Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ibt1903

Alıntı yapılan: Futurenet - 17 Mayıs 2017, 01:06:07
[spoiler]Sayın Kullanıcılarımız,

16 Mayıs 2017 tarihinden itibaren siz değerli kullanıcılarımıza hizmet vermeye kaldığımız yerden devam ediyoruz.   

Yeni dönemde; BTCTurk mevcut teknik ekip ve altyapısını Türkiye'ye taşıyarak faaliyetlerini sürdürüyor olacak. Parasal işlemlerinizi bankacılık sistemi üzerinden yapabileceğiniz gibi BDDK lisanslı bir e-para ödeme sistemi olan Papara ile de yapabilirsiniz.

BTCTurk 16 Mayıs - 16 Haziran 2017 döneminde yapacağınız alış satış işlemlerinden; Papara ise para yatırma işlemlerinden komisyon almayacaktır.

Bize göstermiş olduğunuz destek ve anlayış için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

BTCTurk ekibi
[/spoiler]Btc Türk yeniden dönüyoruz diye mail attı arkadaşlar sizede geldimi
Geldi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bileydin

BTC Türk işlem yapılıyor şuan, daha önce onaylı olan hesabım şuan onaysız içiniz de bu durumu yaşayan var mı?

Futurenet

Arkadaşlar xapo artık ücretli olacakmış sanırım [spoiler]Xapo will discontinue paying network transaction fees for outgoing transactions. Please keep in mind that this will not affect transactions to other Xapo accounts nor the Xapo Debit Card.

In the next couple of days, all Xapo users will begin to pay the miners fee themselves in order to send transactions out of Xapo.

Firstly, as we have been mentioning to our users over the last couple of months and showing on our fees page, Xapo began to charge a fee for very small incoming transactions (which can always be transparently shown via the fees page). This will only affect you if you are planning on receiving tiny transactions to your Xapo account, so we suggest that you always check the minimum and maximum that can be received without being charged a fee. These are constantly changing with the bitcoin network and its limitations, so it's important to check this before you receive a small transaction to your Xapo account.

Secondly, Xapo users will also begin paying the miners fee to send outgoing transactions from your Xapo account. No portion of this fee will go to Xapo. It is simply that the volume of bitcoin transactions has increased, so we'd like to offer you the ability to choose between a standard or high priority fee in order for you to control how quickly you'd like your transaction to be mined!

Thank you for understanding![/spoiler]

malatyadetay

arkadaşlar doğru yer mi bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var
coinbase de ki coinleri payeere alabiliyormuyuz
yada banka hesabına falan çekim yapabgiliyormuyuz..

ONLYBLUE

Alıntı yapılan: METROPOL - 17 Mayıs 2017, 19:01:12

Payerin içinde btc bölümü var,ordan alacağın btc adresine gönderirsen btcen payere eklenir.Ama ya 100 bin satoshi  yada 200 bin satoshi altını kabul etmiyo payer.Hangisi olduğuna emin değilim ama.

tiki93

Alıntı yapılan: METROPOL - 17 Mayıs 2017, 19:01:12
payeer dede bitcoin cüzdan var diye biliyorum dolar olarakta ekliyebilirsiniz banka hesabına borsalar veya bu işi yapan siteler ile yapabilirsiniz

atsilak

Arkadaşlar faucethub dan son iki çekimimin ikisi de pendingde kaldı ve uç günün sonunda ikisi de doğrulanmayarak ödeme iptal edildi
Her ikisini de coinbase cüzdana çekmiştim
Sizlerden de faucethub dan çekimlerde sorun oluyor mu ya da sorun faucethub da değil de coinbasedemi

tiki93

Alıntı yapılan: atsilak - 20 Mayıs 2017, 18:39:55
Arkadaşlar faucethub dan son iki çekimimin ikisi de pendingde kaldı ve uç günün sonunda ikisi de doğrulanmayarak ödeme iptal edildi
Her ikisini de coinbase cüzdana çekmiştim
Sizlerden de faucethub dan çekimlerde sorun oluyor mu ya da sorun faucethub da değil de coinbasedemi
ikisindede değil aslında sorun bitcoinin kendinde suan çok fazla işlem var bu yüzden işlemler onay alamıyor şuan işlem başı 0.001 fee den aşşağısı onay alamıyor faucethubın gönderim fee si onay almaya yetmiyor

buzz

Alıntı yapılan: tiki93 - 20 Mayıs 2017, 18:56:30
ikisindede değil aslında sorun bitcoinin kendinde suan çok fazla işlem var bu yüzden işlemler onay alamıyor şuan işlem başı 0.001 fee den aşşağısı onay alamıyor faucethubın gönderim fee si onay almaya yetmiyor
aynen
faucethub tan 0.001 den aşağı ödeme almayın
@atsilak   ben 2-3 gündür çekiyorum faucethub tan hiç sorunsuz onaylanıyor
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

smbllr424

faucthub sorunsuz geliyor benimde,

e pay da 0.0027 btc var 1 aydır beklemede cekim yaparken fee vermeme ragmen site hala yollamadı..

2 defa iptal edip tekrar cektim fee ücretlerini arttırarak yinede yollamadı

e-payda sorun yaşayan varmı