Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

smbllr424

bu faucet siteleri için rusların kullandıgı programlar nasıl elde edilip kuruluyor bile var mı

selim1238

ruslar bir bot yazıyolar sonrası zaten hüsran :m
bi arkadaş vardı 5 milyon satoshi koymuştu sanırım balance olarak yarısını kaybettiğinde ki faucet limitleri çok düşüktü yarısı yok olduğunda eline 3-5 kuruş geçtiğini sölemişti :/

znrcn

Alıntı yapılan: smbllr424 - 24 Ağustos 2016, 21:15:50
bu faucet siteleri için rusların kullandıgı programlar nasıl elde edilip kuruluyor bile var mı

Programı ufak bir aramayla çok rahat bulabilirsin ama çoğu ücretli. Key satın alman gerekiyor. O program ile bile verdiğin ücreti çıkaramayabilirsin. Bu işi yapanların kodlama bilgileri falan var yani herkesin yapabileceği şeyler değil. Youtubedaki yerli videolar falan hikaye.

kekau

Anladım. Yani olumsuzsunuz o zaman hiç bulaşmayayım. Ama bu işe türklerin el atması gerekiyor bence.

Extraloob

Alıntı yapılan: kekau - 24 Ağustos 2016, 21:24:01
Anladım. Yani olumsuzsunuz o zaman hiç bulaşmayayım. Ama bu işe türklerin el atması gerekiyor bence.
Valla paran var cesaretin de varsa her şey olur. Her şey yoluna girer yeterki biraz cesaret gerekiyor.

kekau

Bitcoin'i ininal karta yani mastercarda çekebilirmiyiz ? Böyle bir site varmı acaba ?

mehmetbey

Herkese merhaba,

Arkadaşlar bitcoin madencilik yapmak için asic miner makineler almak istiyorum. Fakat merak ettiğim birkaç soru var. Aldığımız makine türü sadece btc veya ltc ya da dodgecoin e mi özgü oluyor. Yoksa istediğimizi aynı makina ile kazıyabiliyor muyuz? birde tecrübe eden varsa kaç hız da bir makinanın bugün güncel rakamlarla getirisi ne oluyor. Maliyet hesabı yapmadan. Yani makine maliyeti, elektrik, güç kaynağı vs...Tavsiye eder misiniz?

ibrhmsny

Alıntı yapılan: mehmetbey - 30 Ağustos 2016, 17:07:45
Herkese merhaba,

Arkadaşlar bitcoin madencilik yapmak için asic miner makineler almak istiyorum. Fakat merak ettiğim birkaç soru var. Aldığımız makine türü sadece btc veya ltc ya da dodgecoin e mi özgü oluyor. Yoksa istediğimizi aynı makina ile kazıyabiliyor muyuz? birde tecrübe eden varsa kaç hız da bir makinanın bugün güncel rakamlarla getirisi ne oluyor. Maliyet hesabı yapmadan. Yani makine maliyeti, elektrik, güç kaynağı vs...Tavsiye eder misiniz?
@mehmetbey
bitcoin madenciliği için aldığınız cihaz sadece bitcoin kazar. Başka işe yaramaz.
Henüz ekran kartı ile kazım yapılabilen coinlerden ise istediğinizi seçip madencilik yapabilirsiniz.
Zorluk seviyesi, ne kadar sürede ne kadar maden çıkaracağınız hakkında fikir verir.
Coinin kuru ise kaldığınız madeni kaçtan vereceğinizi görmenizi sağlar.
Elektrik tüketimi ise sizin bu sürede, aldığınız cihazların ücreti dışında, en büyük giderinizdir.

Ne kadar yatırsam ne kadar sürede ne alırım sorusuna gelince:
Bitcoin için Türkiye şartlarında kar etmek için elektriği bedavaya getirmeniz lazım. Kaldı ki bu durumda bile diyelim 5000 TL harcadınız aletlere, size ayda 500 gelir. (rakamları farazi yazıyorum)
Bu da 10 ayda paranızın çıkması demek. Tabi elektrik bedava ise.
Altcoinler için ise,tabi bunlardan tıpkı btc gibi özel cihaz ile kazım yapılan da var, ekran kartı ile kazım yapılan da.
Şuan en karlısı ethereum
Aylar önce bu forumda yazdığımda bu işe başlasaydınız (3 4ay) şu an paranız çıkmıştı. Ve yaklaşık, yatırımınıza göre %25 civarı karınız olurdu.
Şimdi de başlayabilirsiniz ancak belki de 6 ayı bulur parayı çıkarmanız.

Son olarak bu işi yapacaksanız bu bir siteye para yatırmak gibi değildir.
Bir dükkan açmam gibi gerçek ve takip isteyen zahmetli bir iştir. Detayı çoktur. İyi de sermaye ister.
Kolaylıklar dilerim

mehmetbey

@ibrhmsny  hocam cevabın için çok teşekkür ederim. Dünden bu yana bir sürü şey okudum ama derli toplu çok fazla bilgi yok. scrypt miner daha mantıklı geldi makinadan vazgeçtim. Öğrendikçe araştırmaya devam ediyorum. Etherum a bakacam şimdi. Bilgi edinecem. Kasa dizecem bilgisayarcı arkadaşım var ve elektrik için güneş panelleri düşünüyorum. Veya şarz edilebilir akü vs. işin o kısmında değilim açıkçası. Tek istediğim doğru altcoin ile iyi kasa kurmak. Şu an az daha bilgi sahibi oldum. Sizden ricam bana özelden telinizi pm atar mısınız? sizi arasam bikaç şey sorsam uygun olur mu?

ibrhmsny

Benim bilgim buraya kadar.
Daha fazla bilgi sunacak daha tecrübeli arkadaşlar vardır mutlaka.
Kolaylıklar dilerim.