Son Izlediğiniz Filmler / Film Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Haziran 2013, 08:17:01
Ok da , Wolverine de MARVEL ... Şimdi evde mi izleyeceğiz, Sinemada mı ? ??? :D

Öyle mi gözümden kaçmış :P :P

ElisaMcCline

ben biraz geriden geliyorum biliyorsunuz, izlemiş olanlarınız vardır :)

Total Recall (Gerçeğe çağrı),
1990 da Arnold Schwarzenegger' ın da aynı isimli bir filmi vardı.
Bu da Colin Farrell ' dan.

Film kurgusu başta ben bulu seyrettim dedirtiyor, senaryonun temeli bilindik bir yapı üstüne kurulu ancak, değil.
Çok güzel ve hiç de az olmayan aksiyon sahneleriyle seyirlikı bir film çıkartılmış :y

http://www.youtube.com/watch?v=nvPR62fP8hk

hakanatik01

İzlemiştim beğenmedim arnold daha iyiydi bence :)

abcb

Ben beğenmiştim, oldukça hoş bir filmdi  :)
Adamcağıza pek acımıştım  :g İki telli sazla oynattılar yazzzıkkkkk  (d) :g

hakanatik01

Colin i severim ama en kötü filmiydi benim açımdan :) kate' ide en güzel bulduğum film :P :) jessicayı unutmuşum ama o her daim güzel :)

hakanatik01

Kod Adı: Olympus (2013) - Olympus Has Fallen

http://www.imdb.com/title/tt2302755/

Konusu:Amerika Birleşik Devletleri'ne bağlı çalışan, özel kuvvetler biriminde görevli bir gizli güvenlik ajanı olan Mike Banning, bir akşam Başkan ve eşi bir davete giderlerken yolda bir kaza olur. Banning'in tek bir ismi kurtarma şansı vardır, o da tercihini Başkan'dan yana kullanır ve eşini feda eder. Olay sonrası herkes Mike'ın doğru yaptığını söylese de Mike saha görevinden alınır ve ona masa başı bir iş verilir. Fakat ABD'yi büyük bir saldırı bekliyordur. İçeriden ajanların yönettiği terörist bir eylemle Beyaz Saray saldırıya uğrar. Başkan esir alınır. Artık başkanın kurtuluşu Mike'ın kurtarma operasyonuna bağlıdır.

http://www.youtube.com/watch?v=eWnt2exFm1o

Abcb modum hariç aksiyon sevenler izleyebilir yoksa bol bol amerikan polimikleri gene ve tek kişilik dev ordu olayı :P  :) Fena film neden bilmiyom çok saçma evet ama beğendim yahu :D  Gerard butlerdan dolayımı bilmiyom :P 720,1080p Sürümlerimiz mevcuttur :P

abcb

Pis!!!! kafasız !!!!! salak!!!!!! böcek!!!!!! Müslüman ülkeleri kötülemiyorsa izlerim  :) Diğer türlü sinir hastası oluyorum  (d)

arshi

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 02 Temmuz 2013, 01:29:51
bir akşam Başkan ve eşi bir davete giderlerken yolda bir kaza olur. Banning'in tek bir ismi kurtarma şansı vardır, o da tercihini Başkan'dan yana kullanır ve eşini feda eder.

Vaaaay arkadaş.. Bi taşla iki kuş..

hakanatik01

"İçeriden ajanların yönettiği terörist bir eylemle Beyaz Saray saldırıya uğrar."sonrasında 1 taşla 30 kadar terörist var :P  saçmalıklara takılmadan izlerseniz güzel,takılarak gidersek bu film bitmez :))

hakanatik01

Alıntı yapılan: abcb - 02 Temmuz 2013, 01:33:26
Pis!!!! kafasız !!!!! salak!!!!!! böcek!!!!!! Müslüman ülkeleri kötülemiyorsa izlerim  :) Diğer türlü sinir hastası oluyorum  (d)
biz yırttık bu kez kore :P