Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

devrikcumle

cex.io daki hesap numaraları değişmiş,eski hesap numaralarına gönderilen coinlerin akıbeti hakkında bilgisi olan varmı?

bileydin

Sistem bi hesap numarasının başka bir kişiye devir edilemeyecek şekilde kurgulanmış.Bu tez dogrultusuna göre hala eski hesabınızın aktif olacağı kanaatimdeyim.

devrikcumle

1b ile başlayan hesap numaram vardı değişmiş, uzun zamandır kullanmamıştım hesabı, bonusbitcoinde 33000 vardı gelmedigünlerdir ödendi diyor, denemekiçin xapo dan 10 000sat attımoda ulaşmadı.

ilginiz için tşkkr

bileydin

Alıntı yapılan: devrikcumle - 15 Ocak 2017, 02:58:21
1b ile başlayan hesap numaram vardı değişmiş, uzun zamandır kullanmamıştım hesabı, bonusbitcoinde 33000 vardı gelmedigünlerdir ödendi diyor, denemekiçin xapo dan 10 000sat attımoda ulaşmadı.

ilginiz için tşkkr

Blockchain adres sorgulamadan takibini yapabilirsiniz.Bazen onay almada sıkıntı yaşanabiliyormuş.(Günlerce onay almama gibi bi durumda  anormal)

Akif

Günlük 1 saat civarı ayırarak en iyi nasıl bitcoin kazanırım?

Tigro

@kazims
Kardeşim blockchain hesabım kilitlendi.
2CFA Güvenlik doğrulmasında bi türlü SMS gelmedi sonra çıktım bidaha giriyim dedim kilitlediler napıcam

impishgirl

bitcoinlerinizi tl ye cevirmek icin hangi siteleri kullanıyorsunuz su an için hangileri güvenli ? bitcoin cüzdanını hangi sitednealmalıyım ?

kazims

Alıntı yapılan: impishgirl - 22 Ocak 2017, 08:26:00
bitcoinlerinizi tl ye cevirmek icin hangi siteleri kullanıyorsunuz su an için hangileri güvenli ? bitcoin cüzdanını hangi sitednealmalıyım ?

forumda takas bölümü mevcut oradan takas puanı yüksek olnalarla takas yapabilirsiniz.

bitcoin cüzdan için ben xapo kullanıyorum

diğerleri için  konu burada mevcut

https://www.gelirkapisi.com/bitcoin/bitcoin-cuzdani-edinmek/

impishgirl

Alıntı yapılan: kazims - 22 Ocak 2017, 11:09:25
forumda takas bölümü mevcut oradan takas puanı yüksek olnalarla takas yapabilirsiniz.

bitcoin cüzdan için ben xapo kullanıyorum

diğerleri için  konu burada mevcut

https://www.gelirkapisi.com/bitcoin/bitcoin-cuzdani-edinmek/

cok tesekkur ederim bilgilendirme için peki epay kullanmamı önerir misiniz guvneilir bi site midir?

kazims

Alıntı yapılan: impishgirl - 23 Ocak 2017, 00:58:13
cok tesekkur ederim bilgilendirme için peki epay kullanmamı önerir misiniz guvneilir bi site midir?

epay cüzdan sitesi değil zaten
faucet gelirinin toplandığı ufak cüzdan havuzu
kullanmanızda bir sakınca yok zaten sabit konumuzda microwallet hakkında bilgi var oraya bakarsanız daha ayrıntılı anlarsınız hemde bitcoin kazanırsınız.