Son Izlediğiniz Filmler / Film Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halisekarakaya

Alıntı yapılan: abcb - 11 Mart 2013, 19:00:01
Birşey beğenemediğim doğru Hocam  :g tabi aşk filmlerinde,  Beni bayıyor bu filmler  :g Filmi izlerken o filmde oynayan romantik, gözleri sevgiyle bakan, aşkı için dünyayı yakacak olan adamın film çekiminden sonraki halini düşününce "hadi ordan" diyorum  :g O yüzden etkilenemiyorum, uyuz geliyor aşkları  :g
Zaten bizi etkilemek için filmde Liam Neeson gibi bir adamı bile babayiğit gösterdiler ya  (d)
Adam guşu kemençeyi bile saydı ya :)) Tabi tabi  :D

Kahvemizi içerken anlatacaklarınızı merakla bekliyorum Hocam  :g

Aşk filmlerinde oynayan oyuncunun çakma bir romantik olduğunu düşünüyorsan sana aşk romanı tavsiye etmek lazım .Karekteri oluşturmak senin hayal dünyana kalmış ,son derece özgürsün  :D
Tabi eğer aşk romanı okumayı seviyorsan  :)
Ağlak aşk romanları da beni bayıyor misal  :D Aşkın içinde illa ki aksiyon da olmalı  :) Yeni okuduğum bir kitap var elimde ,bitirdiğimde tavsiyeye değer bulursam kitap önerinlerinde paylaşırım  ;)
Kahve için arıyacağım ,içelim artık şu kahveyi  :D

abcb

Artık bencede kahvemizi içelim Hocam  :) Birbirimize aşk filmleri ve romanları konusundaki düşüncelerimizi de anlatırız  :g

Bana arkadaşlarım zorla bu filmi izlettirdiler Halise Hocam  :) Ne yalan söyleyim hoşuma gitmedi de değil, asıl inanılmaz tarafı bana aşkları uyuz gelmedi  :D
GüneyKore filmi, izlerseniz mutlaka alt yazılı izleyin, konuşmaları şahaaane  :D

Hırçın Sevgilim - Yeopgijeogin geunyeo

[IMG]http://i1071.photobucket.com/albums/u518/abcb75/windstruck6hm_zps9ad9a897.jpg[/img]

ElisaMcCline

Genelde elimin gitmediği bir tarz ancak, oldukça keyifli bir film ... :)
Biraz zorunda kaldım seyrettim ve tavsiye edebilecek kadar memnun kaldım :) Bence bir göz atın :)

Lucky Trouble -  (Düzenbazlar)

http://www.youtube.com/watch?v=gvVlmJKvPho

abcb

Eğlenceli bir filme benziyor Hocam, bugün izleyeceğim filmi de böylelikle seçmiş oldum  :g

Milla Jovovich'i zaten çok severim ve onu böyle bir filmde izlemek ilginç olacak  :)

FilmsizKalma

Filmin Adı: anasayfada 'yüklensin sonra izlerim' dediğin videoyu unutup sayfayı yenilemek.
türü: dram
Başrol oyuncuları : İnternet tarayıcısı, refresh butonu, f5
imdb: 8.0

abcb

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Mart 2013, 14:47:01
Genelde elimin gitmediği bir tarz ancak, oldukça keyifli bir film ... :)
Biraz zorunda kaldım seyrettim ve tavsiye edebilecek kadar memnun kaldım :) Bence bir göz atın :)

Lucky Trouble -  (Düzenbazlar)

Nihayet izleyebildim Hocam  :) Ne kadar eğlenceli ne kadar şeker bir filmdi  :)
İlk başta sandım ki romantik-komedi :g eyvaaahhh dedim  :g Şükür değilmiş  :g
Çocuklar inanılmaz tatlılardı, rövaşatalar süperdi  :y Ve film boyunca düğününe yetişemeyecek endişesini bende adamla birlikte yaşadım  :D
Ruslar da böyle şeker filmler yapıyorlarmış demek ki  :)

ElisaMcCline

Uzun süre önce seyretmeyi çok istediğim ve sonra unuttuğum bir filime denk geldim ve bu sefer kaçırmadım :)
Wild  Hogs ( Çılgın motorcular) :)

4 orta yaşlı kafadar, sıkıcı-tekdüze hayatlarını bir süre için geride bırakıp, motorlarına atlayıp, bir süre kuralsız yaşamaya karar verirler.
Tatil gibi :)
Bilmiyorum, yaşım itibariyle mi çok sevdim/benimsedim ancak, kesinlikle başından sonuna kadar hemen her sahnede gülme krizine girdim :))

Herkese şiddetle tavsiye ederim :) Trailer a bile bir göz atmanız yeterli olacaktır sanırım :)

http://www.youtube.com/watch?v=zSvwmgWCJ2s

hakanatik01

Güzel filmdi anti John Travoltacı olmama rağmen sevmiştim :)

abcb

Bu filmi bir süre önce izlemiştim Hocam, oldukça eğlenceli, benim de gülme krizine girdiğim sahneler çok olmuştu  :g Bende herkese şiddetle tavsiye ediyorum  :)

Ama şunu söylemeden geçemeyeceğim= John Travolta'ya kesinlikle kötü roller çok daha fazla yakışıyor

arshi