Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

atLL

Gunde 1 milyon satoshi toplamak mumkun mu nasil bi yol haritasi izlenmeli?

ibrhmsny

Alıntı yapılan: atLL - 10 Eylül 2016, 12:52:58
Gunde 1 milyon satoshi toplamak mumkun mu nasil bi yol haritasi izlenmeli?
Mümkün.
Günde 10 saati aşkın bilgisayar başında olarak ve 100 İp kullanarak mümkün.
Ancak site üzerinden kazandığınız satoshiler kendi cüzdanınıza gelmeden kazandım salmamak lazım.
Bir siteden saate 1000 satoshi kazanılırsa yukarıdaki hesabı yaptım.
Daha az veren de vardır daha fazla veren de.
Bazılarına ip gerekmez belki.
Kaba taslak bir ortalama bu.
Bir milyon satoshi de 6.2 usd yapıyor. 20 lira filan diyelim.
Yani dışarıda bir cafede bile 8 saat çalışsanız en azından 40 TL verirler heralde.

atLL

zoru basaririm imkansiz zaman alir diyenlerdenim tam olarak bir stratejim yok fakat gunluk kendimi yormadan 100k satoshi toplayabilirim oradan buradan suradan 100k topluyorsam kasmadan 1m satoshide toplayabilirim diye dusundum ama kolaya kacmak acisindan burada bir programi olan varsa onun programindan faydalanabilirim diye dusundum

ibrhmsny

Alıntı yapılan: atLL - 10 Eylül 2016, 13:49:59
zoru basaririm imkansiz zaman alir diyenlerdenim tam olarak bir stratejim yok fakat gunluk kendimi yormadan 100k satoshi toplayabilirim oradan buradan suradan 100k topluyorsam kasmadan 1m satoshide toplayabilirim diye dusundum ama kolaya kacmak acisindan burada bir programi olan varsa onun programindan faydalanabilirim diye dusundum
Zoru başar, imkansıza ulaş.. bunlar tamam da..
Günde 20 lira kazanmak imkansız değil, onu diyeyim dedim :D

insomniagfx

Merhabalar, bitcoin olayını anlayama çalışıyorum.
bterden wallet açtım. faucetteki otomatik gönderim limiti 0,00013000 olarak ayarladım.
Bir kaç deneme yaparak musluklardan bozuklarını topladım. Bter deki accounta limit dolunca gönderildi.
Fakat hesaba geçmedi. Baktığımda bterde bir limit yok gibi anladım ama eminde olamıyorum. yardımcı olabilir misiniz?

atLL

Alıntı yapılan: insomniagfx - 12 Eylül 2016, 11:25:52
Merhabalar, bitcoin olayını anlayama çalışıyorum.
bterden wallet açtım. faucetteki otomatik gönderim limiti 0,00013000 olarak ayarladım.
Bir kaç deneme yaparak musluklardan bozuklarını topladım. Bter deki accounta limit dolunca gönderildi.
Fakat hesaba geçmedi. Baktığımda bterde bir limit yok gibi anladım ama eminde olamıyorum. yardımcı olabilir misiniz?

bither cuzdan kullanma coinbase kullan bither cok komisyon aliyo

insomniagfx

tesekkurler,

peki ilk gönderim btere gecer mi, gecerse coinbase e aktarım oluyor mu?

atLL

Alıntı yapılan: insomniagfx - 12 Eylül 2016, 12:57:01
tesekkurler,

peki ilk gönderim btere gecer mi, gecerse coinbase e aktarım oluyor mu?

oluyor fakat %10 mu %20 mi ne komisyon aliyor 10k satoshi gondericeksin diyelim 1-2 belkide 3k satoshi komisyon aliyor aktarim ucreti olarak

dangerboy34

Ben xapo hesabı açtım başladım biraz facuet siteleriyle.Şuan 5 dakkada bir 3 tane siteye gir çık yapıyorum.Daha çok verenleri nerden bulurum şuankiler 50 -100 arası veriyo satoshi.Birde tüm coinleri barındıran bir wallet varmı güvenilir ?