Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

socrates0025

E-paydan payeer bitcoin cüzdanıma para gönderdim e-payda ödendi görünüyor ama payeer hesabıma düşmedi neden olabilir acaba?

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

strenergy

Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

tiki93

Alıntı yapılan: socrates0025 - 25 Mart 2017, 13:29:31
E-paydan payeer bitcoin cüzdanıma para gönderdim e-payda ödendi görünüyor ama payeer hesabıma düşmedi neden olabilir acaba?

payeer cüzdanının alt limiti vardır bazı cüzdanlarda var diye biliyorum ondan olabilir epaydaki ödemeye tıklayıp durumunu kontrol edin onay almış mı almamış mı onu kontrol edin

socrates0025

Alıntı yapılan: tiki93 - 25 Mart 2017, 23:50:49
payeer cüzdanının alt limiti vardır bazı cüzdanlarda var diye biliyorum ondan olabilir epaydaki ödemeye tıklayıp durumunu kontrol edin onay almış mı almamış mı onu kontrol edin
Evet Galiba alt limitten dolayı payeere gitmedi. Onay alınmış epaydan çıkışı da olmuş nereye gitti o para bilemiyorum düşük miktardı peşine düşmeyecem peki Alt limiti düşük olan cüzdanlar hangileri acaba? Coinbase uygun mudur?

manjimurai

Alıntı yapılan: socrates0025 - 26 Mart 2017, 00:49:04
Evet Galiba alt limitten dolayı payeere gitmedi. Onay alınmış epaydan çıkışı da olmuş nereye gitti o para bilemiyorum düşük miktardı peşine düşmeyecem peki Alt limiti düşük olan cüzdanlar hangileri acaba? Coinbase uygun mudur?

Coinbase Güzelde . Ondada Coinbase Dışı BTC Gönderdiğinde Min 50 K Satoshi Kesiyor
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

mutsuzsun

arkadaşlar.

bu xapo cüzdan dan sıkılgım gına geldi. komisyon ödemiyoruz ama hep yeni adres alıyor. eski adrese gelen parayı göremiyoruz.
gerçekten çok sıkıcı. buna yakın hem cepten hem netten bakabileceğimiz takip edebileceğimi cüzdan var mı.

birde bu 12 world cod yada pıd36 ne dir. bazı cüzdanlarda onlarla karşılaşıyorum da.

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

kazims

Alıntı yapılan: ptcrcp - 28 Mart 2017, 12:28:21
arkadaşlar.

bu xapo cüzdan dan sıkılgım gına geldi. komisyon ödemiyoruz ama hep yeni adres alıyor. eski adrese gelen parayı göremiyoruz.
gerçekten çok sıkıcı. buna yakın hem cepten hem netten bakabileceğimiz takip edebileceğimi cüzdan var mı.

birde bu 12 world cod yada pıd36 ne dir. bazı cüzdanlarda onlarla karşılaşıyorum da.

şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

xapo dan vazgeçilmez bence.

yeni bir cüzdan oluştur xapoda isim verin.

orda çıkan cüzdan nosunu kulllanın .

o zaman ismini bildiğiniz için o cüzdanda cüzdan nosu değişse bile eski adrese gelecektir.

o zaman ona geldiğini anlarsınız.

smbllr424

xapo da alırken gönderirken alt limit kactı birde gönderimlerde fee ücreti hiç mi yok
xapo var ama içini boşaltmıştım coinbasedeki durumdan sonra multibit kurdum ondada 10,000 fe var gönderimlerde

Mucahid

Alıntı yapılan: smbllr424 - 28 Mart 2017, 12:52:26
xapo da alırken gönderirken alt limit kactı birde gönderimlerde fee ücreti hiç mi yok
xapo var ama içini boşaltmıştım coinbasedeki durumdan sonra multibit kurdum ondada 10,000 fe var gönderimlerde

Xapo 40095 satoshi üstü gönderimlerde kesinti yok.  :y

mutsuzsun

Alıntı yapılan: kazims - 28 Mart 2017, 12:48:29
xapo dan vazgeçilmez bence.

yeni bir cüzdan oluştur xapoda isim verin.

orda çıkan cüzdan nosunu kulllanın .

o zaman ismini bildiğiniz için o cüzdanda cüzdan nosu değişse bile eski adrese gelecektir.

o zaman ona geldiğini anlarsınız.

yardımların için teşekkürler şu anda denedim inşallah olur.
birde eski xapo da bulunan paralarımı electrum hep bakiye hatası veriyor gönderemiyorum. başka bir bildiğiniz cep veya web cüzdan varmı. eski bitcoin numaramı oraya tanıtacağım ve bakiyeyi transfer edeceğim.