Clicksense Task Kazançları

Başlatan defender, 23 Şubat 2012, 10:31:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Alıntı yapılan: memo87 - 04 Ocak 2015, 01:41:51
Teşekkürler hocam ama bu skill testlerde mi zamanla çıkyıor? Şu anda yok diyor.

Şimdi skill test çıktığı zaman bunu tamamlayacağım ve levelim belli olucak buna göre de tasklar mi çıkıcak? Doğru mu anlamışım yoksa normal şartlarda da zamanla task çıkıyo mu hiç bişey yapmasam bile

Rica ederim, evet skill testlerde zamanla çıkıyor
Şu anda sen zaten level 0 dasın, çıkan tasklardan %70 oranında doğru yaptığın zaman level 1'e atlayacaksın
Level 0 dayken birkaç task gelirken level 1 de daha fazla task gelmeye başlayacak  :)
Sen arada skill testlere bak ve çıkanları yap, başlangıçta genelde makale taskları gelir, task anlatımları konularında gelen taskların anlatımları mevcut, oraya bakarak yapabilirsin  :)
http://www.gelirkapisi.com/crowdflower-ve-diger-gorev-anlatimlari/
Bilemediğin biryer olursa yaz yine, yardımcı olmaya çalışırız, task isimleri bazen farklı olsa da içerikleri aynı oluyor  ;)

memo87

Tekrar teşekkürler hocam,

Yani şu anda level 0 olmama rağmen hiç birşey yapmasam da task gelebilecek. Yapıp level atlarsam da çoğalacak.
Skill test yapmak da level atlamama yardımcı olacak diğer bir yol anladığım kadarıyla.

abcb

Alıntı yapılan: memo87 - 04 Ocak 2015, 01:58:36
Yani şu anda level 0 olmama rağmen hiç birşey yapmasam da task gelebilecek. Yapıp level atlarsam da çoğalacak.
Skill test yapmak da level atlamama yardımcı olacak diğer bir yol anladığım kadarıyla.

Aynen öyle  :) Bende level 0 dayım, şu anda task yok, level 1 e atladığında daha çok task gelecek  :)
Skill test level atlamana yardımcı olan bir yol değil, level atlaman için sadece doğruluk oranları baz alınıyor, açıkçası yeni cf ye göre şu anda skill test yapmak tam olarak ne işe bende bilmiyorum  ???
Hakacu Modum belki biliyordur  ???

hakanatik01

Skill test level için olmasa da görev sayını çoğaltmak için gerekli misal orada almanca test var ,şöyle düşün almanca yeterlilik sınavına alıyor seni geçersen ne olur almanca görevlerde gelir :) Skill test=yeterlilik sınavı olarak görülebilir  bazı gelecek görevlerin kriterleri var bunlara uygun olup olmayacağına karar verecek;

abcb

Teşekkürler Modum  :)
Bütün skill testleri yaptığım için her dilde makale testi geliyor bana   :g

memo87

Arkadaşlar Task performansım aşağıdaki gibidir. Fakat bu listeye göre Clixsense hesabımda 12 tane Task tamamlamış gönüyorum. Bu normal mi? Task mantığını anlatabilir misiniz? Ben 12 den fazla yaptığımı biliyorum aşağıda da görülüyo zaten, buna rağmen kazanç getiren 12 Task görünüyor. Nedenini açıklayabilir misiniz?

Teşekkürler.

ID                        Title                    Completed Tasks   Test Questions Answered   Test Questions Correct   Test Question Accuracy   

668207   Help us Identify Authors                          9        19       17        89%   −   −      2015-01-06     0
668211   Help us validate Authors and Articles   0         8         5        62%   −   −      2015-01-06     0
667400   Help us validate Authors and Articles   0         8         4        50%   −   −      2015-01-06     0
667835   Help us validate Authors and Articles   18       26       20        76%   −   −      2015-01-06     0
667399   Help us Identify Authors                           0         8         5        62%   −   −      2015-01-06     0
667577   Are These People the Same                     1       10         8        80%   −   −      2015-01-05     0
667403   Help us Identify Articles                           1       10         6        60%   −   −      2015-01-05     0
667460   Help us find people who say they are
going to, are currently at, or have been to a hotel   0         8         4        50%   −   −      2015-01-05     0

memo87

Yardım edebilecek kimse yok mu arkadaşlar  *)

hakanatik01

Taskın ne oldupuna göre değişebilir;Clixsense'nin verdiği görevlerde bazen kendi şartları oluyor misal normalde 2 sayfa 0,01 veriyorsa 4 sayfaya 0,01 vericem ben diyor bunuda açıkça belirtmiyor :)2 tane yaptığınızı da 1 tane sayılıyor böylece bir nevi çok veriyormuş gibi gösterip az verme stratejisi denebilir :) İstiyorsanız ticket atıp sorunun ne olduğunuda öğrenebilrisniz tabiki ;Clixsenseye ticket atılırsa gelecek cevap %80 :) "bizle alakalı değil CF ile alakalı" olur  ama gene de atın ticketı en doğru cevabı onlar verecektir; Bu resmi de ekleyin böyle böyle ama hesabıma para işlenmiyor napmalıyım tarzında bişiler karalayın;

Bu arada oranlarında çok kötü level atlayamayacaksın böyle devam edersen ,bilmiyorsan yapmaman daha yararlı olur ,yüzden çok kötü gözüküyor atılana kadar yapma görevleri sonra o görevleride alamayabilirsin;

illisionist

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ikose

Tebrikler İllisionist :)
Task yakalamk gibi bir mucize gerçekleşmiş  :g