Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bozkurt88

Alıntı yapılan: leylametin - 14 Temmuz 2017, 08:45:12
ALLAH aşkına şu konuyu adam akıllı açıklayacak biri yok mu bi yardım edin.
2 btc var paribu hesabımda sizce ben ne yapmalıyım ve benim için çok önemli bi miktar sıkıntı olursa beni çok zor duruma sokar siz ce ben ne yapmalıyım lütfen yardım edin bankaya alsam yine zararım çok çünkü 10300 tl iken almıştım şu an 8500 tl zararım çok ne yapmalıyım lütfen yardım.

Öncelikle kişisel bir cüzdan veya kağıt cüzdan açıp PARİBU daki tüm bakiyenizi oraya aktarın. Seed kodunuzu kasada saklar gibi saklayın. Kağıt cüzdan ile ilgili sitede yeterince bilgi var. Bu süreci böylece kolaylıkla atlatırsınız.
2.olarak BTC'de segwit olması için %85-87 oranında onay verilmesi gerekiyor. Güncel bilgiler %78 civarında. 1 Ağustos'a kadar daha çok bir zaman var.  Bu sürede kararsızlar da bir karar verecek ve Segwit sorunsuz olacaktır gözüyle bakılıyor. Litecoin en güzel örnek o da sorunsuz şekilde oldu. Ayrıca kimse BTC'nin bölünmesini istemez. Zaten BTC yapı itibariyle bölünmeye yatkın bir birim değil. Ancak ve ancak madenci grubu ayrı bir çatal yaparak yeni bir birim oluşturur. Ha bu yeni birim de tutar mı tutmaz mı gelecek gösterir. Ancak emin olun 1 ağustostan sonra da BTC halen BTC olarak kalacak şuan zaten tek tartışılan konu Segwit mi olacak 2xSegwit mi olacak bu husus üzerinde konuşuluyor.

3.husus bu tip tartışmalar geçen sene de olmuştu. 1-10 Temmuz 2016 tarihinde olağan 4 yıllık süreç sonunda hard fork yapıldı. Yine bir çok tartışma oldu ve 1000$'dan 600$'a düştü BTC eee ben ne yaptım 600$ da iken BTC aldım. Bu dump işi sürekli yapılan bir iştir. Hazır yeni bir sisteme geçiliyor herkes daha çok söz sahibi olmak için ve piyasadan daha çok BTC toplamak için yastık altındakilere hitap etmeye çalışıyor. Panik yaparsanız hata yaparsınız. Zaten 1 Ağustos'tan sonra BTC - TRY 15.000 bandına yerleşecek. Uzun vadede zararda değil büyük kârdasınız. İçiniz rahat olsun. Bilginize. @leylametin

leylametin

bana şu konuda yardımcı olun lütfen nasıl yapıcam ben bu işlemleri özelden bana telefon falan yazıp yardımcı olun lütfen çalışarak zorla kazandığım parayı kaybetmek istemiyorum.

............... ( ikoseye  öm atarak tel nosunu öğrenebilirsiniz. ) biliyorum yasak ama işi bilen birine ulaşmam için bu gerekli bana lütfen yardımcı olun moderetörlerim lütfen kızmayın.

ibt1903

Alıntı yapılan: leylametin - 14 Temmuz 2017, 08:45:12
ALLAH aşkına şu konuyu adam akıllı açıklayacak biri yok mu bi yardım edin.
2 btc var paribu hesabımda sizce ben ne yapmalıyım ve benim için çok önemli bi miktar sıkıntı olursa beni çok zor duruma sokar siz ce ben ne yapmalıyım lütfen yardım edin bankaya alsam yine zararım çok çünkü 10300 tl iken almıştım şu an 8500 tl zararım çok ne yapmalıyım lütfen yardım.
Hocam kusura bakma ama pek mantıklı bir soru değil neden dersen ne yapacağına bitcoin almadan önce karar vermiş olman gerekirdi. Bence şunları yapabilirsin :
- Eğer bitcoin yükselince satayım mantığıyla aldıysan telaş etme bekle istediğin değere yükselene kadar şu an zor zamanlardan geçiyor btc ama illaki yükselecek ben sene sonu en az 4000 dolar olacağını düşünüyorum ( yatırım tavsiyesi değildir)
- Eğer btc borsalarından anlıyorsan aldığın btcleri borsaya aktarıp al sat ile kazanabilirsin ( ben 0.3 btc ile günlük 100 lira kazanıyordum hiçbişey bilmeden girdim sen 2 btc ile en az 800 kazanırsın bence ama öğrenmek lazım ytd )
- Bitcoin istediğin değere yükselene kadar yine borsaya aktarıp btcleri kiraya verebilirsin hiç bişey yapmadan kiradan kazanırsın

Benim aklıma en mantıklı bunlar geliyor. Eğer acil para lazımsa ikinci seçeneği değerlendirerek kazanç sağlayabilirsin. Ancak şunu kesinlikle belirtmeliyimki herşey kesinlikle sana bağlı kimsenin lafıyla hareket etmemelisin nacizane benim fikrim bu. Önündeki seçenekleri değerlendir, araştır , öğren. Kişi kendisi için en doğru kararı yine kendisi verir pişmanlık duymazsın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

machete

Alıntı yapılan: ibt1903 - 14 Temmuz 2017, 16:46:19

- Bitcoin istediğin değere yükselene kadar yine borsaya aktarıp btcleri kiraya verebilirsin hiç bişey yapmadan kiradan kazanırsın

Bitcoin kiralama konusunda nereden geniş bilgi bulabilirim, forumda hangi başlıkta acaba?

qwer38

ikose

@leylametin
malesef vede üzülerek cep telefonun sildim
ancak bende tel. numaran mevcut
eğer sana yardımcı olacabilecek bir üyemiz var ise
istemesi durumunda  numaranı seve seve verebilirim.
ben burada değilsem Yönetici veya diğer Genel Mod.ların hepsi bu konuya bakarak senin numarana ulaşabilirler
üzgünüm senin adına , kusura bakma  :y

leylametin

Alıntı yapılan: qwer38 - 14 Temmuz 2017, 18:47:13
hocam gelen kutun dolu mesaj atamadım burdan fb adresi verebiliyormuyuz?

sildim hocam mail kutusunu şu an müsait

kazims

Bozkurt88

Alıntı yapılan: kazims - 17 Temmuz 2017, 23:57:12
xapodan cep telefonunu şifre gelmiyor

var mı aynı sorunu olan

önce mobil app indirip uygulamayı aktif etmelisiniz. Sonra uygulama içindeki Auth sekmesinden üretilen şifreyi siteye girmelisiniz tek yol bu