Paidverts te refsiz yatırımsız günde ortalama 0,05$ - 0,10$ kazanç mümkün mü?

Başlatan ElisaMcCline, 30 Eylül 2015, 21:01:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Roronoa

Denedim ama kırmızı arka planda hesabınızda satacak hiç bir şey olmadığından satamazsınız tarzı bir şey yazdı. Tabi ingilizceydi :) acaba yeni üye olanların 24 saat beklemesi filan mı lazım?

aydyar13

Denedim ben, siteye bayadır girmiyormuşum. Royality point falan yazıyordu :D Neyse 175 BAP la 5 share alıp satışa koydum minimum fiyattan. Yani yatırımı olmayan biri günlük 5 cent alabilir buradan.

ElisaMcCline

O zaman daha önce kullanmamış arkadaşlar için şöyle kabaca bahsedelim :)

[spoiler]Shareleri aldıktan sonra 1 nolu bölüme gidin. Oradaki en üstteki rakama bakın nedir diye.
0.0101 den kolay satılır yani şu anda.
Hee, derseniz ki bekleyeyim, ilerde yüksekten satarım, satmayın da zaten ;)
Şu anda dipte çünkü shareler ;)

Neyse satacaklar için yine 1 nolu alan sağ üstte Sell Your Royalty Positions dan giriyoruz.
En üstteki yani en ucuza satılan 0.0101 rakamndan gidiyordu yani onu kullanacağız. (hızlı satış için)
Amount to Sell : satmak istediğiniz share adedini yazın
Sale Price (Per RP): Her bir share için kaç paradan satılmasını istediğinizi yazın, ( yani şu andaki güncel durum için 0.0101)
Sell butonuna tıklayın.
Artık sıraya girdi, şu anda o fiyata satış yapmak isteyenlerin en sonundasınız. yani 0,0102 olması için her şartta sizin shareleriniz de satılmak zorunda ki,
Olmasa bile dipte, birileri aldıkça sırra geliyor ;)
Sizden sonra girenler de sizden sonraya sıralanıyor ;)
[/spoiler]

Xibalba

Merhaba ,

12 x 37 den aldım ve 12 x 0.0101 den satışa koydum. Yarın satış sonucu hakkında net bilgilendirmeyi yapabilirim. Ancak almak + satışa koymak hepsi 20 sn gibi bir süre alıyor. 20 sn de 0,12$ daha ne olsun :) Teşekkürler ElisaMcCline ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Xibalba - 01 Ekim 2015, 01:06:54
Merhaba ,

12 x 37 den aldım ve 12 x 0.0101 den satışa koydum. Yarın satış sonucu hakkında net bilgilendirmeyi yapabilirim. Ancak almak + satışa koymak hepsi 20 sn gibi bir süre alıyor. 20 sn de 0,12$ daha ne olsun :) Teşekkürler ElisaMcCline ;)

Süper, birileri başardı :D :y

Gece satışlar biraz yavaş gidebiliyor. Resete doğru ve hemen sonrasında biraz daha canlı olur ama sabaha kalmaz ;)
Aslında ben olsan sadece alıp beklerdim. Dipte şu anda, daha altı yok :)

Xibalba

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Xibalba - 01 Ekim 2015, 01:12:03
Yarın ve bundan sonra alacaklarımı satmayayım ben o zaman :)

Her şartta bu fiyattan satabileceğin için bence de satma :)
Hee, rakam daha yukarılara çıkarsa senin tercihin tabii ki ama 0,0101 den satmaya gerek yok bence :)

ElisaMcCline

Ufak bir ekleme daha :)

Beklemek istemeyip anında satış da yapabilirsiniz.
Rakam çok aşağıda olduğu için yazmadım ama ileride daha yukarı çıkar ve yine bu ve benzeri konularla uğraşıyor olursanız aklınızda olsun :)

[spoiler]
2 nolu alana gidip 1 puan altına satış anında yapılabiliyor.
En üstteki satış yanındaki mavi Accept butonuna tıklayacaksınız.

How many Royalty Positions would you like to sell? Kaç adet elden çıkartmak istiyorsanız adet yazılacak
Which balance do you want to use? Birden fazla balance varsa seçilebiliyor. Seçtiriyorsa PV earning balance tercih edin
Total Price $xxx şeklinde satış rakamını yazar, bu rakamdan %1 kesinti yapılarak para hesabınıza işlenecek :)

Confirm Sale butonuna basıyoruz [/spoiler]

vee  ($$) para anında hesabınızda :)

ElisaMcCline

@Xibalba , 0,0101 lerin hepsi satılmış, 0,0102 lere çıkmış, demekki senin para da hesabına gelmiştir :)

Edit: yazana kadar yine 0,0101 e inmiş. Ama satılan satıldı zaten :)

Satış konusunu anlamayan ya da emin olamayan arkadaşlar sorsun. Yardımcı oluruz :)
Hatta bence biriktirin, acele etmeyin ;)

bayram4558

ben siteye çok sıkıcı reklam tıklama falan diye girmiyordum çok zaman alıyor diye ama dediğini deneyeceğim.