Son Izlediğiniz Filmler / Film Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HeadSh0t

Django Unchained ve The Hateful Eights Tarantino yapmış yapacagını :) İzleyen varmı ?

Dexsite

Slumdug Millionaire izleyen var mı? Çok beğendim.

Nathan47

"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

Oymer007

Hacksaw Ridge , The 9th Life Of Louis Drax, The Accountant  şu an evde canı sıkılan ve film önerisi isteyen arkadaşlara

Oymer007

mr.church, doctor strange film tavsiyesi isteyenlere  (spk)

Bozkurt88

Alıntı yapılan: Oymer007 - 13 Mart 2017, 16:29:52
mr.church, doctor strange film tavsiyesi isteyenlere  (spk)

Dr. Strange olmamış hocam ya. Yılların hikayesine düşük bütçe ve kalitesiz bir yapım çıkarmışlar. Senaryoyu geniş tutup seri yapabilirlerdi.

Oymer007

Alıntı yapılan: Bozkurt88 - 13 Mart 2017, 16:56:14
Dr. Strange olmamış hocam ya. Yılların hikayesine düşük bütçe ve kalitesiz bir yapım çıkarmışlar. Senaryoyu geniş tutup seri yapabilirlerdi.
O Konuda haklısınız hocam hikayenin hakkını vermiyor gerçekten ona rağmen hoşuma gitti benim .bu arada cevap için sağolun hocam kimseler buraları takip etmediği için insan kendi kendine yazıyormuş gibi hissediyor :)

tunç

leonardo di caprionun oscar aldığı film the revenantı izleyim dedim 3 saatlik filin 5 dakikasında konuşup oscar almış adam :) tabi film efsane. film uzun ama sıkılmadan izlersiniz. izlemezseniz de sadece ayı ile kapıştığı sahneyi izleyin :)

Bozkurt88

Alıntı yapılan: tunç - 13 Mart 2017, 23:29:27
leonardo di caprionun oscar aldığı film the revenantı izleyim dedim 3 saatlik filin 5 dakikasında konuşup oscar almış adam :) tabi film efsane. film uzun ama sıkılmadan izlersiniz. izlemezseniz de sadece ayı ile kapıştığı sahneyi izleyin :)

Ayı ile kapışmasına zaten oscar verdiler adama :) Böyle içten ve gerçekçi oynayana verilmeli bence.

utkuberk

Hacksaw Ridge 4K (2016)-alE13 savaş filmi sevenlere, konusu gerçek.