Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

pendik34

0.00058336 3 gündür bi onay alamadı coinbaseden nekadar yavaş ilerleye bi sistem  adamlar freelere öncelik vermesi fresizleri sallamasyo yapması ayrı bi ayıp

UnderWorld

Alıntı yapılan: KrAleX1907 - 15 Aralık 2017, 20:27:26
arkadaslar hem bu soruma cevap ariyorum hemde bir sorum daha var. Bitter.io dan 11 k koinekste gorunen btc koduna cekim yaptim. 48 saat icinde diyordu bitter.io sitesinde henuz vakit dolmadi tabi ama sizce bir skinti yasar miyim?

Adres doğruysa sıkıntı aşamazsım ama hacim olmayan borsalarda işlem yapmayın bazı borsalar vur kaç yapıyorlar dikkat ediniz.
https://exchangewar.info/
burdaki ilk 10 borsa haricindeki borsalarda işlem yapmamaya önem gösteriniz.
Bakınız kucoin borsası düşük fiyat veriyor diye 1 hafta kullandık bir hafta sonunda spam coin eklemişler e o coinde spam olunca bizim yüklü miktar parada ortadan kayboldu. Özellikle yeni başlayacak arkadaşlar bu işten bu yüzden sogumasınlar.

Futurenet

Arkadaşlar en iyi borsalar listesi yapılsa al sat işi için daha iyi olmaz mı hem bilgi amaçlı olur hem de scam yada vurkaç borsalardan uzak durulmak adına mesela c-cex uye oldum al sat nasıl bilmedim için hiç bir şey yapmadım sadece üyelik oluşturuyorum bedava coin veren varsa bedavaları topluyom onun dışında hangi borsa iyidir hangisi daha güvenilir bilmedim içinde şuan uzak duruyorum

investor42

Alıntı yapılan: kazims - 15 Aralık 2017, 14:36:47
tek cüzdan olmaz her altcoin için ayrı cüzdan olur

ama bir exchange sitesinden üye olup oradaki altcoin cüzdanlarını kullanabilirsin.

bu exchange sitesinin deposit miktarına bakmalısın ki yolladığında hesaba geçmeyebilir deposit minimum miktar altında ise
Teşekkürler hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bileydin

Alıntı yapılan: Futurenet - 18 Aralık 2017, 23:57:44
Arkadaşlar en iyi borsalar listesi yapılsa al sat işi için daha iyi olmaz mı hem bilgi amaçlı olur hem de scam yada vurkaç borsalardan uzak durulmak adına mesela c-cex uye oldum al sat nasıl bilmedim için hiç bir şey yapmadım sadece üyelik oluşturuyorum bedava coin veren varsa bedavaları topluyom onun dışında hangi borsa iyidir hangisi daha güvenilir bilmedim içinde şuan uzak duruyorum

Bana göre iyi borsa hacim olarak yüksek olanlardır hacimi az olan borsalara göre daha fazla güven veriyor. Borsalar da hyıp ile aynı mantık benim için :) sabah uyanmışsınız borsa yok. Hiçbirşey de yapamayız adamların insafına kalırız.

caldera

pendik34

coinbase hesabıma girdim bitcion cash ekledk die buton geldi tamam dedim

0.00134008 BCH hesabıma bukadar Bitcoin Cash gelmiş ben ilgilenmedigim bi coindir nerden geldi bilmiyorum acaba coinbasemi gönderdi bonus nietine varmı başkasında bu durum

utkuberk

pendik34

Alıntı yapılan: utkuberk - 20 Aralık 2017, 06:52:32
bendede var biraz btc cash

videoda izledigime göre cashcılar bonus vermş cüzdalarımıza  blochkhain coinbase vs gbi cüzdanlara

manjimurai

2 milyarlik bitcoin cash hesabima yansitmislar. Cok mutlu olum vala ya . Cok sevindim . Vermeyince yattilar sandiydim ustune
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)