Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

Alıntı yapılan: Xalid - 22 Ağustos 2016, 12:41:15
Merhaba bir mining sitesinde 10 tane gucum var desek , saatlik bitcoin kazancim ne kadar olur ? Ve ya dogecoin falan ?
mining sitelerine göre degişiyor sanırım o birde mining sitelerinde hesaplama yeri vardır hangi siteyse ordan yapabilirsiniz

znrcn

Alıntı yapılan: Xalid - 22 Ağustos 2016, 12:41:15
Merhaba bir mining sitesinde 10 tane gucum var desek , saatlik bitcoin kazancim ne kadar olur ? Ve ya dogecoin falan ?

Çoğu site yatırdığın miktarı 2-3 ayda çıkartıyor. Min çekim limiti üzerinden düşünürsek yatırımsız olarak bir ayda çekime ulaşılıyor genelde.

znrcn

suhatan

Haber eski 2013 yılında çıkmış. Ben esenboğa havalimanında çalışıyorum. Buna benzer bir makina var yarın deneyeceğim.

cocoextra

Hiç bakmadım tarihe  ??? Yeni haber gibi paylaşmışlar facede gördüm atladım sazan gibi :m

Extraloob

Deneyen var mı ?

kekau

smbllr424

znrcn

Daha önce forumdan bir arkadaş denemişti. Kazançtan ziyade zarar etmişti. Çok iyi kazananlar var bu işten ama pek tecrübeniz yoksa bence hiç bu işe girmeyin. O kadar çok faucet sitesi açılıyor ki o sitelerin arasında kaybolup gider siteniz. Reklam ve rotator olayı çok önemli bu işte. Bir de ruslar var bildiğin sömürürler sitenizi :)