Son Izlediğiniz Filmler / Film Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Alıntı yapılan: abcb - 10 Mart 2013, 20:35:34
İzleyim de şimdi fragmanına baktım, merak ettiğim birşey oldu
Filmin başında mezarlıktalar, 7-8 tane mezar var, onlar kim  ???
Sizin cevabınıza göre izleyeceğim  :g

İsterseniz bakın .Amacına uygun oldu  :D

[spoiler]Onlar ilk filmde öldürülen Arnavut mafyasındaki adamın yakınları.Arnavutluk ta ! köylerinde intikam yemini ediyorlar...[/spoiler]

hakanatik01

Aslında bu sahnede çok kötü değildi polislerimiz murat 124 oslada taksimiz Mercedes  :g :g ve belkide iyi birşey türk polisinde evet murat 124 var ama sizde mercedes olsada kaçmanız çok zor gibi görebiliriz :P

Benim tavsiyem "Lincoln" film olarak çok beğendim vakti olmayan bile sadece giriş sahnesini izlese yeter :)

abcb

Alıntı yapılan: halise - 10 Mart 2013, 20:37:57
Ama o zaman olmaz ki :)) izle sen izle ,pişman olmazsın :)

Sizimi kırıcam Hocam, birazdan izleyeceğim  :)

Alıntı yapılan: nouma26 - 10 Mart 2013, 20:39:04
İsterseniz bakın .Amacına uygun oldu  :D

[spoiler]Onlar ilk filmde öldürülen Arnavut mafyasındaki adamın yakınları.Arnavutluk ta ! köylerinde intikam yemini ediyorlar...[/spoiler]

Tamamdır o zaman sorun kalmadı, sağolasın  :g

abcb

Halise Hocam, teşekkür ederim, Taken2'yi izledim.

Filmin başındaki mezarlık sahnesinden sonra bir yanım filmin aksiyon sahnelerini izledi, bir yanım alıcı gözle filmi izledi.

İzlediğim nadir, kötünün de kötüsü art niyetli filmlerden birisiydi bu film. Benim gibi siyasetten bir gram bile anlamayan birisi bile bu filmdeki kötü niyetliliği anlayabiliyorsa, neden hala bu film Türkiye'de beğenilen filmler arasında diye düşünmeden de edemedim.

hakanatik01

:)) bu yüzden izleme dedim ama o kadarda kötü değildi bence :) art niyet olabilir belki ama bu tarz ilçelerimizde var filmi o mekanlarda çekmişler diyelim :P buda onların tarzı her amerikan filmide amerikayı güzel göstermiyor mesela ,bazı filmlerde bakıyorsun okulları acayip birşey bazısında her türlü pislik var,
Film sever olarak izledilerse beğenen olur; iyi aksiyon ,yanlı senaryo ve yönetmen :)

"Lincoln"'u izle bence şimdik :) o zaman belki bu tarz durumu daha rahat anlayabiliriz;benim gibisin sanırım sende misal bir yabancı filmde türkyeden bir sahne gördün mü "aanaaaa bizim ora ule burası" deyip geri alanlardan" :P :))

abcb

Aynen Hakan senin gibiyim bende  :g Türkiye'den bir sahne görünce filmi durdurur, öööyle bakarım  :g sonra da geri sardırır, film neden burda çekilmiş, kötü birşey söylenmişmi, bu sahnede kim oynamış diye iki saat irdeler dururum  :g

Taken2 eğer İstanbul'da çekilmeseydi, çatıların tepesinde keklik gibi koşturan oraya buraya el bombalarını saçan kızla ve kemençeci adamdan, kuşların ötüşünden, araba seslerinden eski karısının yerini bulan adamla dalga geçtiğim bir film olarak kalacaktı  :D
Hatta dalga bile geçmezdim, Amerikalılar yine uçmuş derdim, sinir oldum ya, dalga geçesim var şimdi  :g

Sırada Lincoln, o fimdemi böyle, Allllaaaasen söyle böyleyse izlemeyim  :D

hakanatik01

Yok orda hoşgörü vardı ; vay be diyesim geldi bir sahne de koca Lincoln yerlerde yatıyor oğlunu sırtında taşıyor falan bizde aynı durum olsa ne olur yer yerinden oynar diye düşündümde :)

halisekarakaya

Alıntı yapılan: abcb - 10 Mart 2013, 23:06:20
Halise Hocam, teşekkür ederim, Taken2'yi izledim.

Filmin başındaki mezarlık sahnesinden sonra bir yanım filmin aksiyon sahnelerini izledi, bir yanım alıcı gözle filmi izledi.

İzlediğim nadir, kötünün de kötüsü art niyetli filmlerden birisiydi bu film. Benim gibi siyasetten bir gram bile anlamayan birisi bile bu filmdeki kötü niyetliliği anlayabiliyorsa, neden hala bu film Türkiye'de beğenilen filmler arasında diye düşünmeden de edemedim.

Evet art niyet çok bariz.Reel politik her zaman devrede  ;)
Adamlar Bebek'te kahvaltılarını yaptıktan sonra en ucube yerlerde film çekmişler ...
Neden en beğenilen filmler arasında olması konusunu ben sana bir kahve içimliğine buluştuğumuzda uzun uzun anlatırım ,yemeği de aradan çıkarmış oluruz  :D

Alıntı yapılan: abcb - 10 Mart 2013, 23:35:45

Taken2 eğer İstanbul'da çekilmeseydi, çatıların tepesinde keklik gibi koşturan oraya buraya el bombalarını saçan kızla ve kemençeci adamdan, kuşların ötüşünden, araba seslerinden eski karısının yerini bulan adamla dalga geçtiğim bir film olarak kalacaktı  :D
Hatta dalga bile geçmezdim, Amerikalılar yine uçmuş derdim, sinir oldum ya, dalga geçesim var şimdi  :g

Sırada Lincoln, o fimdemi böyle, Allllaaaasen söyle böyleyse izlemeyim  :D

Yahu sana da bir şey beğendiremiyoruz .Paralel Dünyalarda adam aşkı için iki dünya arasında mekik dokudu ,orasını burasını yaka yaka :)) aşklarına uyuz dedin ,benim bile  de ilgimi çekti yorumların ,allaaasen izle hoca dedin ,izledim  :)
Şimdi filmin İstanbul'da çekilmesini bir tarafa bırak ,adam karısını buldu mu buldu  :D
Hangi babayiğit yediği bir çuval dayaktan sonra kaçırılırken saya saya nereye götürüldüğüne dair izler bulmaya çalışır hadi söyle :))
Velev ki kaçırıldık ,abi allah rızası için bırak repliğinden başka ,guşu ,kemençeyi kim takar allaasen :))
Evet Amerikalılar yine uçmuş  ama ben etkilendim  :D

djsugar

Asla Pes Etme 2
Yenilmez 3
eski ama güzel filmler.

abcb

Alıntı yapılan: halise - 11 Mart 2013, 11:19:51
Neden en beğenilen filmler arasında olması konusunu ben sana bir kahve içimliğine buluştuğumuzda uzun uzun anlatırım ,yemeği de aradan çıkarmış oluruz  :D

Yahu sana da bir şey beğendiremiyoruz .Paralel Dünyalarda adam aşkı için iki dünya arasında mekik dokudu ,orasını burasını yaka yaka :)) aşklarına uyuz dedin ,benim bile  de ilgimi çekti yorumların ,allaaasen izle hoca dedin ,izledim  :)
Şimdi filmin İstanbul'da çekilmesini bir tarafa bırak ,adam karısını buldu mu buldu  :D
Hangi babayiğit yediği bir çuval dayaktan sonra kaçırılırken saya saya nereye götürüldüğüne dair izler bulmaya çalışır hadi söyle :))
Velev ki kaçırıldık ,abi allah rızası için bırak repliğinden başka ,guşu ,kemençeyi kim takar allaasen :))
Evet Amerikalılar yine uçmuş  ama ben etkilendim  :D

Birşey beğenemediğim doğru Hocam  :g tabi aşk filmlerinde,  Beni bayıyor bu filmler  :g Filmi izlerken o filmde oynayan romantik, gözleri sevgiyle bakan, aşkı için dünyayı yakacak olan adamın film çekiminden sonraki halini düşününce "hadi ordan" diyorum  :g O yüzden etkilenemiyorum, uyuz geliyor aşkları  :g
Zaten bizi etkilemek için filmde Liam Neeson gibi bir adamı bile babayiğit gösterdiler ya  (d)
Adam guşu kemençeyi bile saydı ya :)) Tabi tabi  :D

Kahvemizi içerken anlatacaklarınızı merakla bekliyorum Hocam  :g