Clicksense Task Kazançları

Başlatan defender, 23 Şubat 2012, 10:31:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Premium arkadaşlara bir sorum olacak..

Task'lerden 50 dolar olmama 30 cent kalmış.
Normalde 50 dolar olunca bonus olarak 5 dolar veriliyor.
Premiumlarda durum nasıl acaba.

Premium olup öyle mi tamamlasam son 30 centi.

Bir soru daha sorayım.
Hesabımda şu an 15 dolar birikmiş.
Sizce ana geliri tasklerden olan doğru düzgün ref getirisi olmayan bir üye premium olmalı mı? Premium olunca sanırım günlük bonus da tık geliri de artıyor.

tolgacan86

$50 'lık taska $5 bonus premiumdada aynı onda değişiklik yok.. Ben refin yoksa yapma derim ama ilerde ref bulurum reklamada para harcarım dersen alınması gerek o zamanda..

Kişisel getirideki fark, check listte sen %5 alıyorsun biz %10 alıyoruz.. Senin için ne kadar önemli bir fark bilemiyorum ama bence fazla bir etkisi yok gibi..

Reklam tıklarındada muhtemelen sen günlük 1 tanesi $0.01 olan totalde 8-10 reklam tıklıyorsun gelirin $0.02 civarında oluyor günlük.. benim kişisel tıklarımda çok aktif olduğum günlerde reklamda iyi gelirse $0.07 civarlarında olabiliyor ama normal şartlar ortalama $0.05 oluyor.. bunun içinde üyelik değer mi? bence değmez.. :)

enderege

Az ama öz kazandığım bir site. Tasklardan anlamıyorum. İhtiyarlık deyin. Bence aldığı para helal. Öyle yada böylede yatırdığınızdan fazlasını alıyorsunuz. Hee... 3-5 de ref edinirseniz işin kaymağı.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 20 Aralık 2012, 18:05:23
$50 'lık taska $5 bonus premiumdada aynı onda değişiklik yok.. Ben refin yoksa yapma derim ama ilerde ref bulurum reklamada para harcarım dersen alınması gerek o zamanda..

Kişisel getirideki fark, check listte sen %5 alıyorsun biz %10 alıyoruz.. Senin için ne kadar önemli bir fark bilemiyorum ama bence fazla bir etkisi yok gibi..

Reklam tıklarındada muhtemelen sen günlük 1 tanesi $0.01 olan totalde 8-10 reklam tıklıyorsun gelirin $0.02 civarında oluyor günlük.. benim kişisel tıklarımda çok aktif olduğum günlerde reklamda iyi gelirse $0.07 civarlarında olabiliyor ama normal şartlar ortalama $0.05 oluyor.. bunun içinde üyelik değer mi? bence değmez.. :)

Teşekkürler cevap için. Premium'a bonus aynı ise beklememe gerek yok, alayım şu bonusu.
%5 daha fazla bonus çok task yaptığımız günlerde iyi bir miktar oluşturabilir 1 yıl genelini düşündüğümüzde. Bide nasip olursa senden aldığım reklam taktikleriyle ref kazanıcaz inş.

Alıntı yapılan: enderege - 20 Aralık 2012, 18:11:39
Az ama öz kazandığım bir site. Tasklardan anlamıyorum. İhtiyarlık deyin. Bence aldığı para helal. Öyle yada böylede yatırdığınızdan fazlasını alıyorsunuz. Hee... 3-5 de ref edinirseniz işin kaymağı.

Çok teşekkürler. Hangi sitelere yatırım yapmadık ki. Dediğiniz gibi yatırımı hakeden bir site. Bi şekilde çıkar eminim..

hakanatik01

Ayrıca uplinenla konuş bekeli ekstra gleir öder sana upgrade parasını:)  :g :g sen yükseltin mi 2$ veriyor uplinenına onuda geri verir sanırım  :P çünkü zaten sen üyelik yükseltitin mi hem tıklarından hem yaptığın görevlerden zaten o da iyi kazanıcak  ;) yıllık olduğu içinde sırf tıklarla bile parayı kurtarıyor hemen hemen ekstra 50 grid hakkın olucak birde ;) bende aldığıma çok memnunum bitiyor olsa yenilerdim refimde yok :g :g

Buda sırf benim tık istatiğim ki[total 5,600   earned $2.55 grid istatiğimde bu  :g bugün tıklmadım birşeyler gelir belki şimdide] nerdese 1 ay yoktum ankaradaydım tıklayamamıştım gayette güzel kazandırıyor tıklardan da:) ben tavsiye ederim herkese de ama son karar kullanmak isteyenin tabiki :)

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Aralık 2012, 18:21:46
Ayrıca uplinenla konuş bekeli ekstra geir öder sana upgrade parasını:)  :g :g sen yükseltin mi 2$ veriyor uplinenına onuda geri verir sanırım  :P çünkü zaten sen üyelik yükseltitin mi hem tıklarından hem yaptığın görevlerden zaten o da iyi kazanıcak  ;)

Hakan, bu işlere ilk başladığımda üye olmuştum. Upline'ım tanımadığım birisi.
Maili de private c.sense'te.

Maalesef üyeliğimi silip yeni bir üyelik alamıyorum. Yoksa forumdaki bazı arkadaşlarımızdan ciddi teklifler var. Ama değiştiremiyorum. Çünkü asıl kullandığım bilgisayar static ip'li. İp si değişmiyor.

Diğer bilgisayarımda yeni bir üyelik açabilirim. Ancak onda pek fırsat olmuyor görev konusunda. Kendi durumumu bildiğim için yeni bir üyelik alıp kimseyi hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. Teklif eden arkadaşları kendimden daha çok düşündüğümü söyleyebilirim. Yoksa premium parasını upline'dan almayı kim istemez  :-[

hakanatik01

50$ tamamlayıp riske girilebilir belki  :g bende aynı IP'den aldım başkasının üyesiydim kapattım hesabı tekrar açtım sorun yok şimdilik:) IP'de değişmiyor bende kablonet :g ama tabiki sorunda yaşamanı istemem normalde bana olmamıştır san olurda denk gelir birde bende üzülürüm sonra sen bilirsin en iyisini ;)  Agustosta bitiyor üyeliğim:) 6 dolar sadece tıktan almışım zaten ki benim üyelik 12$'a gelmişti :P  :P ben her iki türlüde karlı olacağını düşünüyorum 20$ bile versek parayı çıkartır bu site görev yapmasak bile kazanırız ve tahminime göre  o kadar premium olduk bize kıyak geçip bir 5$ çıkartır grid den üyelik bitmeden  :P :) 

Metilli

Arkadaşlar normal üyelik günlük garanti 0.01lik reklam 1 tane eger premiumsanız 4 tane yani 365*0,03=11 dolar ediyor yaklaşık. Buna bir de %5 yerine %12 günlük eklerseniz garanti olarak premium parasını çıkarısınız :)

bekeli

Yorumlar için teşekkürler..

Premium oldum. Hayırlısı artık ;)

enderege

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Aralık 2012, 19:37:24
Yorumlar için teşekkürler..

Premium oldum. Hayırlısı artık ;)

Hayırlı olsun. Bol kazançlar.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.