Adfiver (SCAM)

Başlatan strenergy, 23 Eylül 2015, 16:51:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

3 gündür ödeme talebi yapamıyorum. ROI oldum diye mimlendim desem, Onlinenbox ve GaGaFunia da aynı şekilde %250+ civarı ROI oldular ama çekim yapmışlar daha yeni, anlam veremedim.

Ticket attım bakalım ne cevap gelecek  :m Ara ara da deniyorum çekim yapmayı ama sürekli uyarı veriyor. Millet çatır çatır çekiyor ben öyle seyirci  :PP  :m

GameHunter

Israrla PayPal ile görüş PayPal hesabın ödemeyi reddediyor diyor PayPal ile görüşüyorum senin hesapta sıkıntı yok gönderende vardır diyor. Şimdi bakiyemi iade etmiş 2 gün sonra yeniden para çekme işlemi yapabileceğim. Bu admin beni oyuncak etti.

6il9in

Alıntı yapılan: Ufuko - 01 Ocak 2016, 17:45:21
3 gündür ödeme talebi yapamıyorum. ROI oldum diye mimlendim desem, Onlinenbox ve GaGaFunia da aynı şekilde %250+ civarı ROI oldular ama çekim yapmışlar daha yeni, anlam veremedim.

Ticket attım bakalım ne cevap gelecek  :m Ara ara da deniyorum çekim yapmayı ama sürekli uyarı veriyor. Millet çatır çatır çekiyor ben öyle seyirci  :PP  :m

Onlinenbox ve GaGaFunia ulusal olarak bilinen yatırımcılar :D

Admin senin burada mod olduğunu bilse ödedi :D

Boşuna uğraşma modum sana ödemez. Ticketlere anlkamsız cevaplar veriyor. Ben Ankara diyorum admin .... kara diyor du :D

Aç disputeni kurtul gitsin onu yapmanı bekliyor admin :m

Ufuko

Alıntı yapılan: blqn - 02 Ocak 2016, 05:12:16
Onlinenbox ve GaGaFunia ulusal olarak bilinen yatırımcılar :D

Admin senin burada mod olduğunu bilse ödedi :D

Boşuna uğraşma modum sana ödemez. Ticketlere anlkamsız cevaplar veriyor. Ben Ankara diyorum admin .... kara diyor du :D

Aç disputeni kurtul gitsin onu yapmanı bekliyor admin :m
Onlinenbox'ta uyarı almış önceden ama sonra çekim yapabilmiş. Bende bir umut bekliyorum  :PP
Ticket'a bu hafta veya ikinci hafta düzelecek demiş ama nedense pek inandırıcı gelmyor  :m

6il9in

Alıntı yapılan: Ufuko - 02 Ocak 2016, 06:47:56
Onlinenbox'ta uyarı almış önceden ama sonra çekim yapabilmiş. Bende bir umut bekliyorum  :PP
Ticket'a bu hafta veya ikinci hafta düzelecek demiş ama nedense pek inandırıcı gelmyor  :m

Aç sen Dispute ni modum :g

Ufuko

Alıntı yapılan: blqn - 02 Ocak 2016, 08:07:55
Aç sen Dispute ni modum :g
Onlinenbox $25'ın altında olunca ödeme alınıyor dediydi dedim $15'a kadar indim halen uyarı veriyor yav  :D

6il9in

Alıntı yapılan: Ufuko - 02 Ocak 2016, 08:25:53
Onlinenbox $25'ın altında olunca ödeme alınıyor dediydi dedim $15'a kadar indim halen uyarı veriyor yav  :D

Ana sayfadaki ödemelerin küçüklüğüne baksana modum :D

Büyük ödemeleri seçmece yapıyor muhtemeleln.

Küçüklerde de ileride seçmece yapacak gibi :D

Ufuko

Alıntı yapılan: blqn - 02 Ocak 2016, 08:31:56
Ana sayfadaki ödemelerin küçüklüğüne baksana modum :D

Büyük ödemeleri seçmece yapıyor muhtemeleln.

Küçüklerde de ileride seçmece yapacak gibi :D
Son çırpınışlar  :D
Çok çabuk kurudu bu musluk yav daha içecektik oysa  :m

6il9in

Alıntı yapılan: Ufuko - 02 Ocak 2016, 08:38:44
Son çırpınışlar  :D
Çok çabuk kurudu bu musluk yav daha içecektik oysa  :m

Google Amcan sağolsun :D

Belkide başka sitede yapar amcan başka güzellik modum :g

Ufuko

Sular idaresi çalışıyor  :D Bugün 5 günün ardından ödeme alabildim  :m

.................