu?

bu arada faucetbox ta 13 bin limitine ulaştığımızda ödemeyi otomatik mi yapıyor yoksa istemde mi bulunmamz gerekiyor? autopay yazıyor ama sormak istedim yinede. kusura bakmayın yeni öğreniyorum O:-)

Coinbase için bir ayar yapmanıza gerek yok.Faucetbox limitinin daha yüksek olduğunu hatırlıyorum.O limite ulaştığınızda hesabınızdaki miktarın tamamını 48 saat içinde otomatik olarak bitcoin cüzdanınıza gönderir.  :y

Futurenet

Evet faucette 13000 sathoshi olunca coinbaseye gönderiyor bunu biliyordum da  çekerken limiti yok coinbasenin bunu da az önce sizden öğrenmiş oldum :) tamam

AhmetSelim34

Faucette ödeme almam için ne yapmam lazım %100 şeye ulaştım ve set payout threshold dedim ne demek oluyor bu

tayfunxl

Alıntı yapılan: AhmetSelim34 - 10 Mayıs 2016, 21:50:18
Faucette ödeme almam için ne yapmam lazım %100 şeye ulaştım ve set payout threshold dedim ne demek oluyor bu

ödemeler otomatik , ayrıca threshold denilen kısımdan limitinizi ayarlayabiliyorsunuz. Min 13000 olacak şekilde.

burda detaylı ve resimli anlatım var

http://www.gelirkapisi.com/bitcoin/bitcoin-cuzdani-edinmek/