Clicksense Task Kazançları

Başlatan defender, 23 Şubat 2012, 10:31:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Bir Örnek daha yaparak öğrenmek daha iyi diye verdiğim linklere tıklayın siterseniz:)

Bizden tıklamamızı istediği linkimiz bu tıklayın görün
http://p2p2020.com/

evet 1.seçtik şimdik napıcaz takımı bulacağız about kısmına bakıyoruz

http://p2p2020.com/about-us.html
işte şirketin beyin kadrosu burdaymış zaten resimli kim ne iş yapar yazıyor demekki bu doğru yer contact us'a bakmaya gerek bile yokmuş deyip bu linki kopyala diyip kutucuğa yapıştırın

Not:Bazı şirketlerde zaten direkt "TEAM" diye bir link oluyor direkt oraya tıklayın hiç about yada contact us'a bakmayın bile:)

nouma26

Hakanatik verdiğin bilgiler için çok teşekkürler.Sayende 4 task yapıp 0.20 yi kaptık  :)

ikose

Saol hakan senin verdiğin bilgiler doğrultusunda sonunda bende
dünden beri task yapmayı becerdim 69 adet yaptım
bana teşekkür etti.. Çok çalışmışım..
Yapacak task kalmadı benim listede
tek task var onada sanırım bayağı bir yabancı dil lazım
8791 adet - Judge the Relevance and Sentiment of content about health care reform!

yorkashton

Find Businesses' Websites (Google) 2 (International) (MORE WORK!)

bu task çok kolay 0.03 veriyor..

şirket sitelerinin resmi sayfalarını buluyoruz. çoğu yok zaten no işaretliyoruz.. verdiği linkte site yoksa google araması çıkıyor. orda bulamıyosan no işaretliyoruz.. 

kendimiz bulmak için şirket ismini google a yazıyoruz resmi sayfa bulursak yes diyip linki yapıştırıyoruz.. genelde çoğunun resmi sayfası yok ve no diyip geçerek hızlı bi şekilde tamamlanıyor.. %100 isabetle gidiyorum.. baya basit geldi

hakanatik01

hiç anlamasak bile sadece yes no deyip günlük 0,2-0,3 kapılabilir gibi görevlerden :) gayet iyi bir oran çoğu ptcye göre... biri açıklarsa sevinirim bu konuyu da görevden atılınca ne oluyor onu anlayamadım ben şimdi diyelim 1000kişilik bir görev var ben atıldım bu 1000 tane bitti görev tamamlandı aynı görev 1 hafta sonra gene gelse o görevi alamıyormuyuz? daha önce atıldım diye yoksa görevden atılınca sadece o görev bitene kadar mı geçerli oluyor.böyle birşey yoksa her göreve girerim ben yes no diye:)

avni59

tekrar eklenınce gırebılıyorsun

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 02 Ağustos 2012, 19:57:34
hiç anlamasak bile sadece yes no deyip günlük 0,2-0,3 kapılabilir gibi görevlerden :) gayet iyi bir oran çoğu ptcye göre... biri açıklarsa sevinirim bu konuyu da görevden atılınca ne oluyor onu anlayamadım ben şimdi diyelim 1000kişilik bir görev var ben atıldım bu 1000 tane bitti görev tamamlandı aynı görev 1 hafta sonra gene gelse o görevi alamıyormuyuz? daha önce atıldım diye yoksa görevden atılınca sadece o görev bitene kadar mı geçerli oluyor.böyle birşey yoksa her göreve girerim ben yes no diye:)

Görevden atıldığınızda, o sadece mevcut görev için oluyor, aynı görev daha sonra tekrar geldiğinde zaten tekrar sizi training e alıyor ;)
Geçerseniz görevlere başlayabiliyorsunuz :)

avni59

3 tane 0.02$ video eklendı offerlara

avni59

NOT:bende hata verıyor videolar acılmıyor.

regortaz

Alıntı yapılan: avni59 - 03 Ağustos 2012, 04:43:46
3 tane 0.02$ video eklendı offerlara

Ülke sınırlaması var malesef videolarda, Türkiye'den izlenmiyor.