Paidverts te refsiz yatırımsız günde ortalama 0,05$ - 0,10$ kazanç mümkün mü?

Başlatan ElisaMcCline, 30 Eylül 2015, 21:01:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aydyar13

Evet dünkü satış bende de yapılmış balance 0.04898 olmuş. Tişikkirler süperman :)

ElisaMcCline

Afiyet olsun arkadaşlar :)

Alıntı yapılan: aydyar13 - 01 Ekim 2015, 09:24:00
Evet dünkü satış bende de yapılmış balance 0.04898 olmuş. Tişikkirler süperman :)

Kırmızılı Elisa ya mavi bir don giydirdik mi tamamdır diyorsun :PP

qolddraqon

Bende diyecektim 2 saat önce yaptım 5 centte bana geldi mavi don şart  -:))

ElisaMcCline

Shareler düşük kaldıkça deneyin :)

Shareler 40BAp üstüne çıkarsa da 5 yerie 4 olur, alt tarafı çoğu 3sn lik reklam ;)
Zaten BAP karşılığı yükselince, share fiyatları da yükelecektir, yani kazanç farkı o kadar çok yüksek olmuyor :)

Bir de haftasonları BAp karşılıkları biraz gereksiz yüksek kalıyor. Ama siz bilirsiniz tabii ki, yine de uzun süre 50 üstüne çıkamayacağına göre, en kötü 4 share eder :)

Acelesi olmayanlar (ki zaten o 5 centi çekemeyeceğinize göre ;) ) alıp beklesin derim ;)

qolddraqon

denemek için bu sefer böyle yaptımda bende share olarak tutmayı düşünüyorum şuan taban 1.0102 olmuş mesela doğrumuyum ben 1.0101 den koymuştum

birde yeni üyelik açsak sürekli 400 bap mı geliyor ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: qolddraqon - 01 Ekim 2015, 12:10:28
denemek için bu sefer böyle yaptımda bende share olarak tutmayı düşünüyorum şuan taban 1.0102 olmuş mesela doğrumuyum ben 1.0101 den koymuştum
Evet şu anda öyle ama 0,0102 den satmak çooook uzun sürer, bekleme listesi uzun.
O yüzden 2 nolu alandan hızlıca yine 0,0101 den satılabilir. Ki bence bekleyin :)

6arti9

mantık anladıgım kadarıyla tıkla bap kesintiye ugraamadan hisseye cevir sakla yada sat öyle mi

bu arada bap dan yapmadıgı kesintiyi balance dan usd olarak kesmiyor mu.

yada ben yanlış anladım sadece bapları hisseye cevirmek bu aralar uygun kesinti gene kesiliyor mu

herhalde balance 0,00 oldugu icin kesinti yapamıyor o zaman satmamak daha uygun
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

6arti9

+1

Account Balance: $0.00
My Traffic Value Royalty Positions: 5 

sanırım oldu 200 bap
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

Xibalba