Clicksense Task Kazançları

Başlatan defender, 23 Şubat 2012, 10:31:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Training kaç sayfa yahu ? yoksa ilk sayfaydı geçtim mi ?

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Mart 2012, 01:03:53
Traning tek sayfa hocam .
Traningde doğru yapmalısınız eğer doğru yapmadı iseniz traning devam eder doğru yapana kadar.
Eğer buldunduğunuz sayfanın en üstünde traning kısmı yok ise göreve girmiş bulunmaktasınız:D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 16 Mart 2012, 01:05:14
Traningde doğru yapmalısınız eğer doğru yapmadı iseniz traning devam eder doğru yapana kadar.
Eğer buldunduğunuz sayfanın en üstünde traning kısmı yok ise göreve girmiş bulunmaktasınız:D

Hm ok.. o zaman hiç hatasız geçtim...
İkinci sayfada 1 hata dedi ama %80 e düştü.
3.üncü sayfada hiçbirşey demeden geçti ama hala %80 diyor,, 4 teyim şu anda...
Ne olacak çok merak ediyorum..
Anlamadım hala, neyi doğru neyi yanlış yaptım, birşey kazandım mı ?

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Mart 2012, 01:09:26
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 16 Mart 2012, 01:05:14

Hm ok.. o zaman hiç hatasız geçtim...
İkinci sayfada 1 hata dedi ama %80 e düştü.
3.üncü sayfada hiçbirşey demeden geçti ama hala %80 diyor,, 4 teyim şu anda...
Ne olacak çok merak ediyorum..
Anlamadım hala, neyi doğru neyi yanlış yaptım, birşey kazandım mı ?

Bulunduğunuz sayfadaki toolbarda eklenmiyor gibi gözüküyor ama yeni bir sekme açarsanız paranın hesabınıza geçtiğini görürsünüz hocam. Büyük ihtimalle bir kaç görev sonra size % nizin düşük olduğunu ve bir sonraki görevi verdiği yüzdede yapmaz iseniz çıkarılaacağınızı söyleceyecektir :D
Ayrıca yanlış yaptıklarınız sumbit taks dedikten sonra karşınıza getiriliyor bazen ordan neyi yanlış yaptığınızı anlayabilirsiniz.

gokovic

Sorgu kısmı boş olunca dereye dikkat edicez acaba genelde onlar patliyor benim :(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 16 Mart 2012, 01:13:13
Bulunduğunuz sayfadaki toolbarda eklenmiyor gibi gözüküyor ama yeni bir sekme açarsanız paranın hesabınıza geçtiğini görürsünüz hocam. Büyük ihtimalle bir kaç görev sonra size % nizin düşük olduğunu ve bir sonraki görevi verdiği yüzdede yapmaz iseniz çıkarılaacağınızı söyleceyecektir :D
Ayrıca yanlış yaptıklarınız sumbit taks dedikten sonra karşınıza getiriliyor bazen ordan neyi yanlış yaptığınızı anlayabilirsiniz.
Ehehe evet 4.üncü sayfayı submitleyince 1 hata daha geldi... %67 dedi :D
Yürrüüü dedi.. 3x0.12 vermiş...
E ilk deneme için iyidir... Önümüzdeki maçlara bakacağız artık.. Ama sıkıldım yahu .... :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: gokovic - 16 Mart 2012, 01:19:17
Sorgu kısmı boş olunca dereye dikkat edicez acaba genelde onlar patliyor benim :(
Sorgu kısmı ?

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Mart 2012, 01:20:02
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 16 Mart 2012, 01:13:13
Ehehe evet 4.üncü sayfayı submitleyince 1 hata daha geldi... %67 dedi :D
Yürrüüü dedi.. 3x0.12 vermiş...
E ilk deneme için iyidir... Önümüzdeki maçlara bakacağız artık.. Ama sıkıldım yahu .... :)
Aslında 1 hata değildirde karşınıza 1 hata gelmiştir.
Hocam çok iyi ya ilki için zaman geçtikçe bazen okumadan işaretliyorsunuz..Fazla vakit almıyor.

gokovic

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 16 Mart 2012, 01:20:23
Alıntı yapılan: gokovic - 16 Mart 2012, 01:19:17
Sorgu kısmı ?

For this query, users typically buy in:
bu kısım boş oluyor hocm bazılarında kategori ve reism oluyor sadece.
ben bu gorevi yaparken türkçe çevirlimiş olarak ilerliyom o kısım sorgu kısmı olarak geçiyor ondan demişitim.

lovablegs

şuan bendekilerde öyle hadi bi cevap lütfen  ;)