Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

UnderWorld

Bence paylaşılan siteler ödeme alınmadan paylaşılmasın arada min ödeme 0.001 btc isteyenler var limite gelene kadar siteler scam olabiliyor  (ok)

caldera

Alıntı yapılan: UnderWorld - 24 Eylül 2017, 21:23:02
Bence paylaşılan siteler ödeme alınmadan paylaşılmasın arada min ödeme 0.001 btc isteyenler var limite gelene kadar siteler scam olabiliyor  (ok)
Yanlış konuya yazdın sankim  (hydr)

Futurenet

Alıntı yapılan: manjimurai - 24 Eylül 2017, 19:02:25
@Futurenet  Ben Coinbase Kullaniyorum . Ama Google Play Storeye Bitcoin Cash Yaz. Siyah Amblemli Bi Uygulama Cıkıcak. Freewallet.org'un sitesine ait. onun bitcoin olan cüzdanida var . pratik ve güzel deniyebilirsin. kredi kartiyla btc alimi falanda yapilabiliodu kapandı ama
uygulama olarak kullanabileceğim bir şey yok çünkü Google olay bende yok Windows Phone işletimini kullanıyorum fakat coinbase xapo kullanıyorum sitelerini onlarda fee çok diye sordum teşekkür ederim

manjimurai

https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

smbllr424

haluk

Alıntı yapılan: smbllr424 - 02 Ekim 2017, 13:14:34
bence iyi haber degil, hiç karışmasalar daha iyi..

maliyede dahil edilecegine göre aba altından sopa gösterme gibi

Hocam belki dediğiniz gibidir... Ama ......Kuzey Kore  gibi ülkeler kendilerine uygulanan ambargoyu  hafifletmek için  btc madenciliğini çıkış yolu görürken ,tüm dünyadaki merkez bankaları konu ile ilgilenirken  bizim ülkemizin bunun dışında olması  daha garip olurdu..İlginç bir gelişme en azından ,belki güzel şeylerle karşılaşırız....... ;)

manjimurai

Alıntı yapılan: haluk - 02 Ekim 2017, 13:25:54
  Hocam belki dediğiniz gibidir... Ama ......Kuzey Kore  gibi ülkeler kendilerine uygulanan ambargoyu  hafifletmek için  btc madenciliğini çıkış yolu görürken ,tüm dünyadaki merkez bankaları konu ile ilgilenirken  bizim ülkemizin bunun dışında olması  daha garip olurdu..İlginç bir gelişme en azından ,belki güzel şeylerle karşılaşırız....... ;)

abi kara para aklamaktan savcının cagırmasındansa, birisi bu para nerden gelior demesindense vergimizi ödeyip istedigimizi yapabilmek daha mantkli. Bütün ülkeler bu konuda arastırma yaparken bizim geri kalmamiz dogru olmaz . ben sahsen gelir elde ettiysem vergi ödemekten cekinmem :D devletimiz kazansın .
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Bozkurt88

Devlet işin mantığından çok bu işten nasıl para kazanırım derdinde olduğu için kripto paranın olumsuz taraflarıyla çok da ilgilenmiyor. Gelecek ve vizyon gereği şuan bazı engellerle karşılaşmamak adına tüm işlerini gizli yürütüyor. Eskiden Avrupa devletleri başka ülkeleri sömürür vatandaşının refahını sağlardı. Türk devleti hiç bir zaman bunu yapmadı. Ancak vizyon gereği diğer devletlerin gerisinde kalmamak adına kendi vatandaşını sömürme kararı aldı. (acı ama işin gerçeği bu) 375 milyar $'lık bir proje açığı var bunu 5 yıl içinde bir şekilde kapatması gerekiyor. Vergi artışı, tahıl-et-kabuklu yemiş borsacılığı, bitkisel komisyonculuk vs. ne ararsan devlet komisyonculuk (bir nevi sömürü düzeni) yapmaya başladı. İnkar edenin aklına şaşarım. Umarım hedefledikleri yerlere ulaşırlar da biz de geleceğe umutla bakarız. Lakin bu çetin yolda hata yapıp da sömürülen sistemi yanlış işlerde kullanırlarsa 100 yıl geçse bu ülke toparlayamaz. Biz yine de iyi niyetle devletimizi destekliyoruz. Onun da iyi niyetle yapması gereken işleri yapmasını bekliyoruz. Özellikle 2020 civarında blokchain tabanlı çıkarmayı plandığı TurkCoin'i ve çalışmalarını sabırsızlıkla izliyoruz.

haluk

Sıkıntılar ardı sıra devam ediyor.......Çin derken başka başka seslerde yükseliyor....Bakalım bu işlerin sonu nereye varacak......

https://www.sondakika.com/haber/haber-avrupa-sanal-parayi-yasaklayacak-10099887/