Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

znrcn

Alıntı yapılan: sedattr23 - 19 Ağustos 2016, 20:22:38
Cüzdan olarak çalışmaya devam edecek ama tl çekme ve yatırma işlemleri yapılmayacak. Zaten cüzdan olarak kullanmak mantıklı değil. Sadece alım satımda işe yarıyordu artık o da olmadığına göre başka alternatif arayacağız. Şuanlık tl çekme işlemleride devam ediyor zaten. emir verdiğimiz zaman hafta içinde ödenecekmiş.

3 gün önce çekim isteği vermiştim. Hafta içi umarım öderler. En kısa zamanda bir alternatif bulmak lazım.

cocoextra

Çare  şimdilik koninim.com  :)

edit :   al/sat   işiyle uğraşmıyorsanız .

voldemort

Alıntı yapılan: sedattr23 - 19 Ağustos 2016, 20:22:38
Cüzdan olarak çalışmaya devam edecek ama tl çekme ve yatırma işlemleri yapılmayacak. Zaten cüzdan olarak kullanmak mantıklı değil. Sadece alım satımda işe yarıyordu artık o da olmadığına göre başka alternatif arayacağız. Şuanlık tl çekme işlemleride devam ediyor zaten. emir verdiğimiz zaman hafta içinde ödenecekmiş.

Ben eski bir PP kullanıcısı olarak, fazla btc ile ilgili değildim. Ama Paypal'dan sonra mecbur BTC 'ye kaldık.

Dediğin gibi cüzdan olarak da kullanmak mantıklı değil.TL çekim işlemi devam ediyor dedin ya @sedattr23
En kötü hafta başı istek yaparız zaten diyelim.Kesin gönderecekleri belli mi, banka hesabımıza  ;)

Ben geçenlerde zaten btcturk hesabımı sıfırlamıştım zaten.Şuan da bu sıkıntılı durum çıkınca da, insanın kafası karışmıyor değil yani biliyorsun  ;)

Alternatif kısmına gelirsek: koinim.com sitesi diyorlar.Ondan da kesinti filan yüksekmiş.Ücretler kısmına bakayım dedim.Ama o kısım da açılmıyor.
Ayrıca sitede de bir duyuru yapılmış.İşlem yapmayın diye.

Şuan aklıma gelen, eğer elimizde ki btc'leri payza'ya dönüştürüp banka hesabımıza çekme fikri geliyor.Tabi 10.5TL kesiniti ile  :)
Ve ya forumdan btc'lerimizi satmak.

Btc konusunda çok fazla bilgi birikimim yok.Uzmanlık alanım PP 'dı.O da olmayınca btc'ye geçiş yaptım mecbur.

Kendimce fikirlerimi söyledim, ayrıca bir iki de soru sormuş oldum.

Umarım hepimiz adına hayırlısı olur ilerisi adına  :)

Fikir alış-verişi yaparsak, illa ki bir çözüm yolu buluruz düşüncesindeyim.

GameHunter

3-5 dolar değerinde BTC'm var onları XAPO'ya aktarayım bari. Kapanır falan boşa gitmesin.

Çözüm bulunursa paylaşın lütfen.

sedattr23

Şirketin attığı maillere bakılırsa kaçacak gibi durmuyorlar zaten emirleri yerine getirdikten sonrada çalışmaya devam edeceklerini vaad ediyorlar. İnşallah zararımız olmadan siteden ayılırız. @voldemort

strenergy

@kekau

Bitcoin ile ilgili tüm soruları bu konu altından sorabilirsiniz . Konunuz btc soru cevap konusuyla birleştirilmiştir  :y
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

manjimurai

Arkadaslar advance cash isinli bi siteden paypal karti gibi kart alip bitcoinlerizi satip dolar uzerinden paranizi nakit cekebiliyormussunuz ( dolar veya euro veren atmlerden ) bu tip sistemi kullanan varmi ? Karti arastirdim visa onayli tumvdunyada visa sidtemine entegreli tum atmlerde geciomus ovkonuda sikinti yok . Ama icinizde kullanan varmi ?
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

cocoextra

https://www.bitwa.la

Bitwala Bitcoin Cüzdanı ile Kolayca Ödeme Yap ve Al
Hollanda merkezli girişim Bitwala, Bitcoin ile her şeyin ödenebileceği mottosuyla Türkiye'de de hizmet vermeye başladı.

Bitwala'da hesap açan kullanıcılar; kredi kartı ödemeleri, faturalar, çeşitli satın almalar ve freelancer faturalarına kadar bir çok ödemeyi gerçekleştirebiliyorlar. Bitwala, Bitcoin ve EUR/USD gibi para birimleriyle ödeme yapmayı kullanıcıları için bir kaç adımla halledebilecek şekilde kolaylaştırıyor. Ayrıca kontrol panelinden kişisel finans yönetimini de sunuyor.

Bitwala cüzdan ile bankalarla olan ilişkiler minimuma indiriliyor ve kontrol tamamen kullanıcıların eline geçiyor. Oluşturulan güçlü şifreleme sistemi ile cüzdan güvenliği tamamen kullanıcıların sorumluluğunda. Bitwala cüzdan, bilgisayarlara kurulan Bitcoin cüzdan yazılımları ile benzer mantıkla işliyor, böylece dışarıdan veya içeriden müdahalelere kapalı. Özetle, fonlarınıza kimse müdahale edemez veya işlemlerinizi durduramaz.
Bitwala'nın ödemeler haricinde bir diğer önemli özelliği ise Bitcoin Debit Kartları kullanıma sunmasıdır. Visa anlaşmalı adınıza çıkarılan bu kartlarla dünyanın herhangi bir yerinde bulunan ATM'lerden, hesabınızda bulunan Bitcoin karşılığında kolayca para çekebilirsiniz. Kart çıkarma maliyetli ise yalnızca 1 Euro.

Bitwala Bitcoin cüzdanının kullanıcılarına fon yönetimi hakkında tamamen erişim verdiğinden bahsetmiştik. Bu özelliklerin yayında ayrıca ATM işlemleri, debit kart işlemleri, Bitcoin miktarı ve  tüm işlem geçmişi gibi detayları da kullanıcılar kendilerine özel kontrol panelinden görebilirler ve inceleyebilirler.

Bitwala'da ürünler ve hizmetlerde yüksek güvenlik standartları uygulanıyor. Cüzdan şu anda kripto para olarak yalnızca Bitcoin'i destekliyor; fakat yakın gelecekte Ether ve Dash gibi kripto paraların da eklenmesi planlanıyor.

Bitwala CEO'su Jörg von Minckwitz'e göre;

"Para birimleri ile Bitcoin takası yapmak ve göndermek Bitcoin'i ana akım finans araçları arasına sokmak için hayati önem taşıyor. Bu nedenle, Bitwala olarak bu konu üzerine çalıştık, en kolay ve ucuz yolu bulmayı amaçladık."

Alıntıdır...

https://www.bitwa.la

Xalid

Merhaba bir mining sitesinde 10 tane gucum var desek , saatlik bitcoin kazancim ne kadar olur ? Ve ya dogecoin falan ?