Son Izlediğiniz Filmler / Film Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

hakanatik01

Film izlemeye gittim; umarım güzeldir sonra yazarım hiç sevmem bruce'da ya neyse :)
Fire with Fire yorumlarım sonra

abcb

Bruce'u zaten fazla göremiycen filmde, vaktin varsa izle, fena değil

halisekarakaya

Dün Takip İstanbul-Taken 2 izledim  :)
Uyumadan ya da uyumama mücadelesi vermeden izlediğim nadir filmlerdendi  :D
Tavsiye ederim şahsen.Lakin İstanbul'u bir Ortadoğu kenti gibi yansıtmalarına gıcık oldum.Müziklerdiki  ritmler Arap ritimleri ,tiplemeler ona keza  falan . Hayır hiç  ırkçı değilim de neden yaani ...Caanım İstanbul'da ne insanlar var pırıl pırıl buldukları tiplemeleri gördüğünüzde ne demek istediğimi net olarak anlarsınız  ;)

abcb

Skyfall'ın ilk 10 dakikasını izleyerek caanım İstanbul'u mahvettiler diye kıza kıza bir hoş olduğum için bu filmi Hakan bana izleme dedi Hocam  :D
Hatta filmi indirmiştim ama izlemeden sildim  :g
Aşırı milliyetçi ruhum çıkıyor içimden  :g  Ruh hastası ediyorlar beni  :g

halisekarakaya

Alıntı yapılan: abcb - 10 Mart 2013, 20:07:52
Skyfall'ın ilk 10 dakikasını izleyerek caanım İstanbul'u mahvettiler diye kıza kıza bir hoş olduğum için bu filmi Hakan bana izleme dedi Hocam  :D
Hatta filmi indirmiştim ama izlemeden sildim  :g
Aşırı milliyetçi ruhum çıkıyor içimden  :g  Ruh hastası ediyorlar beni  :g

Film, izlenesi bir  film aksiyon bakımından .Seviyorsan yine de izlemeni tavsiye ederim .Caaanım İstanbul'a bir kaç el bombası dışında pek dokunulmamış bu filmde .Diğer unsurlar can sıkıcı işte :)

hakanatik01

yinede izleyin canım iyide olsa kötüde olsa film istanbul değil bizide kötülüyor gibi geldi ondan sevmedim ben belkide, film filmdir misal bu filmde şöyle br cümle kurulabilir "anaaaa yıl 2012 türk polisi hala Murat124 kullanıyor" şeklinde :) film çok iyi bile olsa ben adamdan dolayı sevemezdim :) kötüde olsa film izlenmeli ki iyinin kıymetini bilelim :)

abcb

İzleyim de şimdi fragmanına baktım, merak ettiğim birşey oldu
Filmin başında mezarlıktalar, 7-8 tane mezar var, onlar kim  ???
Sizin cevabınıza göre izleyeceğim  :g

halisekarakaya

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 10 Mart 2013, 20:25:25
yinede izleyin canım iyide olsa kötüde olsa film istanbul değil bizide kötülüyor gibi geldi ondan sevmedim ben belkide, film filmdir misal bu filmde şöyle br cümle kurulabilir "anaaaa yıl 2012 türk polisi hala Murat124 kullanıyor" şeklinde :) film çok iyi bile olsa ben adamdan dolayı sevemezdim :) kötüde olsa film izlenmeli ki iyinin kıymetini bilelim :)

Zaten mesela İstanbul değil ,Türklere Türkiye 'ye dışardan nasıl baktıkları.İstanbul temsil ediyor filmde bizi neticede :)
Bir de murat 124 olayı var ki ona da gıcık olmuştum şimdi resmi görünce depreştim,ayıp dedim ben şahsen.Arkadaş filmi çekmek için günlerce İstanbul'da kaldınız ayıp yahu Murat 124 mü kaldı .Bu kadar mı kötü niyetli olunur  (d)
Otelin odasından saniyelik bir İstanbul görüntüsü ve biraz Haliç yolda giderken o kadar  :X

halisekarakaya

Alıntı yapılan: abcb - 10 Mart 2013, 20:35:34
İzleyim de şimdi fragmanına baktım, merak ettiğim birşey oldu
Filmin başında mezarlıktalar, 7-8 tane mezar var, onlar kim  ???
Sizin cevabınıza göre izleyeceğim  :g

Ama o zaman olmaz ki :)) izle sen izle ,pişman olmazsın :)