Clicksense Task Kazançları

Başlatan defender, 23 Şubat 2012, 10:31:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

polimik yapma :D 1 aydır yok işte :P Herkes onu bekliyordur yarım satte bitiyor o görev, gelmesiyle gitmesi bir oluyor arada geldiyse bile kaçırmışızdır:)

arshi

Şimdi yalan olmasın ama 10-15 gün kadar önce yakalamıştım şahsen. Neobuxta taskların detaylarını kayıt etmiyor herhalde o yüzden tam tarih veremiciğim :)

Ayın 25. ödeme almışım, yeni üyeleri 2 gün beklettiğine göre task ayın 23.de gelmiş. Evet.. :D

tolgacan86

CrowdFlower'a yaklaşık 3 hafta belki daha fazla önce bir ticket atmıştım.. Çok önce yaptırdıkları görevden yeniden geldiğinde benim eski atıldığım doğruluk oranı vardı, yeni görevi yapamamıştım o yüzden bunu anlatmıştım.. Artık umudu kestiğim anda bir mesaj gelmiş..

Bonus gönderdim felan demiş şaşırdım ne yaptı acaba diye clixsense hesabıma göz attım yapmadığım halde 1 tane taskı yaptım gibi para göndermiş ve fiyatıda gayet iyi :D

teşekkür ediyorum mümkünse cevap vermekte hep geciksinler böyle :D

enderege

İyiyimiş Tolga. Bizde yapmadığımız task lar için ticket atsak mı?  :D Gelirmi bişeyler?  :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

regortaz

Bugün uzunca bir süreden sonra ilk defa task yaptım $0.3'lık, ve ilk kez checklist bonusu aldım "$0.0436" değerinde :) Ne güzel oluyormuş havadan para kazanmak  (p)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: regortaz - 20 Ocak 2013, 22:51:05
Bugün uzunca bir süreden sonra ilk defa task yaptım $0.3'lık, ve ilk kez checklist bonusu aldım "$0.0436" değerinde :) Ne güzel oluyormuş havadan para kazanmak  (p)
Tebrikler  ($) ($)

arnutwowew

arkadaşlar şu regabete bakın üstekine yetişip geçmek istiyorum altımdaki bir yandan iyice kızıştırdılar.

arshi

Geçsen de kazanman zor arnutwowew hırs yapma hiç, adamlar bariz avantajlı :)

arnutwowew

Alıntı yapılan: arshi - 23 Ocak 2013, 23:36:18
Aha, benim listede ne işim var :D
Geçsen de kazanman zor arnutwowew hırs yapma hiç, adamlar bariz avantajlı :)

aslında istesem geçerim  ama  sıkıntı basıyor beni

Coulers79

Onlarda yapacak görev daha çoktur. O yüzden şansımız az. Ama bu hafta yapacak görev olursa listede kalabilirsin.
400-500 tane yapman lazım tahminen.