GKideas (EpicClix) Yatırım Grubu

Başlatan 6il9in, 15 Ekim 2015, 10:38:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

KA4

6il9in

Alıntı yapılan: KA4 - 17 Ekim 2015, 17:41:38
@blqn bende bende

Malesef tamamlandı grup :)

20/25 kişi düşünüldü.

20 kişi yeterli şuan için :)

6il9in

Merhaba Arkadaşlar;

Grup yatırımını, @bekeli arkadaşımızdan gelecek stats bilgilerinden sonra ve Site Promosyonu bitmeden yapmayı planlıyorum.

Yapmış olduğum ufak hesaplar sonucunda (içerde birikeni göz ardı ederek), Golden üyelik ($90.00) ve 3x150 RR alımı ($30.00+$30.00+$30.00) siteye tek seferde $180.00 aktaracağım. Promosyondan bunun %10.00 (Purchase Balance) bize iade gelecek :)

Amacım 5 Günde bir 150 RR almaktır :)

Takriben haftaya neobux da reklam dönecek DR edinmeye calışacağız. Tabi bazı durumları Bekeli ile değerlendireceğiz.

İşi özeti Kişi başı $10.00 bu yatırıma yetersiz gelecek. Bu sebeple $12.50 kişi başı yatırım gerekmektedir. :)

Katılım koşullarında belirttiğim gibi para toplamayı 4/5 kişilik gruplar oluşturulup o gruptan bir kişiden parayı alacağım. Açıkcası paypalı durduk yere kıllandırmak istemiyorum.

Tüm bu yatırımları paypal ile yapacağım..

4/5 kişil grup listesini yapıp burada yazacağım :)

Hepimize hayırlı olsun :)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yatırım Grubu Katılımcıları:

01- (ok) blqn
02- (red) ElisaMcCline
03- (red) yerceylan
04- (red) bilalyuzugullu
05- (red) iovanovic
06- (red) rota26
07- (red) ivedidahi
08- (ok) volkanaydinli
09- (red) tayfunxl
10- (red) 4ne1ka
11- (red) hardplayer
12- (red) universitely76
13- (red) varidat
14- (red) Neutron
15- (red) letal
16- (red) cimbomlu88
17- (red) koray4316
18- (red) nicotine
19- (red) kazims
20- (red) trojex
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

letal

liderleri belirle üstad gönderelim hemen (spk)

silver

Hayırlı olsun grubunuz arkadaşlar :) Hayırlı kazançlar dilerim. Bu seferki gruba hesabı bütün sitelere dağıttığım için elde para bulunmayınca katılamadık. İnşallah @blqn yeni bir grup kurarsa ve elimde olursa katılmayı düşünüyorum ;) Tekrardan başarılar dilerim :)

trojex

Hayırlısı ve güzel kazançlar olması dileğiyle.

6il9in

Sp içinde para transferlerinin yapılacağı liste bulunuyor. Liste başındaki yatırımcı arkadaş ile iletişime geçip Paypal adresini öğreniniz.

[spoiler][/spoiler]

@koray4316 , @tayfunxl ve @rota26 liste başı siz oldunuz :D Lütfen listenizdeki arkadaşlara paypal adresinizi belirtiniz :)

Kişi başı $12.50 yollanacak ve bu tutar net olacak lütfen PP gönderimizde dikkat ediniz !

Listede adı yer almayan yatırımcılar ile ben iletişime gececeğim :)

Listedeki katılımcılar bu konu altında liste başına gönderdim diye yazarak ve liste başıda aldım diye yazarak teyitleşelim lütfen !

@koray4316 , @tayfunxl ve @rota26 size paypal adresimi Pm atacağım :)

Not: İlk Sayfaya Yazı editlenecek !!!

tayfunxl

@blqn
info : grubumdakilere paypal adresimi ö.m ile gönderdim :)

tayfunxl

letal

@tayfunxl @blqn ödeme grup liderine gönderildi hayırlı ugurlu olsun :)